Dostlarımla Sohbet Topiği

Benim o tip biyer değildi ama çok merkezde biyer değildi,çankayada falan olsaydı her tipten insan gelio oralara rahattı o yüzden.
Burda beni anlayan biri çıkmadı.
Sen nerde oturuosun?

Kizlar benim cikmam lazim, arkadas cagiriyor. Nerden ciktiysa simdi of. Neyse sonra görüsürüz..

Hoşbulduk Laydevil:):)
Benim birinde 3tane var digerinde 2....2olan taraftan tepeden deldircem ama korkuyrum biraz:18:

Korkma yahu bişey olmaz uyuştururlar.
Ben de bu ay kesin çenemi deldiricem geçen aydan beri söylüorum ama bi türlü fırsatım olmadı bikaç güne kadar gitmeyi düşünüorum deldirmeye

Senin yine iyi ben misafir olduğunda odamdan dışarı bile çıkmıorum gidip konuşmuorum yabani diolar bana
Sen en azından evden dışarda olcan bi derece

Oda güzel miş:):) bende eskiden senin gibiydim bu yüzden çok azarlar işttiğim oldu

Beni kabullendiler artık :)
Neyse canım ben çıkıorum banyoya giricem sonra da bakalım artık kafama eserse gidicem çenemi deldirmeye.
Gece görüşürüz :)

Bu arada ptt kargoya sinir oldum sitesi bozuk bi kere sağlam görmedim zaten
Kargom var nerede olduğuna bakamıorum yahu

Görüşürüz canım iyi bak kendine bende birazdan gidip korkumla yüzleşcem
Ala ala sorun çıkıyomuydu öyle bilmiyodum bak..

Son düzenleme:
Ben geldim. :)
Ben Hatayda basin sitesinde oturuyorum. O sana tarif ettigim kozmetik dükkanina cok yakinim. Bu arada hala sac boyasini almadiysan sana otobüsü söyleyeyim. 970 ya da 870e bin renkli duraginda in, oralarda kolay bulursun zaten Tansasi.
Bi keresinde biraz farkli giyinip gitmistim dersaneye. Bizim buralarda insanlar ilginc ilginc bakarken, Alsancaga gidince durum degisti. Oralar daha farkli tabi, insanlar daha rahat daha alisik farkli tiplere.
Nereye deldirmeyi düsünüyorsun dudagini? ben ücyolda deldirmistim, keske güzelce arastirip daha iyi bir yere yaptirsaydim.

Tüh tamda ne kadar acıdığını sorcaktım
neyse sen gelene kadar ben deldirip gelirim :18:

Dur gitme! Tabancayla deldirme sakin, kikirdagin parcalanir iyilesmesi en zor olan yerlerden biri kikirdak aylarca acisini cekersin. Ben tabancayla deldirdim pisman oldum. Deldirceksen piercingcide igneyle deldir. Gec kaldim sanirim umarim yaptirmamissindir.

Buyrunuz efenim, iyi dinlemeler... :87:

[video=youtube;Sm9mzSC51AI]http://www.youtube.com/watch?v=Sm9mzSC51AI&feature=related[/video]

Dur gitme! Tabancayla deldirme sakin, kikirdagin parcalanir iyilesmesi en zor olan yerlerden biri kikirdak aylarca acisini cekersin. Ben tabancayla deldirdim pisman oldum. Deldirceksen piercingcide igneyle deldir. Gec kaldim sanirim umarim yaptirmamissindir. [/QUOTE]

deldirmedim çünkü aynı senin dediklerini söledi adam:)
2.deliğin yerini arkaya aldırdım....

Bunu okuduğum iyi oldu sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…