Dostlarımla Sohbet Topiği

:))Pazar denicez bakalım. Kimisi çok beğeniyo kiminin de midesi bulanıyo. Bilemedim ben de stres yaptım

Pazartesi yorumunu alırım artık bakalım sen beğencek misin
Pazartesiye kadar yokum ben bu arada...

Evet okudum, burda değilsin diye yazmadım bişey. İyi çalışmalar canımcım, umarım bodrumun o harika havasına kapılmadan ders çalışırsın :))

Bizim değil anneannemin evi,ablamla gitmeyi planlamıştık ama işi yüzünden gelemio,topladım kitaplarımı ben gidicem

:)) Şanslısın. Nasıl ihtiyacım var tatile biliyo musun? Bi iş bulsam da başlayana kadar azcık tatile gitsem. İşle bozdum kafayı ya off

:)) Şanslısın. Nasıl ihtiyacım var tatile biliyo musun? Bi iş bulsam da başlayana kadar azcık tatile gitsem. İşle bozdum kafayı ya off

Dur daha yenisin bulursuun
Ablam 2 sene beklemek zorunda kalmıştı.
Senin işin kolay bence hemen bulursun korkma

İşin kolay derken bulma işin kolay
Ben de psikolog ya da sosyolog oluciim umarım
Ya da filozof (!)

Ne güzel tatlim bitirmissin okulunu, bulursun is merak etme. :) Ben daha okulu bile kazanamadim oof of, calisip kendi parasini kazananlara imreniyorum. Koca kiz oldum hala annem bakiyor bana. Artik kendi hayatimi kurmak istiyorum. :84: Ama hala koskoca bir 4 sene var önümde, o da okulu kazanabilirsem tabi... Neyse yine cok yakindim. Sans diliyorum sana umarim isine kavusursun bi an önce.

Aynı yaştayız Slania daha kendi hayatımızı kurmamız için en az 5 sene gerekio
Üniversite,iş bulma...

herkese merhaba
ben de bu yıl okuduğum bölümü sevmediğim için bıraktım
siz en azından bu yıl kazanmaya çalışıyorsunuz benim önümde daha 1 yıl var
kesinlikle istemediğiniz bir bölüm yazmayın kızlar inanın sonra çok pişman olursunuz, benim yaşadıklarımı yaşamanızı istemem

Aynı yaştayız Slania daha kendi hayatımızı kurmamız için en az 5 sene gerekio
Üniversite,iş bulma...

Sürekli bi calisma istegi var icimde, artik yasimin geldigini düsünüyorum. Annem benim yasimdayken baslamis hemsirelige. Simdi lise mezunu olup is bulmak hayal. O saglik meslekten mezun olup direk baslamis isine, bizim daha cok yolumuz var dedigin gibi.

Eskiden her şey daha kolaymış benim annem de liseden sonra memurluk sınavına girip memur olmuş 18 yaşında,biz hala üni.kazanma telaşındayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…