Dostlarımla Sohbet Topiği

Ayy bu benim dişime hep böyle takılcak mı yahu?
Umarım zamanla geçer:44:
Ama şunu söyleyebilirim ki hiiç gözde büyütüldüğü gibi bişey değilmiş çok az acıo çok şaşırdım,hala daha da aşırı bi acı,ağrı yok.:KK62:

Geçer tabi yaa daha ilk gün çok normal dişine değmesi zamanla alışırsın
Ağrı olmaması süper bişey ilerde bende düşünebilirm

Pek bişey yemiorum dişime değio diye,zarar vermesin bide dişime.
Bikaç güne kadar geçer umarım...
Geçene kadar sıvı tüketicem mecbur

Benim dişimde 2 yıldır tel var...:KK43:

önümüzde ki hafta çıkıyo o kadar mutluyum ki...:)

şimdi o geldi aklıma ilk takıldıgı zamanlar hiç bişey yiyemiyodum

Aa çok sevindim çıktığına daha rahat edersin gerçi hiç tel taktırmadım bilmiorum rahatmıdır değilmidir

RAhat etcem kesin canım :)
dişlerim çok güzel oldu görüntüsünden bıktım usandım bide kendime bakamayı severim
teller varken içimden bile gelmiyodu

Benim küçükken ön dişlerim ayrıkmış tel takılcakmış ama zamanla düzelmiş neyseki tele gerek kalmadı hiç.
Ama artık yeni teller hiç belli olmuo incecik

Ben çıkıorum canım:)
Yarın konuşuruz.
Bi ağrı kesici alıp yatayım ne olur ne olmaz gece belki ağrım olur...
İyi geceler :)

Günaydın!
Biraz önce uyandım yine:26:
Slania erkenden kalkmışsın sen şimdide yoksun :/
Kimse var mı?

Sinir krizi geçiyorum ben telefonumun güvenlik kodunu unuttum bu kadar aptallık olurr off:KK43:

ya kızlar gerçekten çok özür dilerim ilgilenemedim sizinle ... valla çok dertliyim ... bi de ladyciğim yazdıklarını okurken sanki eskiye döndüm bende geçen yıl dershaneye gidiyordum bende bırakmıştım ve beni de sürekli arayıp duruyorlardı ... benimkide normal bi dershaneydi ama bir türlü uyuşamamıştım ordaki insanlarla

Sinir krizi geçiyorum ben telefonumun güvenlik kodunu unuttum bu kadar aptallık olurr off:KK43:
Aa çok sinir bişey o ben de unutmuştum biara :KK1:
Napıcaksın:44:

ya kızlar gerçekten çok özür dilerim ilgilenemedim sizinle ... valla çok dertliyim ... bi de ladyciğim yazdıklarını okurken sanki eskiye döndüm bende geçen yıl dershaneye gidiyordum bende bırakmıştım ve beni de sürekli arayıp duruyorlardı ... benimkide normal bi dershaneydi ama bir türlü uyuşamamıştım ordaki insanlarla

Aynen ya arayıp duruolar sevmedim istemiorum gitmek.
Garip garip bakıolar hiç anlaşabilceğim insan yoktu geçen seneki dersanem ne güzeldi sadece uzak olmasın diye yazıldım buraya ama keşke eskisine gitseydim.

X