Bunları yapsam ben kendimi camdam aşağı atarım Slania Kalk silkelen kendine gel çabuk
Ders olmadan,bakım olmadan hayat geçermi
Nasilsiniz kizlar?
Bugün yagmurluydu burasi, dersaneden sonra faturalari yatirmak icin cikcaktim, apt. merdiveninde kaydim k.c üstü düstüm, totom feci aciyor.Cok canim yandi aglicaktim nerdeyse...
Leydim yoldasin sanirim. Geldiginde yaz, merakta birakma bizleri..
Canim bugün dersane vardi, dün banyodan sonra saclarimi yaptim, sabah normalden erken kalktim makyajimi yaptim, güzelce kahvaltimi yaptim iyi geldi baya..
Su dersaneyi hic sevmiyorum. Keske hic baslamasaydim, hem anneme masraf olmazdi, hem de bu kadar sIkIlmazdim.
Nasilsiniz kizlar?
Bugün yagmurluydu burasi, dersaneden sonra faturalari yatirmak icin cikcaktim, apt. merdiveninde kaydim k.c üstü düstüm, totom feci aciyor.Cok canim yandi aglicaktim nerdeyse...
Leydim yoldasin sanirim. Geldiginde yaz, merakta birakma bizleri..
Canim bugün dersane vardi, dün banyodan sonra saclarimi yaptim, sabah normalden erken kalktim makyajimi yaptim, güzelce kahvaltimi yaptim iyi geldi baya..
Su dersaneyi hic sevmiyorum. Keske hic baslamasaydim, hem anneme masraf olmazdi, hem de bu kadar sIkIlmazdim.
Geldimmm Ankara'dayım
Ayy Slania'm geçmiş olsun ya
Dikkat et ben de yurtta yuvarlandım geçen ay
Ben de boyadım saçlarımı
Ya nedense bu sefer hiç yakıştıramadım kendime siyahı
Uzun zamandır siyah değil ya sanırım alışamadım :26:
Nasilsin canim? Soguktur orasi, kar var mi?
Ya bu kadar komik bir görüntünün bu derece aci vermesi cok kötü.Bir de popo üstü of.. Su an rahat oturamiyorum.
A a niye? Ben ne zaman koyu renge boyasam cok iyi hissederdim kendimi, makyaj yapmak bile istemezdim. Bence alisamadin, yoksa cok yakisiyor sana siyah.
Bu arada dipler cok koyu geliyor benim ya... Sevgilimi acik kumral olduguma inandiramiyorum. Dipler kumral hatta resmen koyu kumral geliyor. :26:
Ayy avatarini degistirmissin güzel olmus.Favori avatarin bu senin, benimki de kizil sacli kadin resmi..
Yok öyle asiri agrimiyor o yüzden gerek duymadim ama düstügümde kalca kemigim kirildi sandim, cok korktum.
Evet ya aynen 6 tonlarinda, bazen isikta sari sari isiltilarini görüyorum seviniyorum. Ben koyu renk saci daha cok severim aslinda ama ne renk olursa olsun kendi sac rengim aynen eskisi gibi olsun istiyorum. Aslinda normal, dipten gelen sac koyu olur genelde.
Bak;
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbir-basliga-uymayan-yazilar/452825-5-cm-2-cm-1-cm.html
Leydim belki ilk boyadiginda cok koyu oldugu icin sana kötü görünüyordur. Cünkü ben de siyaha ilk boyadigimda ayakkabi boyasi sürmüsüm gibi görünüyordu, biraz aksin dogallasir, senin de gözün alisir.
Farkettim de sitede güzellik forumundan baska foruma yazmiyorum. Kendimi cok bos hissettim bir an. Madem bu forumda bu kadar vakit geciriyorum bana katkisi olacak bölümlere de el atmam lazim.
Of su smileyi gördüm sigara istedi canim..
günaydın fıstıklar ben geldim nasılsınız
Evett bu avatardan vazgeçemiyorum nedense
İlk üyeliğimden beri uzun süre kaldığı için alışkanlık oldu sanırım
Bakıyorum linke
Alışıyorum Slania'm kötü görünmüyor artık gözüme
Hangi konular mesela?
Ben bu aralar hatta uzun süredir sadece saç tırnak ve sorumlu olduğum konulara bakıyorum
İyiyim sevgi abla sen nasılsın hoşgeldinn
Aaa inanamıyorum bu plates bu kadar yararlı mı ya
Ama ben göğüs ve kalçam büyüsün istemiyorum sadece belim incelsin boyum uzasın
Ölçülerim 90-70-90 belim 60 olsa
Ben de basenlerim küçülsün istiyorum .
Yanlardaki yumurtalarımı hiç sevmiyorum ya !
Amerikan popo diyor herkes
Elbise giyince bile sıkıntı yaşıyorum.
Karpuz gibi çıkıyor
Pardon , önceden karpuzdu. Şimdi kavun oldu
Ben bu aralar kendimi cok koyuyorum avatara..
Canim ben güzellikten baska forumlara bakmiyordum bile. Yani siteye girer girmez güzellik forumunu acip bastan asagi dolasiyorum. Ama bu sitede baska güzel forumlar da var. Sen baska forumlarla da ilgileniyorsun; kitap kurdu mesela. Benim su an ilgimi ceken ve bana faydasi olabilecek forumlar; kitap kurdu, egitim ve kadin bir de genel olarak kültür ve sanat. Ortaya karisikta da güzel bölümler var. Ben bunlara hic bakmazdim mesela. Bir de bu sitede insan bu tip konularla ilgilenince gercek hayatina da yansiyor. Mesela kitap kurdunda takilinca kitap okuyasim geliyor.
Bence arkadasin beli inceldigi icin kalcasi büyümüs gibi görünüyor, yanlis ölcmüs olabilir.
Kadin icin kesinlikle en faydali spor plates. Kas yapmadan sekillendiriyor vücudu.
Benim de 80-65-80. Belim bir ara 70e yakindi, nasil olduysa 65 olmus. 70ken sevgilimle birlikte ölcmüstük, onunki 68di, oturup aglayacaktim neredeyse..Ayak bileklerimiz neredeyse ayni. Hem cok zayif hem de yapisi ince. Ablasi da öyle. Ama kizi her gördügümde daha da bir zayiflamis oluyor. Yurt yemekleri kötüymüs, yiyemiyormus. Sen de begenmiyordun dimi?
Leydim ben dudagimi deldirmek istiyorum ama ortasini istemiyorum nedense.. Cünkü oradan hevesimi aldim. Bir de sanki ne kadar dogru yere yaptirirsam yaptirayim yine disime degecekmis gibi geliyor, benim orasi cukur ve disime cok yakin. Alt kenarina ya da madonna yaptirirsam izi cok belli olacakmis gibi geliyor. Su ankinin izi hic belli olmuyor. Napsam karar veremedim ama cok istiyorum piercing.
Evet ya hastane de iyi yapamiyordu sebze yemegini. Disarda mi yiyorsun peki?
Haklisin. Bir sürü sivilce izi, cil, siyah nokta vs. var suratimda zaten, bir delikten nolcak ki..Madonna cok kadinsi dimi ya, olgun seksi kadinlara gider sanki. Kenarina düsünüyorum ama onu da sevgilimden nasil saklicam. Of bir de o var...
Ben zencifreden 25 liraya piercing almistim, sen 30 liraya deldirmistin dimi? Eger öyleyse süper, 5 lira delim parasi falan oluyor. Ben de elimdeki piercingle deldiririm.
Ben de cok sasirdim, sebebi ayiptir söylemesi tuvaletimin düzene girmesi sanirim. Cocuklugumdan beri bagirsak problemim vardi o yüzden zayif olsam bile göbekliydim hep.
Aslinda mekik vb. hareketlerle de belini inceltebilirsin. Twister diye bir alet vardi beli inceltmek icin ona bir bak istersen, ben de almayi düsünüyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/bolgesel-incelme-yontemler-urunler/292669-bel-inceltmekte-zorlananlara-iyi-cozum.html
Yol cok yorucu oluyor ya, hele bir de kisa süre icin gidip geliyorsan eve döndügünde cok bitkin oluyorsun...
Ya bir derdim var bölümünde komsu gürültüsü baslikli konuya yazdim, hala ayni cok sIkIldim artik, bir cözüm bulunmasi lazim buna. Insanin en huzurlu olmasi gereken yerde huzurunu kaciriyorlar!
Benim basen sorunum yok da üst beden sorunum var
Omuzlarım çok geniş üst tarafım kilolu duruyor
Seninkinin çözümü var ben ne yapayım
Omuz daraltma operasyonu falan var mı acaba
Ya öyle demee :)
İnan bence basen de zor
Kendimi bildim bileli varlar
Omuzları dar olmakta çok kötü ya, insanın üstüne hiçbir şey yakışmıyor. Benim bir tanıdığım var, dar omuzlu. Bütün kıyafetler üstünde ağlıyor.
hehe...