Dostlarımla Sohbet Topiği

Aynen ben de senin durumundayim yasadigim bazi olaylardan sonra kendimi insanlardan soyutladim. Ama gercekten kimse icin degmez. Su an görüstügüm insan cok az, onlarla da sIk sIk görüsmüyorum. Ben cok gülerdim lisedeyken sen sakrak görünürdüm. Ama görünürdüm... Icim kan aglardi, insanlar bunu bilmedikleri icin konusup dururlardi 'A desen gülüyor bu yaa' diye.

Bence tamamini boyama, sana punk bir hava verir mavi sac. Siyahin üstüne boya siyah olan yerler mavi yansimali olur, daha acik olan yerler dedigin gibi mavi gölgeli olur.

Vücudum biraz tipsiz cikmis. :KK37:

Neden açmaya çalışıosun ki siyahları gayet güzel :KK16:
Ben de sarı diorum bazen ama siyahtan bi türlü vazgeçemiorum.

Akıtıp boyamıcağım için senin dediğin gibi olcak zaten,yaptıktan sonra resim eklicem ben de.

Dün geldim de bölmek istemedim sohbetinizi. Bugün de son ödevimi teslim ettim artık özgürüm. Başlayacağım işle ilgili akşam bir seminer vardı ona katıldım, sonra ufak bir psikolog topluluğuyla oturdum bana bol bol işimle ilgili detaylar anlattılar. Güzel geçti günüm, uzun zamandan sonra mutlu hissettim kendimi. Bir de istanbula gitsem huzur bulsam tamam olucak

Afiyet olsun. :82:
Iyi güzel siyah sac ama artik dogal sac rengime dönmek istiyorum. Dipler geldimi kötü görünüyor, sac boyamayi da pek seven biri degilim. Ayrica siyah boya baya yipratti benim saclarimi, eskiden bukle bukle olan saclarim simdi misir püskülü gibi. Annem de ikide bir dogal saclarina dön diyip duruyor, sac rengimi cok seviyor üzülüyor göremedigi icin. Anlayacagin bir sürü sebebim var. :KK31:
Sari da yakisiyor siyah da yakisiyor sana. Sarida Avril, siyahta Amy lee'ye benziyorsun. :KK16:

Bu arada Evanescence dinler misin?

Afiyet olsun. :82:
Iyi güzel siyah sac ama artik dogal sac rengime dönmek istiyorum. Dipler geldimi kötü görünüyor, sac boyamayi da pek seven biri degilim. Ayrica siyah boya baya yipratti benim saclarimi, eskiden bukle bukle olan saclarim simdi misir püskülü gibi. Annem de ikide bir dogal saclarina dön diyip duruyor, sac rengimi cok seviyor üzülüyor göremedigi icin. Anlayacagin bir sürü sebebim var. :KK31:
Sari da yakisiyor siyah da yakisiyor sana. Sarida Avril, siyahta Amy lee'ye benziyorsun. :KK16:

Bu arada Evanescence dinler misin?

Aynı benim annem!
Sarı halini görmeden ölmek istemiorum dio,sinirimi bozuo benim söyleme öyle diorum:KK15:
Benim de saçlar fena çok fazla dökülüo ve kırık.
Evanescence pek tarzım değil,alternative dinlemem pek ama bikaç şarkısı hoşuma gidio.

Dün geldim de bölmek istemedim sohbetinizi. Bugün de son ödevimi teslim ettim artık özgürüm. Başlayacağım işle ilgili akşam bir seminer vardı ona katıldım, sonra ufak bir psikolog topluluğuyla oturdum bana bol bol işimle ilgili detaylar anlattılar. Güzel geçti günüm, uzun zamandan sonra mutlu hissettim kendimi. Bir de istanbula gitsem huzur bulsam tamam olucak

İyi bakalım sevindim psikolog hanım :)
İşin tam olarak nasıl?
Pek konuşamadık bu konuyu sadece girdiğini biliorum.

Aynı benim annem!
Sarı halini görmeden ölmek istemiorum dio,sinirimi bozuo benim söyleme öyle diorum:KK15:
Benim de saçlar fena çok fazla dökülüo ve kırık.
Evanescence pek tarzım değil,alternative dinlemem pek ama bikaç şarkısı hoşuma gidio.

Aynen ya! Beni mahveden laf da o zaten. Tamam diyorum sürmücem bir daha boya ama yine dayanamayip boyuyorum. Bu sefer kararliyim, bu yaz saclarim bal kumral olacak. :KK51: Bayildim o kizin elde ettigi renge.
Sac bakimiyla ilgili topiklere bak, saclarina uygun bi bakimla toparlayabilirsin. Uzatiyor musun saclarini yoksa uzun mu?
Ben eskiden dinlerdim, anisi var.. Artik dinlemiyorum. :63: Bi de Dolores'in feci anisi var. Bilirsin Cranberies'i, onun solisti. Oof of. :97:

Hayirli olsun canim. :KK71:

Hosgeldinn. :).............

Hoşbuldum:)

İyi bakalım sevindim psikolog hanım :)
İşin tam olarak nasıl?
Pek konuşamadık bu konuyu sadece girdiğini biliorum.

Canım çalışacağım yere spastik, otistik vb çocuklar olacak. Onların ailelerine danışma hizmeti vericem, ayrıca çocuklardaki davranım bozukluklarını gidermek için çalışmalar yapıcam. Günde 8 saat derse giricem, haşadım çıkıcak.

Hayirli olsun canim. :KK71:

Teşekkür ederim canım benim

Aynen cranberries dinleyemiorum çok fena oluorum o kişi yüzünden...
Buara sadece darkwave dinliorum,ruh halim ne yönde değişir bilmiorum arada black'ten başka bişey dinlemiorum,bazen death-grindcore... Alternatif dışında çoğunu dinlerim yani.
Saçlarım uzun baya,biraz daha uzamasını istiorum.
Bakıma başlamadan önce uçlarından aldırmak istiorum çok kırık,ondan sonra bi bakım yapıcam artık düzenli.

Ayy zormuş işin neenone.
Hayırlısı olsun artık 1 temmuzdan sonra seni buralarda pek göremicez sanırım :KK43:

O dediğiniz isimleri hiç bilmiyorum, çok uzak kaldım müziğe, özellikle yabancı. Ne tarz dinliyosunuz?

Dediğim gibi alternatif rock dinlemem,Hardcore dışında bütün metal türlerini dinlerim.
70's 80's çok severim,geri kalanı da söylediklerim işte.
Sen?

Aynen cranberries dinleyemiorum çok fena oluorum o kişi yüzünden...
Buara sadece darkwave dinliorum,ruh halim ne yönde değişir bilmiorum arada black'ten başka bişey dinlemiorum,bazen death-grindcore... Alternatif dışında çoğunu dinlerim yani.
Saçlarım uzun baya,biraz daha uzamasını istiorum.
Bakıma başlamadan önce uçlarından aldırmak istiorum çok kırık,ondan sonra bi bakım yapıcam artık düzenli.

Sen de mi.. Neyse kapatalim konuyu canimiz sIkIlmasin..
Benim de ruh halime göre degisiyor. Bu aralar senin sayende yeniden darkwave ve ethereale sardim. Genelde folk ve etnik dinlerim. Pagan folk favorim. Omnia, faun, the moon and the nigthspirit, eluveitie vs. vs...
Uzatiyorsan sinamekiyi öneririm. Bir gözat istersen;

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-yapilabilen-sac-dogal-bakim-kurleri/349242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

X