Dostlarımla Sohbet Topiği

Birileri vardi orda birinin kasi delikti hangisi cikaramadim simdi. Oranin müzikleri berbat ya, o mekana uymayan müzikler caliyorlar hep. Bi de bi kiz var siyah sacli, onun da senin gibi dudagi delik yan taraftan.
Bu arada orda piercing standi vardi, bir sürü cesit cesit piercing vardi. Son zamanlarda göremez oldum, nereye koyuyorlar piercingleri gördün mü sen?

İçerde stüdyo var,delimin yapıldığı mekanda piercingler.
Kaşı ve çenesinin ortası delik olan şah,ilk onla konuşmuştum ben sonra senin dediğin motorcu tipli çocuğa(bu arada 34 yaşındaymış öğrenince şok oldum)yönlendirdi o deldi.

Son düzenleme:
O motorcu kiliklinin tipine hastayiz biz ya.. :KK53:
Ben ordan 5 liraya halka piercing almistim. Kas deldirmeye cok heveslendim bak simdi, hem fiyati da cok uygun.. :KK52:

Muhabbeti iyi ama ben çok eğlenmiştim çok da rahatlatıo insanı çok sakin bi adam,biraz ukala ama sohbeti iyi :KK1:

Genelde öyle oluyorlar bu isi yapanlar, iyi oluyor ama rahatliyor insan.. :KK1:
Ben Izmir'de büyüdüm genelde insanlara Izmirliyim derim ama aslen baba tarafindan Bulgaristan, anne tarafindan Selanik göcmeniyim. Ben de merak ediyorum sorcam ne zamandir soramadim sen nerelisin?

Genelde öyle oluyorlar bu isi yapanlar, iyi oluyor ama rahatliyor insan.. :KK1:
Ben Izmir'de büyüdüm genelde insanlara Izmirliyim derim ama aslen baba tarafindan Bulgaristan, anne tarafindan Selanik göcmeniyim. Ben de merak ediyorum sorcam ne zamandir soramadim sen nerelisin?

Baba tarafım Arnavutluk,anne Yugoslavya.
Ben İzmir'de doğdum büyüdüm :)

X