Dostlarımla Sohbet Topiği

Bana çıkarma sakın,15 gün sonra ben çıkarcam dedi :44:
Ben de tırsmıştım ilk girdiğimde stüdyoya,adam o kadar rahattı ki beni de rahatlattı çok memnun kaldım ben :)
Gerçi yaşımı biraz küçümsedi ama olsun

Ben de cok heyecan yapmistim. Adam cok cok rahatti arada bira yudumluyordu o derece yani. Bana da diyor arpa suyu vereyim mi sana da biraz. Hey allahim. Keske ona yaptirmasaymisim, yamuk deldi. Ayrica cok fazla dudagimin dibinde uzun barli takmazsam görünmüyor. Yasinda ne varmis? Ben yaptirdigimda 17 yasindaydim.
Halka takmayi düsünüyor musun?

Kaç yaşındasın ki sen dedi,19?
Dedim ooo çok büyümüşsün sen yakında ölürsün dedi :44:
Çok acıcak mı dedim benim canım acımıcak orası kesin dedi falan
Rahatlattı ama onun rahatlığı beni.
Bilmiorum,ama hızımı alamadım daha bikaç yerimi daha deldirebilirim

Ne var 18ini gecmissin iste, giciklik yapmis biraz.
Dövme ve piercing bagimlilik yapar derler zaten. Ben de kasima istiyorum ama kalacak izden cok korkuyorum. Kas piercingleri gördümmü icim gidiyor, renk renk, cesit cesit..
Bu arada tirnaklarin ne kadar uzun öyle. Ben de bi ara uzatmistim ama seninkilerin yaninda benimkiler kisa kalir. Bayiliyorum ya uzun tirnaga tekrar uzatacagim.

Nerde gördün tırnaklarımı
Ben çok severim uzun tırnak,hep uzun kullanırım parmaklarım da tırnak yapım da uzun olduğu için seviorum.
Kaş piercinginin izi çok belli oluomuş evet kaşımı delen değil de ordaki diğer çocuk söyledi.
Ben de ilerde düşünebilirim kaşımı deldirmeyi

Bu arada foto çektim :)

Yeri iyimis ya, dudagina ne cok yakin ne de cok uzak. Halka takilir sanirim buna, sen sever misin halkayi. Ben sirf halka takabilmek icin dudagima cok yakin deldirmistim ama bi kere mi ne taktim. Pek sevmyiorum aslinda, emo havasi veriyor sanki biraz.
Oje topiklerinde gördüm. Bi ara cok takilirdim, hatta fotolarim da var. Bilgisayari karistirinca bunu buldum uzunmus aslinda baya.

Bu arada güle güle kullan piercingini. Umarim hic sIkIlmazsin ve umarim bir an önce iyilesir.

Hmmm ben kaş için halkadan bahsediosun sandım,yok dudakta sevmiorum ben.
Senin de çok güzelmiş tırnak yapın :)
Ben kısa yapılı tırnakları pek sevmiorum oje sürünce falan güzel durmuo.
Saol canım,umarım ilerleyen günlerde bi sorun çıkmaz çok rahatım şuan ağrım falan yok...

Tesekkürler.
Aynen ben de sevmiyorum kisa tirnak ama bi süre sonra uzun tirnagin ellerimde agirlik yaptigini farkettim, ayrica günlük islerime de engel oluyordu o yüzden kestim simdi yeniden uzatacagim.
Ben bi tek burunda begeniyorum halkayi ama o da incecik olcak ve tam buruna yapiscak. Güzel bi burunda hos duruyor.
Tek yaptigi agri ucugunkine benzer bi agri oluyor o da iyi bakarsan olmaz bile.
Canim ben artik cikayim, yarin kardesimin sbs sinavi var erken kalkmam lazim annem de yat diyip duruyor. Iyi geceler...

Yapı olarak kısa tırnaktan bahsediorum hani böyle ımm nasıl anlatsam anladın sen
Tamam canım,sınavda başarılar kardeşine :)

Ben geç geldim bugün siz çıkıosunuz yahu,gerçi ben de çıkıcam aşırı yoruldum bugün.

Sabah mekik çekmeyi unuttum,kola içtim,elma sirkesi-su içmedim,daha 2.günden ben programımı bozdum
Sen ne alemdesin cecenn mekik çektin mi bugüün :44:

hahaaa h,ç gülcem yoktu Laydevil

Vala ben sabah çektim geceyi unuttum bunun başından kalktığım mı var uff yaa:93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…