Dostlarımla Sohbet Topiği

Inanmiyorum önümüzdeki 20 yil icinde Izmir'de böyle kar göremeyecek miyiz?.. Aptal sevgilim yüzünden cikamadim disari, doya doya kartopu oynayamadim. Hastane calisanlari, güvenlik, lokantacilar hepsi cocuklar gibi eglendiler. Bi ara kardesimle ciktim ama kar yagisi kesilmisti yagmur baslamisti. Kalan karlarla kendi capimizde eglendik. Ellerim dondu ya... :99: (smileyin tipe gel. )

En iyisi devlete gitmek sanirim benim icin...

Canim cok sagol...
Yalniz bir sorun var ben bu findigi üsütmeden nasil getircem oralara? :26:

evet hem de farklı bir renk.
tenine de çok yakışır

Sağol canım

Ben de oynamadım
Gidince Ankara'da bol bol göreceğim zaten
Köpeğim ilk defa kar gördü :)
http://www.kadinlarkulubu.com/dostl...mlerini-burada-paylassin-17.html#post22948646

Kafesini iyice sarıp sarmala havalar ısınacakmış biraz önümüzdeki hafta
O zaman götürürsün canım

Sen biktin tabi orda kardan..

Oyy kuzumm gözleri kamasmistir..

Evet isincakmis, ne iyi olur artik isinmasi, disaridakiler icin cok zor bu soguklar. Biz memnunduk kardan ama kedicikler saklancak yer ariyorlardi, suratlarinda cok ciddi bir ifade vardi hepsinin hallerinden hic memnun degiller..

Leydim bak uclar beyaz dipler lacivertimsi bir renk...

Biz hiç rahat değiliz açıkçası kar yağıyor hava soğuk sokaktakileri düşünmekten karın tadını çıkaramıyoruz

Çok güzel ya kıza da yakışmış baya

Allah'ıım
rengin güzelliğine bak laydim böyle renkler görünce kendimi zor tutuyorum.
bana da yakışır sanırım :44:

Biz hiç rahat değiliz açıkçası kar yağıyor hava soğuk sokaktakileri düşünmekten karın tadını çıkaramıyoruz

Çok güzel ya kıza da yakışmış baya

Aynen canim.. Bazen ne cok soguk olsun ne de cok sicak diyorum ama olmaz ki.. Onlari yasadiklari dogadan, ikliminden alip buralara getiren biziz, bizim hatamiz. Doga ana bizim hatamizi düzeltemez.. O yüzden is bize düsüyor, elimizden geleni yapmaliyiz. Keske herkes bizim gibi düsünse, elinden geleni yapsa cok rahat eder yavrucaklar...
Mesela ben cok az sey yapiyorum, elimden gelen bu. Ama benim yaptigim bu azicik seyi bütün herkes yapsa cok sey degisir ve ne kadar iyi olur sokaktakiler icin.

Canim sen boyadin mi siyaha?

Allah'ıım
Eki Görüntüle 339210 Eki Görüntüle 339210

Cok tatli bir renk, koyu karamel sanirim.. Senin tenin esmer miydi bugday miydi?
Bu arada dikkatimi cekti kadinin kaslari cok yanlis alinmis, baslangici burun kanadi hizasindan alinmaliydi. Öyle alinmadigi icin kanatli olan burnu daha da kanatli görünmüs.

evet çok tatlı
esmerim canım.
evet bende şimdi dikkat ettim kaşlarına.
saçına bakmaktan kaşına bakmamıştım

Allah'ıım
Eki Görüntüle 339210 Eki Görüntüle 339210

Esmer tene en çok yakıştırdığım saç rengi
Bence de sana çok yakışır

Aynen öyle herkes ufak yardımlar yapsa onlar için çok daha yaşanılır olur sokaklar
Dün Yeni Zelanda belgeseli gördüm çok güzel bi yer ya
Kışın 13 derecenin altına inmiyormuş yazın da 28 derecenin üstüne çıkmıyormuş
Tam istediğim gibi
Zaten yaşamak istediğim yerler arasında orası

Regl dönemimdeyim Slania'm boyayamadım o yüzden
Garanti olsun birkaç gün sonra boyayayım diyorum
Hme gitmeme de yakın boyayım daha güzel olur

evet çok tatlı
esmerim canım.
evet bende şimdi dikkat ettim kaşlarına.
saçına bakmaktan kaşına bakmamıştım

Cok yakisir canim...
Benim bir arkadasim esmer ve bu rengi kullaniyor. Kendi sac rengi siyaha yakin koyu kahve, kuaför 7.3 ile elde ediyormus bu rengi ama ne kadar dogrudur bilemem. Öncesinde saci aciyor mu acmiyor mu ögrenmek lazim. Ilk boyadiginda turuncu oluyor, bir kac yikamaya akip resimdeki rengi aliyor.

Günlügü okudum ve resmen dondum kaldim.
Galenia'nin yazdigina bakin ama hassassaniz bakmayin...

Ben de Alacakaranlik'in cekildigi yeri cok begeniyorum, Forkstu sanirim. Tam istedigim gibi sürekli yagmur yagan ve günes acmayan bir yer. Sicakligi da büyük ihtimalle Yeni Zelanda'ninki gibidir. Nemli yerlerde sicaklik farki pek fazla olmaz. Bir de Irlanda böyle ama orasi daha soguk sanirim.

Isi verebilirsin canim daha iyi tutar renk ama dedigin gibi garanti olsun acelesi yok nasil olsa...

Okudum canım biz de öyle iğrençliklerle karşılaşıyoruz ki
Dernek sayfalarını okursan ağlarsın resmen
Allah belalarını versin

Evet orası da çok güzel

Son düzenleme:

boyamamak için çok zor tutuyorum kendimi.
ama daha zamanı var bence.
şimdilik saçımın uzamasını bekliyorum
sonra da uçlarına ışıltı atıcam

Okudum canım biz de öyle iğrençliklerle karşılaşıyoruz ki
Dernek sayfalarını okursan ağlarsın resmen
Allah belalarını versin

Evet orası da çok güzel

Letsadopt'a baktim ve kahroldum.. Insan kulaklarini tikamak, gözlerini kapamak istiyor ama olmuyor iste, önüne de gecilmiyor...

Yeni Zelanda günesli sanirim.
Cok ilginc ama ben günesli yerleri sevmiyorum. Cocukken bayilirdim günese, günesin altindan alamazlardi beni ama simdi günes gördüm mü kaciyorum. Rüyama bile girdi; denize gidiyormusuz, yakici günes de var tabi. Ama ben günes kremi almayi unutuyormusum. Ciplak gibi hissediyorum kendimi resmen.

boyamamak için çok zor tutuyorum kendimi.
ama daha zamanı var bence.
şimdilik saçımın uzamasını bekliyorum
sonra da uçlarına ışıltı atıcam

Uzunlugu nasil?
Uclarina bal sarisi isilti cok güzel olur.
Ben de dogal saclarim uzasin sari balyaj istiyorum kendi sacimdan iki üc ton acik. Ama daha iki parmak mi ne geldi diplerim..

Kizlar bakin 3 sene önceki kisacik ve simsiyah saclarim.. Telefonla cekildigi icin resim kalitesi berbat.

Kaslara bakin ya... Simdi aynaya baktikca aglayasim geliyor...

uzunluğu sırtımda slania!m.
ama ben belimde olsun istiyorum.
dümdüz kesim çünkü şimdi ki saçlarım.
dümdüz kesime de balyaj güzel durmaz bence katlı olsa çok daha havalı olur
o yüzden belime kadar gelmesini bekliyorum.
sonra da buraya eklediğim resimdeki gibi yapıcam açıcıyla.

Kizlar cok mutluyum Eluveitie yeni albüm cikariyormus!
Bulabildigim parcalarini dinliyorum su an, hala uyumadim...

Aynen dümdüz uclara gitmiyor krepe balyaj.
Bu kesim nasil sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…