Dostlarımla Sohbet Topiği

cecennim tam onu yazcaktım aşağıdan çağırdılar sınırlı interneti protesto ettiğimiz için topumuz uyarı alabiliriz :KK1:
Konuştular bi ton yok böylece haksızlık olmayacakmış bilmemne kota geldi ciddi ciddi ya

Ben şuan saçıma bi şey yapmıyorum sinameki aldım kaldı öyle
Çok sık olmasa da aktardan aldığım yağ karışımını diplere sürüyorum banyodan önce
Bu aralar bu kadar yani

cecennim tam onu yazcaktım aşağıdan çağırdılar sınırlı interneti protesto ettiğimiz için topumuz uyarı alabiliriz :KK1:
Konuştular bi ton yok böylece haksızlık olmayacakmış bilmemne kota geldi ciddi ciddi ya

Ben şuan saçıma bi şey yapmıyorum sinameki aldım kaldı öyle
Çok sık olmasa da aktardan aldığım yağ karışımını diplere sürüyorum banyodan önce
Bu aralar bu kadar yani

Sağol Leydimmm :KK19:
Kotamı geldi haksızlıkla ne alakası var acaba :44:

Sağol Leydimmm :KK19:
Kotamı geldi haksızlıkla ne alakası var acaba :44:

Mesela bi oda film indiriyormuş diğer odaların neti yavaşlıyormuş onlar faydalanamıyormuş artık kimse film milm indiremeyecek :KK31:
Herkes eşit kullanırsa diğer odalarda hız azalmazmış

Evde yapılmasının doğru olmadığı bende okumuştum canım hatta korktum bu yüzden yapmamıştım.
Ama yapmaya başlayınca hiçte korkulucak bir yanı olmadığını görmüş oldum.Yani bildiğin egzersizden pekte bir farkı yok.
Evde egzersiz yapan çok insan var ama pilates diyince herkes tuaf bakıyor.
Topla yapılan kısmını bilemem ama onun dışındaki hareketleri çok basit.
Yani dikkatli yaptığın sürece sakatlık riski yok.
Hem bazı hareketler tedavi edici örneğin sırt hareketleri...
En önemli mevzu nefes almak.
Burundan alıp ağızdan veriyosun ki dediğim gibi yürüyüş bile yaparken bunlara dikkat etmek lazım.

Uzun uzun yazdım ki aklında soru kalmasın canım.
Karın kaslarımı o kadar net hissediyorum ki artık,Yatarken bile içe çekik oluyo karnımı salamıyorum istesemde.:KK1:
Bu faydalarını gördükçe mümkün değil bırakmam vazgeçilmez sporum oldu diyebilirim...
Yaptıktan sonra vücutta ki rahatlık hisside süper.

Benim salona gitme imkanım olsa giderdim ama malesef en yakın spor salonu 1.5 saat :)

Oyy cok sagol canim.. :KK71:
Belim incelsin daha ne isterim ben.. :KK66: Ha bi de sacim uzasin, bi de bi de burnum kücülsün. :KK52:

ben yapıyorum canım yağ karışımı uyguluyorum saçıma haftada 2 kez onun dışında her gün banyo yaptıktan sonra gliserinle saçlarımın uçlarını nemlendiriyorum canım baya iyi geliyor. ilk başta faydasını anlamıyorsun ama sonradan fark ediliyor.

öyle genel anlamda bi can sıkıntısı canım ya arada geliyorlar bana öyle :KK9:
ben sevgili hayatına alışık değilim bunu anladım öyle liseliler gibi dışarıda görüş sonra bırak yapamıyorum.
dün işte evli bi arkadaşa gittik canım sıkıldı resmen evli olmak için can attım

Evlenmeye heveslenmek ne güzel bir duygu ya. :KK69:
Canim zamaninda birlikte yasadiginizi söylemistin yanlis hatirlamiyorsam, o yüzden aliskin degilsindir öyle olmaya. Hep yaninda istiyorsun onu... :KK31:

Oyy cok sagol canim.. :KK71:
Belim incelsin daha ne isterim ben.. :KK66: Ha bi de sacim uzasin, bi de bi de burnum kücülsün. :KK52:

Evlenmeye heveslenmek ne güzel bir duygu ya. :KK69:
Canim zamaninda birlikte yasadiginizi söylemistin yanlis hatirlamiyorsam, o yüzden aliskin degilsindir öyle olmaya. Hep yaninda istiyorsun onu... :KK31:

çok ayrı bi duygu aynı evde yaşamakla ayrı evde yaşamak ikisinde de sevgilin o senin ama işte illa ki fark ettiriyor bir çatı altında olmak...:KK31::KK31::KK31:
ahhhh duygulandım :KK31:

Platese başlamayı çok istiyorum ama yurtta internete kota geldi video indiremiyorum
O yüzden şimdilik elimdekilerle idare edeceğim :KK31:
Senin yorumları okuyunca çok hevesleniyorum ama artık anca okul bitince evde yapabilirim :KK31:

internete kota mı :KK53::KK53::KK53::KK53:
yuuuhhh yani yurtta olacak iş mi bu

ya şimdi millet evinde bile kotalıyı zor kullanır. ki 4gb iyice beter
şaka gibi ben hiç bir yurtta böyle olay duymamıştım

Her odanın aynı kotası var :KK1:
Yani her kişinin
Mesela 3 kişilik oda herkes için 4 gb kota 12 gb oluyor bir odada :KK1:
İlginç yani

Güzel Marilyn'den güzel bi şarkı geliyor benden size :KK55:

[video=youtube;8ZRs__rmYMc]http://www.youtube.com/watch?v=8ZRs__rmYMc[/video]

Sac topiginde geziniyorum, bakiyorum Leydim hep konulari tasimis, sabit konular acmis. Yahu bu kizin buralarda yetkisi varmiydi. :44: dedim kendi kendime..
Söyle biraz asagiya bi iniyorum bir bakiyorum eneeee Leydim sac topiginin editörü olmus. :KK52: :KK70:
Hayirli olsun canim benim.. :KK71:

Sac topiginde geziniyorum, bakiyorum Leydim hep konulari tasimis, sabit konular acmis. Yahu bu kizin buralarda yetkisi varmiydi. :44: dedim kendi kendime..
Söyle biraz asagiya bi iniyorum bir bakiyorum eneeee Leydim sac topiginin editörü olmus. :KK52: :KK70:
Hayirli olsun canim benim.. :KK71:

Hoşgeldin Slania'm :KK70:
:KK1::KK1::KK1::KK1:
Güzellik bakım ve kozmetiklerdeyim artık
Saol canım benim :KK70:

Son düzenleme:
X