Dostlarımla Sohbet Topiği

herkese merhaba
ben de bu yıl okuduğum bölümü sevmediğim için bıraktım :KK5:
siz en azından bu yıl kazanmaya çalışıyorsunuz benim önümde daha 1 yıl var:KK43:
kesinlikle istemediğiniz bir bölüm yazmayın kızlar inanın sonra çok pişman olursunuz, benim yaşadıklarımı yaşamanızı istemem

Geçen sene tercih yapmamamın sebebi bu işte.
Puanım iyi olmasına rağmen istediğim bölüm tutmuo diye yapmadım tercih.
İyiki de yapmamışım :)
Bu sene umarım olucak...

Geçen sene tercih yapmamamın sebebi bu işte.
Puanım iyi olmasına rağmen istediğim bölüm tutmuo diye yapmadım tercih.
İyiki de yapmamışım :)
Bu sene umarım olucak...

ben 2009 mezunuyum ve o yıl girdim üniye.
bu yıl 2 ay kendim çalışarak girdim sınava, şaşırtıcı ama 2009dan daha iyi sıralamam:KK1:
başka şehirlerde girebilirim istediğim bölüme ancak yaşadığım şehir dışına çıkmadığım için 1 yıl daha hazırlanıcam mecburen.
bu yıl hemşireliğe girebiliyorum mesela ama yapamam ben:26:
yine aynı hatayı yapmıcam ve 1 yıl daha hazırlanıcam diyorum şuanda ama bu aralar çok fikir değiştiriyorum:44:
umarım kazanırsınız istediğiniz bölümleri:)

Son düzenleme:
ben 2009 mezunuyum ve o yıl girdim üniye.
bu yıl 2 ay kendim çalışarak girdim sınava, şaşırtıcı ama 2009dan daha iyi sıralamam:KK1:
başka şehirlerde girebilirim istediğim bölüme ancak yaşadığım şehir dışına çıkmadığım için 1 yıl daha hazırlanıcam mecburen.
bu yıl hemşireliğe girebiliyorum mesela ama yapamam ben:26:
yine aynı hatayı yapmıcam ve 1 yıl daha hazırlanıcam diyorum şuanda ama bu aralar çok fikir değiştiriyorum:44:
umarım kazanırsınız istediğiniz bölümleri:)

Ben de yaşadığım şehir dışında bi yer istediğim için yapmadım tercih.
İstediğim bikaç okul ve bölüm var onlardan biri olsun istiorum.
Umarım kazanırım ilk seneyi bi kayıp olarak görmedim ama bu sene de olmazsa işte o zaman kayıp benim için

Eskiden her şey daha kolaymış benim annem de liseden sonra memurluk sınavına girip memur olmuş 18 yaşında,biz hala üni.kazanma telaşındayız.

Cünkü ülkenin nüfusu azdi ve calisana daha cok ihtiyac vardi. Simdi tam tersi söz konusu. Adam gibi sinav yapsalar gikim cikmaz, sinavlar tam rezalet. Neyse önümüze bakicaz artik. Umarim bu sefer sinavlarda sorun cikmaz. Bi iptal edilcek bi edilmicek, yok sifre var ama kopya yok. Hevesim kacti resmen.

Bu arada benim konuma koydugun parcaya bayildim gercekten harika. Onun tarzina cok benzeyen bir grup var Trobar de Morte. Kesinlikle tavsiye ederim, insani alip baska diyarlara götürüyor resmen.. Burda yazmam ne kadar dogru bilemem ama yazmak istiyorum; last fm kullanir misin? Site ismi vermem sorun olmaz umarim.

Biliorum o grubu da :)
Çok severim darkwave,neoclassical,ambient...
Üyeliğim yok dinleyiciyim sadece :)

Biliorum o grubu da :)
Çok severim darkwave,neoclassical,ambient...
Üyeliğim yok dinleyiciyim sadece :)

Ben de cok severim. :) Müzik tarzimiz benziyor gercekten, cok sevindim buna. :) Dinleyiciyim derken anlamadim ordan dinliyor musun sadece? Benim üyeligim var bayadir.

Ben de yaşadığım şehir dışında bi yer istediğim için yapmadım tercih.
İstediğim bikaç okul ve bölüm var onlardan biri olsun istiorum.
Umarım kazanırım ilk seneyi bi kayıp olarak görmedim ama bu sene de olmazsa işte o zaman kayıp benim için

ömür boyu yapcağın meslek için birkaç yıl kaybetmek sorun değil bence de.:13:
okula küçük başlamanın avantajını kullanıyorum ben de şuanda:KK1:
benden büyük olan yaşından dolayı bırakmaya cesaret edemeyen arkadaşlarım var mesela.
ortak derslerden muaf olucam onun sevincini yaşıyorum bir de:81:

Evet üyelik almadım dinliorum bazen,bence de burda bu tarz dinleyen sayılı kişilerdeniz heralde hiç karşılaşmamıştım çünkü :)
İzmir'de misin? Nasıl karşılaşmadık biz yahu :KK1:

ömür boyu yapcağın meslek için birkaç yıl kaybetmek sorun değil bence de.:13:
okula küçük başlamanın avantajını kullanıyorum ben de şuanda:KK1:
benden büyük olan yaşından dolayı bırakmaya cesaret edemeyen arkadaşlarım var mesela.
ortak derslerden muaf olucam onun sevincini yaşıyorum bir de:81:

Evet ama ben bu sene kesin biyerlere girmeyi planlıorum
Senin gibi üni okurken de tekrar hazırlanabilirim.
Ama evde oturmaya...
1 sene daha tahammül edebilceğimi sanmıorum:KK1:

Ne güzel tatlim bitirmissin okulunu, bulursun is merak etme. :) Ben daha okulu bile kazanamadim oof of, calisip kendi parasini kazananlara imreniyorum. Koca kiz oldum hala annem bakiyor bana. :kk77: Artik kendi hayatimi kurmak istiyorum. :84: Ama hala koskoca bir 4 sene var önümde, o da okulu kazanabilirsem tabi... Neyse yine cok yakindim. :KK1: Sans diliyorum sana umarim isine kavusursun bi an önce. :KK71:

Canım benim teşekkür ederim. Siz de bugünleri görürsünüz inşallah.

herkese merhaba
ben de bu yıl okuduğum bölümü sevmediğim için bıraktım :KK5:
siz en azından bu yıl kazanmaya çalışıyorsunuz benim önümde daha 1 yıl var:KK43:
kesinlikle istemediğiniz bir bölüm yazmayın kızlar inanın sonra çok pişman olursunuz, benim yaşadıklarımı yaşamanızı istemem

Abim istediği bölümde olmadığı için ve babam da tekrar hazırlanmasına izin vermediği için zrla 7 senede bitirdi okulu ve şuanda okuduğu bölümle alakası olmayan kendi sevdiği işi yapıyor. İstemediğiniz bölümde okumamak için beklemenizi takdir ediyorum. Zira ben 4. senemde girdim üni ye, ailem şehir dışında okumamı istemedi ben de işletme iktisat okumak istemedim. Şuan istediğim bölümden mezun olduğum için mutluyum. İnşallah siz de istediğiniz bölümlerden mezun olup istediğiniz işlerde çalışırsınız.

Sürekli bi calisma istegi var icimde, artik yasimin geldigini düsünüyorum. Annem benim yasimdayken baslamis hemsirelige. Simdi lise mezunu olup is bulmak hayal. O saglik meslekten mezun olup direk baslamis isine, bizim daha cok yolumuz var dedigin gibi. :KK50:

Yaşa sakın takılmayın, ben 26 yaşındayım ve hayata daha yeni atılacağım. Demek ki hayırlısı buymuş diyorum. Ben de isterdim 22 yaşında işe başlamayı ama işte öyle istemeyle olmuyor sadece :)

Söylediğin iyi oldu neenone ben de kaçıncı senesinde girmiş olabilir diye kafamda hesaplamalar yapıodum :KK1::KK1:
Lisedeyken arkadaşlarım hep ilk senesinde kazanma telaşı içindeydiler neresi olursa olsun.
Ve herkes bi yere yerleşti ben tercih yapmadığım için kaldım çok üzülmüştüm çok pişman oldum rezil oldum herkese dedim neden ben de işletme iktisat yazmadım ki dediim neler neler:KK1:
Ama daha mantıklı düşününce ve sizleri de dinleyince iyi bişey yaptığımı anlıorum:KK16:

Evet üyelik almadım dinliorum bazen,bence de burda bu tarz dinleyen sayılı kişilerdeniz heralde hiç karşılaşmamıştım çünkü :)
İzmir'de misin? Nasıl karşılaşmadık biz yahu :KK1:

Ben bi ara özelden gönderirim sana hesabimin linkini. Ah bir de radyosunu kullanabilsem.. Evet ben de ilk defa karsilasiyorum burada bu tarz dinleyen biriyle. Bu arada benim last fm arsivimde ekliymis Dargaard. Daha önceden pek dinlememisim ama, nasil dinlememisim hayret ediyorum. Senin koydugun parcayi bi saattir sIkIlmadan dinliyorum. Pcdeki arsivime bakayim sarkilari vardir belki.
Izmirdeyim ama son zamanlarda disari cikmaz oldum ev kusu oldum iyice. Bi de cevrem yoktur fazla. O yüzden karsilasmadik sanirim.

Ben bi ara özelden gönderirim sana hesabimin linkini. Ah bir de radyosunu kullanabilsem.. Evet ben de ilk defa karsilasiyorum burada bu tarz dinleyen biriyle. Bu arada benim last fm arsivimde ekliymis Dargaard. Daha önceden pek dinlememisim ama, nasil dinlememisim hayret ediyorum. Senin koydugun parcayi bi saattir sIkIlmadan dinliyorum. Pcdeki arsivime bakayim sarkilari vardir belki.
Izmirdeyim ama son zamanlarda disari cikmaz oldum ev kusu oldum iyice. Bi de cevrem yoktur fazla. O yüzden karsilasmadik sanirim.

Tamam gönderirsin.
Benim de arşivimde henüz dinleme fırsatımın olmadığı o kadar çok şarkı var ki ...
Şarkıyı beğenceğinden emindim zaten ben de çok severim Dargaard

Yarın sabah...
Uyumam lazım aslında erken kalkıcam ama hiç de uykum yok
Saol canım umarım iyi geçer edebiyat kitaplarını hatim ettim resmen en ince ayrıntısına kadar,geçen sene önemsemediğim yerlerden çıktı diye.
Artık soru kaçırmam umarım çünkü tek dayanağım edebiyat.
Matematiğim iyi değil pek...

Benim de iyi değil, sırf bu yüzden kpss ye girmeye çekiniyorum inan. Bak erken yat ki gittiğinde yol yorgunu olup gününü harcama çalışmaya başla

X