Odadan bir çıktım.Hic haber alamadim nereye düstü, kime düstü. Yarin sabah haberlerine bakacagim belki cikar. Düstükten sonra siren sesleri duydum itfaiye sanirim. Ama gercekten cok korkunc bir gürültü koptu. Hani saganak yagarken bazen cok gürültülü simsek cakar ya yerimizden sicrariz onun on katini düsünün abartisiz.. :18:
Ee calismalar nasil gidiyor kizlar?? Of ben bi türlü kendimi veremiyorum derse, elimde degil ders calismak bana göre degil cünkü..
Kizcelerim konuma bakabilir misiniz? Hadi bi el ativerin.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/445916-visne-curugu-sac-rengi.html
Odadan bir çıktım.
Anne:Beynini yedin kızım !Abrtma.
:)) Annen bile abartma diyosa abartmışsın.
Kesirlerden saatler geçse bıkmam.Ben de sevmezdim o konuları. En sevdiğim kesirlerdi:))
Bak benim bir arkadaşım benden 1 yaş büyük. Üni ye geç girmiş ve 2 yıllık yazmış, onu okumuş. Sonra tekrar hazırlandı ve benimle birlikte psikoloji okudu. Notlarını çok yüksek tuttu ve mezun olur olmaz yüksek lisansa başladı. Şuan hem yüksek lisans yapıyor hem de bu sene bizim okula asistan olarak kabul edildi. Böyle şeylerin yaşı olmaz, o 2 sene sen istesen de istemesen de geçicek.Ha tabi onun şartları iyiydi, ailesi zengindi, erkek arkadaşıyla evlenme, kendi hayatını kurma gibi bir problemi yoktu. Kız özgürce istediğini yaptı ve bence çok da iyi yaptı. Okumak, kendini geliştirmek, istediğin mesleği yapmak için hiçbir şey engel değil.