Dostlarımla Sohbet Topiği

deldirmedim çünkü aynı senin dediklerini söledi adam:)
2.deliğin yerini arkaya aldırdım....

Bunu okuduğum iyi oldu sağol canım

Oh sevindim. :) Temiz ve kaliteli bi yer bul, kiy paraya igneyle deldir. Kikirdak en riskli bölgelerden biri, iyilesmesi en uzun süren yer. Sagligin paradan daha önemli.

Ben de kasimi mi deldirsem acaba ya. Onda da iz kalma durumu var ve izi kötü görünüyor. Ayva göbüsü olmasa göbegimi deldirirdim, burnumu da deldiremem burun kanatlarim genis biraz. Bi de lens alasim var, saclarimi da boyatmak istiyorum. Of görüntüme sardim yine ya! :95:

Leydim, Mors Syphilitica dinler misin? Ne zaman dinlesem cok acaip bir ruh haline sokuyor beni.

[video=youtube;AMRmHyBpYco]http://www.youtube.com/watch?v=AMRmHyBpYco[/video]

Oh sevindim. :) Temiz ve kaliteli bi yer bul, kiy paraya igneyle deldir. Kikirdak en riskli bölgelerden biri, iyilesmesi en uzun süren yer. Sagligin paradan daha önemli.

öyle yapcaz artık iyice araştırmam lazım sağlık daha önemli ya:)
olmassa kulağımda ki deliklerle yetinicem..:)

Kızlar!
Ben geldim umarım gitmemişsinizdir.
Çenemi deldirdim.
Ama bu benim dişime çarpıo geçermi zamanla :44:
Slania'm dinliorum hemmen paylaştıklarını.
Daha önce duymadığım gruplar hemen dinliyim :)

Hoşgeldin Layd...
Bende dinliyorum paylaştığınız şarkıları farklı tarz hepside çok hoş:)
İyice alışıcaz sayenizde :KK1:

Ben geldim. :)
Ben Hatayda basin sitesinde oturuyorum. O sana tarif ettigim kozmetik dükkanina cok yakinim. Bu arada hala sac boyasini almadiysan sana otobüsü söyleyeyim. 970 ya da 870e bin renkli duraginda in, oralarda kolay bulursun zaten Tansasi.
Bi keresinde biraz farkli giyinip gitmistim dersaneye. Bizim buralarda insanlar ilginc ilginc bakarken, Alsancaga gidince durum degisti. Oralar daha farkli tabi, insanlar daha rahat daha alisik farkli tiplere.
Nereye deldirmeyi düsünüyorsun dudagini? ben ücyolda deldirmistim, keske güzelce arastirip daha iyi bir yere yaptirsaydim.

Tamam salı günü gitmeyi düşünüorumm saol :)
Alsancakta zencifrede deldirdiim
Bakımı nasıl olcak slania senin de vardı sanırım dimi?

Son düzenleme:
Ciddi misin?! :KK52: Ay cok heyecanlandim bak simdi. Dudaginin tam altina mi yaptirdin, eger öyleyse carpar ya da sen alisamadigin icin fazla hissediyorsundur onu. Alistikca ve iyilestikce dudaginda oldugunu unutuyorsun. Temizligini iyi yap, bir ay boyunca hic cikarma. Bir ay sonra takiyi degistirsen bile piercingsiz durma. Gerci bunlari sana delen kisi de söylemistir ama olsun. Sana herhangi bir ilac önerdi mi gargara falan?

Hoşgeldin Layd...
Bende dinliyorum paylaştığınız şarkıları farklı tarz hepside çok hoş:)
İyice alışıcaz sayenizde :KK1:

Senin kulaginda kac tane delik var? Kikirdaga kac tane deldirmeyi düsünüyorsun?

Birinde 3 tane var..diğerinde iki tane .
Kıkırdak tecrübem yok henüz 1 tane deldirmek istiyorum..tamda cesaret edip gitmiştim
Heryere gitmemek gerekiyomuş demekki

Dudağımın sağ tarafını deldirdim tam olarak.
15 gün sonra gel değiştircem piercingi dedi :44:
Bi krem falan söylemedi ama sür dedi e hangi kremi sürücem?
15 gün çıkarma dedi ama sınav var napıcam :KK50:

Tamam salı günü gitmeyi düşünüorumm saol :)
Alsancakta zencifrede deldirdiim
Bakımı nasıl olcak slania senin de vardı sanırım dimi?

Olma mi hic :KK1: Cenemde benim de, ayni yerde sanirim seninkiyle.
30 liraya deliyorlar sanirim orda. Daha yeni bileklik aldim ordan, görüntüsü antika bi ara resmini cekip koymayi düsünüyorum. Bakimina gelince; her gün temizle, dislerini normalden daha sIk fircala, aksam yatmadan önce gargarayla agzini temizle.

40a deldirdim ben.
Neyle temizlicem batikon falan?
Bide nasıl çıkarcağımı bile bilmiorum :26:

Birinde 3 tane var..diğerinde iki tane .
Kıkırdak tecrübem yok henüz 1 tane deldirmek istiyorum..tamda cesaret edip gitmiştim
Heryere gitmemek gerekiyomuş demekki

Istersen bildigin bi piercingciye gidip konus o sana detayli bir sekilde anlatir. Iki tane var kikirdagimda, ikisi de tabancayla delindi ve gercekten cok uzun sürdü iyilesmesi. :KK50:

Dudağımın sağ tarafını deldirdim tam olarak.
15 gün sonra gel değiştircem piercingi dedi :44:
Bi krem falan söylemedi ama sür dedi e hangi kremi sürücem?
15 gün çıkarma dedi ama sınav var napıcam :KK50:

Benim bildigim bir aydi ama temiz bi takiyla degistirirse 15 de olabilir. Yaralari cabuk iyilestiren bir krem olabilir bephanten gibi mesela, eczaciya danis o sana uygun kremi verir. Sinav süresince yani 2 saat boyunca takmazsan bisey olcagini sanmiyorum. Ben sürekli tak cikar yapiyordum kapanmamisti.

Canımm tamam çok sağol anladım.
Bu arada şarkılar çok güzel her zamanki gibi :)
Biraz daha büyük istiodum ben piercingi,değiştirdiğinde büyük olsun dicem :KK1:

Siz yazdıkça içim gıcıklanıyo, nası duruyosunuz onlarla:)

Aa neenone gelmiş hoşgeldiiin :)
Ben bi cesaret gidip deldirdim,bayadır istediğim bişeydi zaten.
Hiç acımadı deldirirken çokk az hafif bi acı hissettim şimdi de rahatım bi sorun yok :KK1:

Bi arkadasa kikirdak icin 30 demisti, kikirdagi o fiyata deliyorlar demek ki. Batikon olabilir. Bi de okyanus suyunu tavsiye ediyorlar. Yani bildigin burun spreyi, steril edilmis tuzlu su da diyebiliriz. Cikarmasi ilk baslarda zor oluyor ama zamanla ögreniyorsun. Arka kismini disinle sIkIstirip öndeki topu vidayi cevirir gibi ceviriyorsun. Bu konularda seni bilgilendirmediler sanirim pek. :26:

Siz yazdıkça içim gıcıklanıyo, nası duruyosunuz onlarla:)

Ilk baslarda ben de öyle düsünürdüm ama zamanla alistim piercingime, benim bi parcam oldu artik. :KK70:

Canımm tamam çok sağol anladım.
Bu arada şarkılar çok güzel her zamanki gibi :)
Biraz daha büyük istiodum ben piercingi,değiştirdiğinde büyük olsun dicem :KK1:

Ne demek rica ederim. :KK71: Istedigin zaman sor sen bana ben elimden geldigince yardimci olurum.
Dudaginin tam dibinden mi deldi?

X