Dostlarımla Sohbet Topiği

Akşam 7 de evde olucam anca gece girerim herhalde. Odam olmıcak malesef, o yüzden netim de olmaz. Yoğun yorucu 1 sene geçiricem bakalım

Özlücez seni :/
Ben de kazanırsam netim olmaz büyük bi ihtimal,sadece şehir dışı yazıcam çünkü.
Ben de giremem heralde bu zamanların tadını çıkarmaya bakalım napalım :KK50:

Dediğim gibi alternatif rock dinlemem,Hardcore dışında bütün metal türlerini dinlerim.
70's 80's çok severim,geri kalanı da söylediklerim işte.
Sen?

Müzik dinlemiyorum desem inanır mısın?
3-4 sene öncesine kadar eve girer girmez şarkı dinlemeye başlardım, eski 45 likleri çok severdim. Ama son senelerde hiçbişey dinlemiyorum, arada denk gelince hoşuma gidiyo

Özlücez seni :/
Ben de kazanırsam netim olmaz büyük bi ihtimal,sadece şehir dışı yazıcam çünkü.
Ben de giremem heralde bu zamanların tadını çıkarmaya bakalım napalım :KK50:

Güzeldi böyle ya :KK43:
Belli olmaz laptop varsa yurtlarda net oluyo genelde, girersin sen de ama tabi eskisi gibi olmaz.

Slania saçlarım çok çabuk uzar,uzamasıyla ilgili bi sorunum yok hatta bu kadar hızlı uzamasın istiorum kestirdiğim zaman hemen kaçıo şekli sinir oluorum :KK1:
Sadece bakıma ihtiyacı var saçlarımın baya yıprandı çünkü.
Ben de folk olarak orphaned land,finntroll vs dinlerim,eğlenceli folk olarak korpiklaani öneririm çok tatlılar:KK66:

[video=youtube;XOKbhQbvpPA]http://www.youtube.com/watch?v=XOKbhQbvpPA[/video]

Hemen ekliyim hatta :)

Onu slania için paylaştım senin sevmiceğini düşünmüştüm zaten :)
Senin için de paylaşıcam bitane,umarım onuu beğenirsiin

Slania saçlarım çok çabuk uzar,uzamasıyla ilgili bi sorunum yok hatta bu kadar hızlı uzamasın istiorum kestirdiğim zaman hemen kaçıo şekli sinir oluorum :KK1:
Sadece bakıma ihtiyacı var saçlarımın baya yıprandı çünkü.
Ben de folk olarak orphaned land,finntroll vs dinlerim,eğlenceli folk olarak korpiklaani öneririm çok tatlılar:KK66:

Inanir misin daha biraz önce dinledim bi kac tane Korpiklaani parcasi. :KK1:
Dipler de cabuk geliyordur, sinir bozucu. Bakim icin isitilmis zeytinyagini öneriyorlar. Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri topigine bak, orda kendine uygun bi tarif bulabilirsin.
Gec olmus, yarin yine deneme sinavi var. Sinav yaklastigi icin baya sIklastirdilar denemeleri. Kacayim ben artik. Hepinize iyi geceler... :KK70:

Ikinciye dinliyorum.. Ilk defa duyuyorum bu grubu, gercekten güzelmis. :KK31: Hafif agresif baslayip sonradan duygusallasiyor, hosuma gitti. Tesekkürler paylasim icin. :KK71:
Kacayim artik ben, iyi geceler tekrardan... :KK55:

X