Dostlarımla Sohbet Topiği

ay şuan çok mutlu oldum çünkü bende link olarak gözüküyor ben sizin paylaştıklarınız gibi video şeklinde gözüksün istiyore

Şu yukarda mektup gibi bişey varya onun 2incisi film şeridi gibi olan izlediğin videonun linkini kopyala oaraya yapıştır konuya cevap ver de canım öyle yapınca olur..ben linke tıkladım youtubedan izeldim:)

Son düzenleme:

Şu yukarda mektup gibi bişey varya onun 2incisi film şeridi gibi olan izlediğin videonun linkini kopyala oaraya yapıştır konuya cevap ver de canım öyle yapınca olur..ben linke tıkladım youtubedan izeldim:)

aynen öyle yaptım ama link çıktı acaba ben yanlış yeri mi kopyalıyorum :KK1:

kızlar bunun hastasıyım :KK1: umarım bu sefer olur

[video=youtube;u1EzU9sLQ6I]http://www.youtube.com/watch?v=u1EzU9sLQ6I[/video]

Kızlar nerdesiniz ya?
Gece de ben olmucam pc'mi götürcekler tamire...
Kendi kendine kapanıo işlemcim fazla ısınıo onu yapçaklar kurtulcam işkenceden :KK52:
Yoksa camdan aşağıya atıcam yakında:KK53:

Ben geldimm! :KK3:
Of ya ne zaman gelir peki tamirden? :26:
Bugün iki kutu pallette aciciyla 2 kutu koleston 8.1 acik küllü kumral aldim, ayy cok heyecanliyim! :KK52:

Aa ne zaman yapacaksın?
Ben de heyecan yaptım bak şimdi :KK52:
Bu arada ben bu piercingi çıkaramıorum napcam sınava kadar çıkartamazsam :KK53:

en-yeni-plette-renk-katalogu.jpg

Bak bi bu kataloğa,palettenin kataloğu.
Sana yakışcağını düşündüğüm renkler:
7,31
7,35
7,52
6,41
5,5
4,35
5,15
4,15

Bide Slania baksın bakalım o ne dicek:KK69:

Aa ne zaman yapacaksın?
Ben de heyecan yaptım bak şimdi :KK52:
Bu arada ben bu piercingi çıkaramıorum napcam sınava kadar çıkartamazsam :KK53:

Valla her an yapabilirim. :KK52: Degisiklige cok ihtiyacim var. Sen aldin mi mavi boyayi?
Disinle sIkIstirip sana göre saga dogru cevir. Sakin sola cevirme daha cok sIkIsir..

O zaman bana bi numara ver, şu marka şu numara de :)

Canim sana kizil kahve ve cikolata kahve yakisir. Garnier cikolata kahve cok hos mesela, ama cabuk akiyor.

X