Dostlarımla Sohbet Topiği

Kaşlarının şekli çok güzelmiş,şimdi böyle değil sanırım üzüldüğüne göre:26: Saçların simsiyah çok güzel bence Slaniam her tarzı denemişsin.
Kısa,uzun yakışmış ikiside.

Son düzenleme:
Aynen dümdüz uclara gitmiyor krepe balyaj.
Bu kesim nasil sence?

Canım ben nedense bu tarz kesimi beğenemiyorum.Saçın ucu dümdüz olucak hatta makasla kesilmiş gibi iz kalıyor ya o çok hoşuma gider.
Kimse saçta makas izini sevmez,ama ben seviyorum.

Kizlar cok mutluyum Eluveitie yeni albüm cikariyormus!
Bulabildigim parcalarini dinliyorum su an, hala uyumadim...

Aa kısacık
Ben hiç kısa saç kullanmadım ya yıllardır aynı benim saçlarım

Benim de aklımda hala lacivert var acaba gidip mavi alıp siyahla karıştırıp öyle mi boyasam diyorum

Öyle mi
Albüm ne zaman çıkacakmış?
Direkt albümü indireyim ben çıkınca
Tek tek şarkı indirince içim rahat etmiyor benim illa hepsi olcak

Tesekkürler canim..
Cok incelttim kaslarimi, o yüzden küstü eskisi gibi degil. Simdi sarimsak, yag ve jiletle gürlestirmeye calisiyorum. Su an berbat görüntüsü, kahküllerle kapatmaya calisiyorum..

Canım ben nedense bu tarz kesimi beğenemiyorum.Saçın ucu dümdüz olucak hatta makasla kesilmiş gibi iz kalıyor ya o çok hoşuma gider.
Kimse saçta makas izini sevmez,ama ben seviyorum.

Aslinda ben de makas izini cok severim, dümdüz kesilmis sac uclari hosuma gider. Ama bana bu tip saclar pek gitmiyor. Boyum kisa oldugu icin özellikle uzun sacta dümdüz uclar beni daha kisa ve küt gösteriyor. Inceltilmis sac uclariyla daha ince ve zarif görünüyorum. Fizik olarak ince uzun olsam kesinlikle dümdüz kullanirdim.

Ben de isteyerek kestirmemistim aslinda.. Yani istedigim model bu degildi ama her kuaförün yaptigi gibi bu kuaför de istedigimden kisa kesti saclarimi.

Siyah + mavi + mor, mükemmel karisim...

10 subatta cikiyormus Leydim, benim Eluveitie basligina bak..
Aynen ben de parca parca dinlemeyi sevmiyorum, albümü indiriyorum ve ilk olarak bütün sarkilarini bastan sona dinliyorum, begendiklerimi belirliyorum zamanla.
Bu arada video sitelerinde buldum parcalarini ama dinlemiyorum, albüm ciktiginda dinleyecegim...

Aslında albümü almak istiyorum ama nerde bulacağım :/
DnR'da bazen oluyor ama Eluveitie olur mu hiç bilmiyorum
Manowar Megadeth vs görmüştüm daha önce
10 şubat gelsin
Ablamın da doğum günü

Ne dersin bir tüp de mavi boya ekleyeyim mi?

evet slania'm tam olarak böyle bi kesim istiyorum.benimkiler dümdüz şimdi.
o yüzden uzatıp böyle kestirip sonra da krepe balyaj yapıcam.

Cok güzel olur canim, cok iyi olur senin icin. Bu aralar degisime cok ihtiyacin var senin de...

Karar verdim bundan sonra sitede tanidigim ve bana özellikle danisanlar haricinde kimseye yardim etmeyecegim. Cünkü yaptigim yardimlarin gercekten bosa gittigini düsünüyorum. Bunu sac rengi ve boyama bölümünde ve bu konuda daha iyi anladim.

http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/482390-gobek-sirt-gogus-arasi-tuyleri-sari-sac-boyasi-boyamak-12.html

Derdim tesekkür falan da degil artik, sadece dikkate alinmamak. Ben bu yazdiklarimi uydurmuyorum sonucta, tamamen deneyimlerimle tecrübe edindigim ve arastirarak ögrendigim bilgileri paylasiyorum. Ama birakin tesekkürü, dikkate alan bile yok...

Dersanedeki kimya ögretmenim demisti "Türk insaninin bir seyin zararli oldugunu düsünmesi icin kullandigi an ölmesi gerekir" diye. Gercekten hakli, uzun vadede zarara inanmiyor insanimiz, bir sey zararliysa aninda etki etmeli. Bana göre cok büyük bilincsizlik ve cahillik...

Aynen ben de bütün albümlerini almak istiyorum! Internetten bulabiliriz sanirim, bir de bu tarz müziklerin albümlerinin satildigi yerlerden.
Aa ne güzel.. Ablanin müzik tarzi nasil?

Ekle bence. Seviyorsun cünkü lacivert rengi sacta. Hazir zemin acikken bu sekilde dene. Biraz da mor katabilirsin, böylece yesillenme olmaz.

Yazdıklarına cevap mı dönülmemiş?
Boşver belki başkalarına fikir olur ilerde

Ablam benim tam tersim

Bilmiyorum ki yansımalı saç çok fazla akıyor kızılımsı yansımadan bıktım emin değilim

10 şubat benim içinde önemli
star wars 1 3D geliyor sinemalara kaçmaz

10 şubat benim içinde önemli
star wars 1 3D geliyor sinemalara kaçmaz

Uzun zamandır sinemaya gitmiyorum yahu kaç ay oldu
Resmen iyice koptum sinemadan
1900lü yılların kült filmlerine takmış durumdayım yaklaşık 1 senedir
Koskoca bir arşivim oldu
1940-50-60lı yılların pskolojik gerilimlerini çok seviyorum çoğu var arşivimde
Sinemaya da gitmeliyim artık :/

Bazen banada oluyor.İnsanlar senin yazdıklarını okuyup geçmiş sanırım ki hala boya aldım yarın deneyeciğim gibi yorumlar var.Yani bir laf söylemek isterdim ama...
Bu bence birazda pislikten geliyor.Yahu kardeşim tüyünü sasartcam diye uğraşıcağına al kurtul ya.İsterse ömür boyu al,Ama sen temiz olmak,o tüyleri almak zorundasın.
Of zaten sinirliyim,bu insaları gördükçe deli oluyorum

Yazdıklarına cevap mı dönülmemiş?
Boşver belki başkalarına fikir olur ilerde

Cevap degil de takmiyorlar resmen... Gereksiz bir sey yazsam neyse bilgilendirmeye calistim...
Canim ayni durumu bir üyede yasiyorduk, su kararsiz olan üyede. Simdi daha iyi anladim ne kadar gicik bir durum oldugunu.
Mesela gecenlerde üyenin biri bir sac rengini sormustu, detayli sekilde cevap verdim. Bir kac gün sonra bir baktim baska bir renge boyamis, koyu tuttugundan sikayetci. Alakasiz bir renk hem de. Halbuki konusuna bir göz atsaydi su an o koyu sac renginden kurtulmaya calisiyor olmayacakti.
Aynisi linkini verdigim konu icin de gecerli. Yazdigimi hic dikkate almadan kendi bildiklerini okuyorlar.
Ne yaptiklari beni ilgilendirmez tabi ki ama bosuna ugrastigimi hissettiriyorlar bana.
Ben de o yüzden durduk yere konuya dalip yardimci olmayacagim bundan sonra. Su ana kadar yazdiklarimda dedigin gibi baskalarinin isine yarasin.

Ablam benim tam tersim

Bilmiyorum ki yansımalı saç çok fazla akıyor kızılımsı yansımadan bıktım emin değilim

Ayni kardesimle ben gibi.

Bence kesinlikle mavi yansimali bir renk kullan. Gözlerin mavi tenin beyaz oldugu icin fazlasiyla yakisiyor sana ve dedigin gibi kizillasma da fazla olmaz mavi yansimalilar da.

Sadece o konuda olmadi, sac rengi ile ilgili bir konuda da benzer bir durum oldu...
Bir de sac derisi ile vücut derisi arasinda cok fark vardir. Sac derisi daha dayaniklidir vücut derisine göre.
Ben cocuklugumdan beri kol tüylerimden sikayetciydim. Bahar gelince herkes rahat rahat kisa kollulari giyerken ben utanir o sicakta uzun kollu seyler giyerdim. Bir an önce yakici günes gelse de kollarim kararsa tüylerim sararsa diye dua ederdim. Ergenlikte tavsiyeler üzerine yakmaya basladim, iyi oluyordu ama kötü kokuyordu ve bir kac gün boyunca yakildigi belli oluyordu. Daha sonra sarartmaya basladim ama o sararttigim 10 dakikalik süre boyunca yanma ve kasintidan iskence cekiyor, hoplayip ziplayip duruyordum. Artik almaya basladim. O kadar kolay ve zahmetsiz ki su zamana kadar cektigim acilara yanarim.. Bacaklari almaktan daha kolay. Aycangül'ün tarihlerini dikkate aliyorum. Tamamen kurtulamasam bile en azindan inceltip azaltirim.

Katılıyorum
Senin neyin var cecennim neden sinirin bozuk :26:

kızzzzzzlaarrrrr geriii döndümmmm

Aaa hoşgeldin livenne nerelerdeydin sen :44:

İşte kim konusuna sahip çıkacak kim kararsız kim değil bilemiyoruz ki
Ben gözüme kestirdiklerime cevap veriyorum
Her zaman herkes de emeğe saygı duymuyor malesef

Ben düz siyaha boyayayım da renk farklılıkları tekrar olmasın açacağım zaman
Yansımalı renkler alacalı oluyor bir de böyle deneyeyim canım

Canım bu aralar gelmişler bana keyfim yok neşelenemiyorum Geçer umarım yakında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…