Dostlarımla Sohbet Topiği

Evet ya kızlar dağıldı iyice Sliana saçla ilgili topikte görüyorum sürekli Nessy nerde bilmiyorum:KK1::44:

Slania ile dün konuştum,Nessy de geceleri gelio bazen ders çalışıo o da.
Bu arada saat 8'den sonra bişey yemicektim sözde,bi tabak bezelye yedim çok kızgınım kendime :63:

:KK60::KK60:

Ekmek yemediysen yanında bi günlük bişey olmaz ama bida yeme
İlk zamanlar yarımelma takılıyodu buraya oda gelmiyo artık kendi topiğinde hep:KK45:

Evet ya benimde dikkatimi çekti üzüldüm ona:KK43:
Tryamor'a üzüldüm konu geçmiş konuymuş meger herkes benim yüzümden ceza aldı
Oda haksız aldı hala cezalı ne zaman bitcek acaba uzun sürer diye korkuyorum:KK14:

Tamam ben koşu bandı alıcam bikaç güne kadar evde yürücem çok sıcak dışarsı :KK1:
Ben 50 mekiğimi çektim.
Akşam da bi 50 tamamdır :nazar:

hayırlı olsun canım ... 50 mekikde güzelmiş ha bende spor yapıyorum biliyosunuz ama mekik bana çok zor geliyor ya ...

Kuzumm cok gec kalkmissin, alistir kendini erken kalkmaya. Ben de zor kalkarim genelde alistirmaya calisiyorum kendimi erken kalkmaya. :KK6:

Ben de bakayim su sinav yerine, ay acaip merak ettim simdi fena stres yaptim uzak olmasa bari. :18: Ösymnin sitesine girerken hep ayni duygu kapliyor beni, heyecan, stres, kaygi... Gecsin bitsin artik su sinavlar... :95:

Hoşgeldiiin!
Ben de bi bakayım dediim kii gelmişsin :KK1:
Bak bakalım beni İnönü lisesine vermişler,Uzak bana baya off :KK4:
Artık erken yatıp erken kalkmaya başlamak lazım doğru söylüosun :26:
Ee naptın bakalım bugün?

Uçlar ne alemde?
Aktımı nasıl oldu?
Benim baya açıldı iyice laciverte döndü artık memnunum bu ara :KK66:

Daha bakmadim bakicam simdi.. :KK1:
Dersaneye gittim deneme sinavi vardi. Normal gecti yine, her zamanki gibi ne iyi ne kötü. Ardindan arkadaslarla kahve nargile yaptik, iyi geldi o baya. Onlarda olmasa kafayi yerdim, bi gram cevrem var zaten. Of eskiden cok sosyaldim noldu bana böyle..

Error dedi ya site, anlamadim. :44: Cok yüklendiler sanirim.
Uclar baya akti ve tabi ki yiprandilar. Kapatmayi düsünüyorum artik ama kiyamiyorum o kadar acip boyamisim. Düzlestirdim bugün, hazir düzlestirmisken resim cekeyim dedim. Koyarim istersen fotoyu. :KK76:
Üzerine mavi boyayacak misin peki?

Ben de eskiden çok sosyaldim,erkek arkadaşım yüzünden soyutlamıştım kendimi çevremden ama değmezmiş onu da bikaç ay önce anladım,ama yalnızlığa o kadar alıştım ki arkadaşlarımı aramak buluşmak içimden gelmio.
Bikaç arkadaşım kaldı benim de onlarla görüşüorum ama nadir.
Neyse,mutluyum ben böyle :)
Şen şakrak deli dolu bi insan da değilim zaten kendi kendime yetiorum çevremde beni anlayan insan o kadar az ki..

Error dedi ya site, anlamadim. :44: Cok yüklendiler sanirim.
Uclar baya akti ve tabi ki yiprandilar. Kapatmayi düsünüyorum artik ama kiyamiyorum o kadar acip boyamisim. Düzlestirdim bugün, hazir düzlestirmisken resim cekeyim dedim. Koyarim istersen fotoyu. :KK76:
Üzerine mavi boyayacak misin peki?

Eveet koy merak ettim :)
Evet boyucam mavi gölgeler bile olsa yeter bana,saçım şuan koyu büyük bi ihtimal öyle olcak zaten tam mavi olmasını beklemiorum

X