Dostlarımla Sohbet Topiği

Ayy deliriceeem canım da yanıo :KK52:
Dişimle sıkıştırıorum ve aşağı doğru çeviriorum,ama çıkmıo :KK52:

en-yeni-plette-renk-katalogu.jpg

Bak bi bu kataloğa,palettenin kataloğu.
Sana yakışcağını düşündüğüm renkler:
7,31
7,35
7,52
6,41
5,5
4,35
5,15
4,15

Bide Slania baksın bakalım o ne dicek:KK69:

Renkler çok güzel, çalışmaya başlayayım da bi havasına gireyim değişimin:) Teşekkür ederim canım :KK54:

Aa neden ki :44:
Msn kullanmıorum 1 senedir,facebook da yok hiç olmadı,siz forum dışında nerde takılıosunuz?

Ben burası dışında facebook ve psikoloji forumlarına takılıyorum.

Bu renk cok tatli.. Garnier 6.45le elde edilmis.

Çok güzelmiş bu renk, aldım listeye. Teşekkür ettim:KK54:

Canını daha fazla yakma istersen, çıkartacağın zaman deldirdiğin yere git onlar çıkarsın.

Önce sakin ol, ne kadar gergin oldugunu tahmin edebiliyorum.
Disinle sIkIstir, iyice tut ama disinle. Sonra elinle sIkI tutarak topu vida cevirir gibi cevir. Kendi sagina dogru yani sag elinin oldugu tarafa dogru cevir.
Disinle tutarak yapamadiysan iki tarafida elinle tutarak yap. Icteki kismi elinle tut, disindaki topu cevir.

slm kızlar :KK3:
soruya cevap verim hemen ben burdan başka biyerde takılmıyorum artık face bile girmiyorum :KK1:

Selamm. :)
Aynen.. :KK1:

İçe doğru mu yoksa dışa mı :26:

Ice disa derken neyi kastediyorsun? :44:
Cok güzel bi tarif etme yöntemi buldum.. :KK52: Evde su sisesi ve kapagi varsa al eline kapagini kapat. Siseyi karninin üzerine tabani gelecek sekilde oturt, yere paralel olsun. (Kapagi tam karsiya bakacak) Ac kapagini, hangi yöne aciliyorsa piercingini de o yöne cevir, acilir o zaman. :KK66: Bütün piercingler ayni yön cünkü. Benimki bu yönde aciliyor seninki de aynen böyledir..

Çıkardım çıkardım çıkardııııııııım!!:KK66::KK66::KK66::KK66:

Oh ya rahatladım acelesi yoktu aslında ama çıkartmadan rahat etmicektim :KK1:

Çıkardım çıkardım çıkardııııııııım!!:KK66::KK66::KK66::KK66:

Oh ya rahatladım acelesi yoktu aslında ama çıkartmadan rahat etmicektim :KK1:

Oh sükür.. :KK66:
Anlatirim anam nolcak, bu sitede böyle, insanlar hic tanimasa bile birbirlerine yardimci olmak icin ugrasiyorlar. :KK70:
Barini sakin cikarma mikrop kapmasin.
Arada ucunu cikarip tak, alisirsin zamanla, yürürken bile cikarip takabilcek hale gelirsin. :KK1:

Smileylar birbirine girmis. :KK60: :KK53:
Canim ben cikayim biseyler yiyim bi de dus alayim. Senin ne zaman gitcek bilgisayar?

Ben de çıkçam birazdan almaya gelirler :/
Bu ne biçim tamirci gecenin köründe gelio diyebilirsiniz ama annemin arkadaşının çocuğu,ondan yani:KK1:
Afiyet olsun canım,iyi gecelerr

X