Dostlarımla Sohbet Topiği

Tamam tatlım,sınavlar bi bitsin biriktirdiğim kitapları okucam.
Şimdi başlamıorum bi başladım mı elimden bırakamıorum ders çalışamıorum :KK1:
Yarın konuşuruz yine :)

:) Az kaldı, sınavlar bitsin liste yapar bol bol okuruz. İyi geceler canım benim, görüşürüz yarın

Aynen ben de senin durumundayim yasadigim bazi olaylardan sonra kendimi insanlardan soyutladim. Ama gercekten kimse icin degmez. Su an görüstügüm insan cok az, onlarla da sIk sIk görüsmüyorum. Ben cok gülerdim lisedeyken sen sakrak görünürdüm. Ama görünürdüm... Icim kan aglardi, insanlar bunu bilmedikleri icin konusup dururlardi 'A desen gülüyor bu yaa' diye.

Bence tamamini boyama, sana punk bir hava verir mavi sac. Siyahin üstüne boya siyah olan yerler mavi yansimali olur, daha acik olan yerler dedigin gibi mavi gölgeli olur.

Vücudum biraz tipsiz cikmis. :KK37:

ya bende aynı durumdayım herkes diyor ki bana ne kadar dertsizsin halbu ki içimden hiç de öyle değil ... hele dün başıma bi olay geldi artık yolda yürürken bile insanlardan rahatsız oluyorum ...

Silvart gitti sanırım.
O bizle takılmıo bu aralar :63:
Slania senin denemen yokmuydu bugün :44:

Hı gittin geldin yani :KK1:
Ben 2 de uyandım yahu.
Dersaneyi bıraktım daha doğrusu konuşmadım daha bıraktığımı söylemedim arıolar durmadan

Evet 12de bitti sinav.
Noldu niye biraktin? Memnun kalmadin mi?
Sen de alistin 2de uyanmaya iyice. :KK1: Sinav günü zor olcak bak senin icin. Erken kalk uykun geliyorsa evde durma cik dolas biraz. Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama kordon yakinsa kordona cik, acilirsin o zaman. :82:

Bucadayım uzak kordon :KK1:
Uyumak için ilaç kullanıorum onu da geç içinde öğlene kadar uyuyorum erken içsem düzene gircek uykum.
Dersaneyi bıraktım çünkü düzenini sevmedim,insanlarını sevmedim vs...
Beni garipseyen saçma sapan tiplerdi boğuluodum o dersanede bıraktım...

Kızlar sohbete daldım birden ama kulağını tepeden kıkırdaktan deldiren varmı aranızda?

Hoşbulduk Laydevil:):)
Benim birinde 3tane var digerinde 2....2olan taraftan tepeden deldircem ama korkuyrum biraz:18:

Son düzenleme:
Ee ne güzel iste. Oralari cok güzeldir gezmek dolasmak icin. Bi kac defa gittim ama cok begendim.
Aynen ben de 8.sinifta oksye hazirlanirken malum dersanelerden birine gitmistim. 2 ayda soguttular beni dayanamadim biraktim. Malum derken neyi kastettigimi biliyorsundur. Benim de yok etegimdi, yok sacimdi makyajimdi.. takmislardi resmen. Biraz daha kalsaydim katil olurdum herhalde..

X