Dostlarımla Sohbet Topiği

Annen siyahtan dönüsün zor oldugunu bildigi icin istemiyordur. Acik renk saclara sahip olmanin kötü yani bu, halbuki saclarim koyu kahve, kahve gibi siradan bir renk olsa "aa senin sac rengin cok güzel boyayip yazik etme" diyen olmaz, dipten gelen saclar cok dikkat cekmez cünkü, anlamazlar boya oldugunu. Saclari koyu kahve olup da siyaha boyayan cok, onlara dogal saclarini görelim artik diyen pek olmuyor. Ama onlarda tam tersine acik renk saclara merakli oluyorlar.

Haklisin of tutamiyorum kendimi, tutmaliyim ama...

Bu aralar vintage tarzi giyime sardim, zaten cocuklugumdan beri severdim ama tarz olarak bakmadim hic. Eski kiyafetlerin tadi bir baska oluyor.
Izmir'de nerede bulabilirim ki bu tarz kiyafetleri?

Aynen işte sorun bu :/
Keşke diyorum saçlarım kahverengi falan olsaydı hep siyah yapardım vicdan azabı çekmezdim

Hmmm bi düşünelim küçük gothic şeyler satan dükkanlarda bulabilirsin
Bir de s.o.s diye bir yer var alsancakta orda da vardı
ve s.o.s tarzı yerlerde vardır araştırmak lazım ...

Yaaa hatice sultanın pelerinine hasta oldum
Ben de istiyorum ya rengi de çok hoştu
Kadife uzun kocaman kapşonlu bayıldım
Rengi yeşille kahve arası bi renkti ben de kumaşçıları bir dolaşacağım bakalım
Lacivert kadifeden yaptıracağım aynısını

kızlar ablalar hanımlar evde otuduğunuz yerden para kazanmak ister misiniz ev hanımımısın çalışıyor musun ne iş yaparsan yap hiç fark etmez günde sadece sadece 2 saat çalışarak ek gelir kazanmak istermisiniz üstelik saatleri siz belirleyin istediğiniz saatler arasında istediğiniz işi seçip hemen başlayabilirsiniz işe başlamak için gerekli olan tek şey internet kullanmasını biliyor olabilmek hergün internette face de msn de saatlerce vakit geçiriyoruz sadece 2 saatimizi istediğimiz saatte 2 saatimizi değerlendirerek mükemmek rakamlar elde edebiliriz kızlar düşünen ve yapmak isteyen olursa bana özelden yazabilirsiniz arkadaşlar

Ben önceden saclarim kumral oldugu icin sükrederdim, cünkü kumral oldugum icin tüylerim az ve acik renk. Ama kumral olmakla hic alakasi yokmus. Annemin sac rengi koyu kahve (3 numara) teni oldukca beyaz, hic bir zaman kolkuk alti, bikini bölgesi ve bacaklari disinda tüylerle ugrasmamis yani gayet tüysüz...

Off param olsa sorma ihtiyaci bile hissetmem cikar gezerim Alsancagi Bornova'yi ama parasizlik...

Oje topiginin altini üstüne getirdim.
Sen kendine ait oje basligini ne zaman acacaksin?

Evveeet.
Koyu lacivert mi yoksa daha acik saks mavisi gibi bir renk mi? Saks mavisi de cok hos olur.

Kizlar gercek hayatta da karsiniza böyle bir sey cikarsa inanmayin. Oturdugumuz yerden para kazanacakmisiz, yok öyle bir dünya malesef...
Biz annemle böyle bir ise para yatirdik simdi cok pismaniz. Önce bize de bu tip vaatlerde bulundular; internette gecirdiginiz vakitler size para kazandiracak, sadece link atarak para kazanacaksiniz vs. vs... Biz de güvendik, katildik onlara, seminerlerine, egitimlerine gitmeye basladik. Anladik ki hic de öyle basta dedikleri kadar kolay bir is degil. Resmen bir is kadini/adami olmamiz isteniyor bizlerden. Sürekli egitimlerine katilacaksin, yeni insanlar getireceksin calismalari icin, sürekli telefonlarla ve internet ile ugrasacaksin, kapi kapi dolasacaksin insanlara isi tanitmak icin, kiyafet dolabini bile bu ise göre düzenleyeceksin (is kiyafetleri, takimlar vs.)
Kimse kimseye oturdugu yerden para kazandirmaz... Gec bunlari hikaye... O yüzden aman derim, inanmayin...

Buldum resmini
Mutlaka yaptıracağım ben bunu ya
Saks mavi de olur lacivert de bakacağım artık ikisi de olur

Bu resmi gösterip diktireceğim

Açmayı düşünüyorum ama adını bulamadım başlık ne olsa acaba

Bence de bu işler hiç öyle kolay değil ...

Son düzenleme:
Heh bu resim gayet büyük terzi anlar heralde bunu göstereyim ben

Bu renk de güzel dimi kızlar?

Bu bana ne kadara malolur acaba :44:

Kızlar bi şeyi merak ettim
Aboneliklerinizde kaç konu var?
Merak ettim bi an

Şuan 12 tane var canım zaman zaman artıp azaldığı olur Senin kaç adet ?
Fiyat konusunda bir fikrim yok ama kumaşa göre değişeceği kesin.

lady ve diğer bu konuda bilgisi olan kızlar yardımlarınızı bekliyorum.daha öncede sormuştum saçımı açmaya karar vermiştim ancak ani bi kararla hürrem rengine dönme kararı aldım:)saçlarımda yanmalarda olduğundan dolayı sürekli boyama şansım yok 1 kere boyayıp istediğim tonu elde etmek istiyorum saçlarım şuan omuzuma yakın ve koyu kumral ara ışıltı tarzı bir renk hangi boyayı önerirsiniz bu rengi bi boyamada elde etmem için? ya da aranızda bu renge yakın bir ton elde etmiş biri varsa fikirlerinizi bekliyorum kızlar şimdiden saolun

Kar yagiyor!
Koca koca adamlar cocuk gibi kar topu oynuyor.. :90:
E kar görmemis Izmir insanina kar verilirse olacagi budur.
Biz de Cinarimla oturduk kari izliyoruz. Baya da tuttu ha.. :106:

Son düzenleme:

Heh bu resim gayet büyük terzi anlar heralde bunu göstereyim ben

Bu renk de güzel dimi kızlar?

Ben de bakiyorum resme, diyorum bu renk de güzel ya, Leydim de aynisini düsünüyormus meger..
Konu acarken baslik konusu beni de cok düsündürüyor. Illa ki orjinal olmali...

Bu bana ne kadara malolur acaba :44:

Kızlar bi şeyi merak ettim
Aboneliklerinizde kaç konu var?
Merak ettim bi an

9

Bu arada benim muayene bu hafta yalan oldu. Kac gündür erteliyorum annem yüzünden, bu sefer de ücret konusu acildi, ben de sinirlendim "doktora gitmek bile haram bana zaten" dedim vazgectim özele gitmekten. 12 lira maasindan mi kesiliyormus neymis, ne durumlara geldik ya...
Kizlar devlet hastanesinde katki payi (!) olarak ne kadar aliyorlar? Annem emekli bu yüzden saglik güvencemiz de var. Bir bilginiz var mi?

Leydim sen bana bir veterinerden bahsetmistin hayvanlar ile ilgili topikte, bana özelden adresini gönderebilir misin? Kendimi erteliyorum Cinar'i ertelemiyim bari, ona birsey olursa cok üzülürüm...

Bu topikte saç konusunda pek bilgisi olmayan bir ben varım,yardımcı olmak istersim ama malasef

Koyu kumralsa koyu bir renk elde edersin diye düşünüyorum
7.77 bakır + 9.0 sarı biraz da igora 0.77 bakır yoğunlaştırıcı karıştırarak boya
Oksidanı 9luk kullan
Koyu olabilir garanti aynı renk olur diyemiyorum saç rengini de görmediğim için kesin diyemem yani

Kar yagiyor!
Koca koca adamlar cocuk gibi kar topu oynuyor.. :90:
E kar görmemis Izmir insanina kar verilirse olacagi budur.
Biz de Cinarimla oturduk kari izliyoruz. Baya da tuttu ha.. :106:

Eveeet kaaar!!!
Ve tuttu cidden en son 21 yıl önce tutmuş İzmir'de kar!
Evet canım özelde 6buçuk lira muayene ücreti + maaştan 12 lira kesiliyor
Ben devlete hiç gitmediğim için bilmiyorum :/
Ayrıca artık eczaneler de 3lira alıyor

Tamam gönderiyorum adresi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…