Dostlarımla Sohbet Topiği

Sende de güzel durur slania,tarzlarımız benzio :KK61:

Sagol canim, bakinirim bi ara gotik magazalara.. :KK6: Yalniz bu kolyeyi taktiginda üzerine sade siyah askili bir bluz giy, gerci sen bilirsin nasil giyinmen gerektigini iyisin bu konularda. :82:

Denerim yine biraz zaman geçsinde...Mune çok hoşuma gidiyo ne zaman mesaj atsam cevap geliyo çok yardımcı oluyo gerçkten 2kere bi sebeten mesaj atmıştım da:KK1:

Sen Kazen'i biliyor musun?

Benim henüz hiç adminlerle işim olmadı bilmiorum :KK1:
Aranızda dövmesi olan var mı?

Yok ama yakinda olacak.. :KK52:

acıyodur bence..Şu discovery'de bi kız vardı hiç izledinmi bilmiyorum dövme yapıyo sürekli...
onu izliyodum bi ara deli giibii niyeyse :KK1:

Kazeni bilmiyorum canım ya bazı konularda yorumları var ordan gördüklerim sadece...
Ayrılmış siteden falan diyolardı...:S

Dövmenin yapıldığı yere göre değişiyo acı, yaptıranlardan biliyorum. Ama belli ki dayanılmayacak gibi değil ki insanlar yaptırıyor. Bence korkma acısından

Kisiye göre degisiyor aslinda. Kadinlarin daha az aciyormus cani. Cünkü kadinlarin aci esigi erkeklerinkinden daha yüksekmis, dogum, epilasyon... bir de erkeklere katlanabilme.. bunlarla alakali sanirim...

Dövmenin yapıldığı yere göre değişiyo acı, yaptıranlardan biliyorum. Ama belli ki dayanılmayacak gibi değil ki insanlar yaptırıyor. Bence korkma acısından

Sınavlar bitsin yaptırıcam bakalım,hızımı alamıorum yahu piercing dövme...
Ex aşk görse tanımıcak beni :KK1:
Tanımasın zaten :KK47:

Aynen benim de!
Size yaptırcağım dövmeyi göstermiş miydim?
Sen ne yaptırcaksın Slania?

Ben kiraz cicegi istiyorum sirtima. Istedigim modelin resmini bulursam koyarim.
Evet göstermistin, sevdigin bir grubun amblemiydi sanirim. Ben de bi albüm kapaginda bir desen görmüstüm onu belime yaptirmayi düsünüyorum..

Sirtima yaptirmak istedigim bu. Belki biraz oynama yapabilirim üzerinde..

11736.jpg

Buradaki deseni de belime yaptirmak istiyorum.

Eklentiler

• $238687 (3).jpg
    $238687 (3).jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 20
Marilyn Monroe güzel fikir gercekten..
Benim yaptirmama daha var malesef. Iyice bilgileneyim, modele tam karar vereyim, bi de parayi ayarliyayim.. Baya var anlayacagin...

X