Dostlarımla Sohbet Topiği

Doğru söylüosun gitmem lazıım.
Birazdan çıkayım bide ilaç kullanıorum uyumak için sabah iyice sersem gibi olcam..

İlaçlar için uykuna daha çok dikkat etmen lazım tabi. Ben de çıkıyım artık biraz kitap okuyayım. Özledim psikoloji haricinde kitap okumayı. Öpüyorum canım seni, iyi yolculuklar, iyi çalışmalar.

ben de dediğiniz duruma düşmemek için(okulu uzatmak) bırakmayı tercih ettim. ortak derslere gidiyorum sadece daha sonra muaf olabilmek için. çok yadırganacak etrafımdakiler tarafından ama ilerde mutlu olabilmek için bu kararı vermek zorundaydım. bu bölümde devam edersem kesin uzatırım okulu zaten o yüzden bir kaybım olmucak
ne güzel istediğiniz bölümden mezun oluyorsunuz ben de sizin gibi yaşadığım şehirde kalıcam o yüzden 1 yıl daha beklemem lazım ama en azından çok severek çalışacağım bir mesleğim olcak bundan eminim

okulu bırakmıssın sanırım ama ıyı bır meslek edınmen gerekır bence

bana söylediniz sanırım bunu. meslek edinmeyi şuan için söylüyorsanız ben okulu tamamen bırakmadım sadece bölüm değiştiricem yani okumaya devam edicem. iyi bir mesleğim olması için bölüm değiştirme kararı aldım zaten

Kim bırakmış okulu?:44:
Burda bi mezunumuz 2 tane de üni.ye henüz girememiş bağyanlar var
Hı bide okurken tekrar hazırlanan

bana demiş sanırım canım..
ben sadece ortak derslere gidiyorum son 2 aydır yani bu dönemin ortasında bıraktım okulu. ortak derslere de muaf olabilmek için gidiyorum:13:

Son düzenleme:
Doğru söylüosun gitmem lazıım.
Birazdan çıkayım bide ilaç kullanıorum uyumak için sabah iyice sersem gibi olcam..

benim de bazen ilaç kullanmam gerekiyor uyumak için ancak ertesi günü tamamen sersem bir şekilde ve genelde uyuyarak geçiriyorum o yüzden çok nadir kullanıyorum ilaç. bence mecbur kalmadıkça kullanma sen de.

Tamam gönderirsin.
Benim de arşivimde henüz dinleme fırsatımın olmadığı o kadar çok şarkı var ki ...
Şarkıyı beğenceğinden emindim zaten ben de çok severim Dargaard

Benim de cok var indirip de dinleyemedigim sarki. Arsivimi gören insanlarin agzi acik kaliyor, bunlarin hepsini nasil dinliyorsun diyorlar. Halbuki aralarinda dinlemedigim sarki o kadar cok ki.

18 Haziranda matematik-geometri,
25 Haziranda edebiyat-coğrafya sınavı var

Ben de matematik ve fene girecegim. Bir an önce girsek de kurtulsak..

Hemen uyu tatlim gec oldu baya, yola cikcaksin iyi dinlen ben de yatacagim birazdan hepinize iyi geceler. :)

definitely en iyisini yapıosun,ben de istediğim yer olmasa senin gibi yapma düşüncesindeyim.
E artık ben gideyim,yarın yolcuyum yol yorgunu olmıyım sonra,uyumam lazım.
Özlücem hepinizi

definitely en iyisini yapıosun,ben de istediğim yer olmasa senin gibi yapma düşüncesindeyim.
E artık ben gideyim,yarın yolcuyum yol yorgunu olmıyım sonra,uyumam lazım.
Özlücem hepinizi

umarım istediğin yeri kazanırsın
iyi geceler ve iyi yolculuklar

cecenn çevrimdışı :44:
Ben de derse verdim kendimi,yoktum.
Silvart da yok.:26:

Ben burdayim.

Kizlar ya Izmirde yildirim düstü, ödüm agzima geldi o nasil bi gürültüydü öyle.

Eyvah eyvah..
Yıldırım oldum olası ürkütmüştür beni.
Kimseye düşmemiştir inşallah.

Hic haber alamadim nereye düstü, kime düstü. Yarin sabah haberlerine bakacagim belki cikar. Düstükten sonra siren sesleri duydum itfaiye sanirim. Ama gercekten cok korkunc bir gürültü koptu. Hani saganak yagarken bazen cok gürültülü simsek cakar ya yerimizden sicrariz onun on katini düsünün abartisiz.. :18:

Ee calismalar nasil gidiyor kizlar?? Of ben bi türlü kendimi veremiyorum derse, elimde degil ders calismak bana göre degil cünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…