Dostlarımla Sohbet Topiği

Ben de deniyim bakalım bu yöntemleri.
57ydim 2 hafta önce,kendi kendime 2 kilo vermişim hiç iştahım yok buara.
Hedefim 50 olmak.

[video=youtube;e21UeD17vlQ]http://www.youtube.com/watch?v=e21UeD17vlQ[/video]

Sevdiğim bi şarkısıdır,beğenceğini düşünüorum

7inciyle 4üncüyü denicem kepek sampuanlarinin boyayi iyi akittigini duydum. Beyaz sabun fazla kurutmuyor mu saclarini. Benim feci kurutuyordu, krem bile fayda etmiyordu. Bu arada sen boyada hangi markayi tercih ediyorsun?
Ben de tam tersi feci istahliyim bu aralar, adet öncesi dönemle alakali sanirim. yesilcay büyük kurtaricim o biraz kisiyor istahimi. Aromali olanlarini bi dene istersen, sirkeli sudan iyidir. :82:

Kepek şampuanlarını bilmiodum,denicem beyaz sabun cidden fazla kurutuo çok kötü oluo saç.
Ben hep palette deluxe mavi siyah kullanırdım,bu boyamadı silky coloration mavi kullandım,şimdi de exicolor yoğun maviyi denicem.

Aa evet en son mavi yapmistin, o nasil olmustu? Resim koydun mu? En iyisi sac boyamayla ilgili olan konuna bir bakayim. :KK55:

Yağmurlu hava,yalnızlık,şarap ve darkwave...

Digerleri tamam da, yagmurlu hava ve sarap eksik.. Sen de seviyorsun sanirim yagmurlu havayi.

Bu da benden;

[video=youtube;URydFQDbYrI]http://www.youtube.com/watch?v=URydFQDbYrI[/video]

Kapalı havayı çok seviorum.
Kendimi güvende hissediorum sanki bulutlar üzerimi kapatıo beni sarıolarmış gibi.
Ruh halim hep karanlık,puslu olduğu için açık havada sanki çıplak kalıorum,gün benim yanımda değilmiş,kötü bişey olcakmış gibi hissediorum.
Kapalı havada;bugün hayat benden yana,korkma diorum içimden.
Ah neden böyleyim ben,neden karanlık içim,ruhum...

Ah çok beğendiim...
Narsilion.
Arşivime bakayım yoksa albümlerini indirmeye başlıyım pc'de yer de kalmadı ya neyse aldığı kadar artık

Kapalı havayı çok seviorum.
Kendimi güvende hissediorum sanki bulutlar üzerimi kapatıo beni sarıolarmış gibi.
Ruh halim hep karanlık,puslu olduğu için açık havada sanki çıplak kalıorum,gün benim yanımda değilmiş,kötü bişey olcakmış gibi hissediorum.
Kapalı havada;bugün hayat benden yana,korkma diorum içimden.
Ah neden böyleyim ben,neden karanlık içim,ruhum...

Aynen ben de öyleyim. Cocuklugumdan beri günesli havayi pek sevememisimdir. O yüzden bizim yasamamiz gereken yer burasi degil. Malesef kisin bile günesi eksik olmayan bir memlekette yasiyoruz. Yagmurun kokusuna asigim zaten, islak toprak kokusunu duydum mu cok iyi hissediyorum kendimi. Ama malesef yaz geliyor. Deniz, kum, günes beni beklemiyor, ben yine Eylülü bekliyorum sabirsizlikla daha yaz baslamadan..

Bu arada o konu gercekten cok canimi sIkti, daha fazla cozutmamak icin yazmiyorum. Harika seyler düsünüyorum, güzel seyler, güzel seyler...

Canim ben artik yatiyorum, gec olmus baya, dersanem var yarin. Kimse yok burda seni yalniz birakmis gibi olcam biraz ama sen de yat istersen. Sinava az kaldi uyku düzenin bozulmasin simdiden. Iyi geceler.. :KK71:

Silvart boyumuzla kilomuz eşit,ben de 168im ve 55-54 arasında gidip geliorum.
Göbeğimin gitmesi ve biraz da sıkılaşmam gerek platese başlıcam ben de
Dümdüz bir karın istioruuum :KK31:

aynen bu göbeğin gitmesi gerek bende spor salonuna yazıldım ilk bi saat plates yapıyoruz sonra da bir saat aletle çalışıyoruz haydi hayırlısı ...

Kimse var mı bakalım?
Silvart gelmiş gitmiş.
Ben de yeni uyandım sayılır uykum var haala
Bi kahve yapayım da kendime geleyim :KK68:

bende mekik çekiyorum Laydevil 50 tane çekebiliyosun helal olsun:KK51:
yeni başladım bende çok zor çok:63:

Bugünden itibaren listemi düzenli uygulamaya kararlıyım.
Şuan da elma sirkesi-su karışımını içiorum.
Bittikten sonra mekiğe başlıcam.
Hadi hayırlısı:KK1:

Alıştıktan sonra kolay oluo zaten.
Ben bi seferde 100 yapamıcağımı düşündüğüm için sabah ve akşam olarak 2ye böldüm,sen de öyle yap.
By sefer azimliyim daha fit bi vücuda sahip olucaam :KK62:

Aslında kilom yerinde hatta bilrek ve isteyerek kilo aldım
karnım hep dümdüzdü benim kilo alınca göbek çıktı o gitse yeter bana onunda tek ilcaı mekik
dediğin gibi yapıcam bende:KK55:

Benim de tek derdim göbek ve bel çevresi.
Göbeğimi eritip belimi inceltirsem süper olcak.
O zamaaan birlikte başlayalım bu yolda beraber ilerleyelim cecenn :92:

X