Dostlarımla Sohbet Topiği

Merakla bekliorum!
Ee boyama işini ne zaman yapacaksın?
Bikaç gün bekleyecek misin yoksa yarın boyayacak mısın?

selam ladyevilcim:) ne zamandır yazcam sana bugüne kısmetmiş:119::119:

Son düzenleme:
Evet bu sene de giriyorum,19 yaşındayım geçen sene girdim olmadı istediğim bölüm bu sene tekrar giriyorum

Bi 15 dk daha bekletcem. Baktim koyu kizil gibi bir renk olmus, sanirim ilk seferde acilmicak gibi ikinci kez acabilirim.
Biraz beklicem, yag bakimi falan yapcam. Bi de saclarim kirlensin öyle boyucam..

Buarada pc'yi almaya gelmediler,unuttu mu nedir.
Slaniaaa country sever misin?

Tanidiksa eger fazla önemsemezler, yarin alsam da olur ya diye düsünmüs olabilirler.
Özellikle dinlemem ama belki seviyor olabilirim..:KK8:

Sosyoloji ya da felsefe istiyorum,sen hangi bölümden mezun oldun?

ingilizce öğretmenliği canm ama henüz atanmadım.. ben seni yazdığın yorumlardan hep oturaklı, olgun olarak düşünüyordum imzan da olmasa derdim yani olgun bi yaşta falan diye:) pek fark yokmuş aramızda ben de 88liyim:)

Ben psikolojiden mezun oldum çok fazla ders aldım sosyoloji ve felsefeden, felsefe inanılmaz zordu çünkü hiç de düşündüğün gibi "felsefe yapmak" dedikleri şeyi yapmana izin vermiyo hocalar sürekli filozofların fikirlerine bi başka filozofunkiyle karşı çıkmanı istiyorlar falan. Sosyolojiden çok çok farklı gitmeden önce kesin kararını ver derim ben çünkü her ne kadar yakın gibi dursa da çok çok uzaklar birbirlerine.Sosyoloji okumak insanı daha bir kültürlü yapıyo çünkü sürekli takip etmen gerekiyo.
Sosyoloji ya da felsefe istiyorum,sen hangi bölümden mezun oldun?

Bi 15 dk daha bekletcem. Baktim koyu kizil gibi bir renk olmus, sanirim ilk seferde acilmicak gibi ikinci kez acabilirim.
Biraz beklicem, yag bakimi falan yapcam. Bi de saclarim kirlensin öyle boyucam..

Tanidiksa eger fazla önemsemezler, yarin alsam da olur ya diye düsünmüs olabilirler.
Özellikle dinlemem ama belki seviyor olabilirim..:KK8:
Ben de mi açıp boyasam acaba ya kesin sonuç almak adına :44:
Ben sana sevdiririm sevmiyosan da :KK1:

ingilizce öğretmenliği canm ama henüz atanmadım.. ben seni yazdığın yorumlardan hep oturaklı, olgun olarak düşünüyordum imzan da olmasa derdim yani olgun bi yaşta falan diye:) pek fark yokmuş aramızda ben de 88liyim:)

Bölümün çok güzel ben de dil seçecektim ama benim okulumda sınıf açılmamıştı okulumdan ayrılmam diye tutturunca seçemedim,içimde kaldı nasıl pişmanım:KK31:

X