Dostlarımla Sohbet Topiği

Odadan bir çıktım.
Anne:Beynini yedin kızım !Abrtma.

Bir de geometri.Iyy ..
Keşke meslek lisesi okumasaydım zamanında.
Ah kafam ah..

Geleceğini göremiyorsun ki işte, ben de gidecektim meslek lisesine ama vazgeçtim. Hayırlısı böyleymiş de Nessy cim

Benim yaşımdakiler mezun olup çalışmaya başlayacaklar ben hala fakülte bitirmeye uğraşacağım.
O da sınavı kazanırsam.:2:

Tatlım benim yaşımdakiler ev, araba alıyorlar kaç senedir çalışıyorlar:)) Hiç takma kafana, senin de sıran gelecek

İnşallah..
Ama zor gibi.
Anca iktisat,işletme vs.bölümler tercih edebiliyorum.
O kadar çok var ki bu bölümlerden mezun olan..
Meslek L. çıkışlı olmasaydım çok geniş bir alanım olacaktı..

Hiç umudunu yitirme, sen de yüksek lisans yaparsın istediğin bir alanda, istediğin yere de gidersin. Okurken bol bol staja gidersen mezun olunca iş bulma şansın artar.

Bak benim bir arkadaşım benden 1 yaş büyük. Üni ye geç girmiş ve 2 yıllık yazmış, onu okumuş. Sonra tekrar hazırlandı ve benimle birlikte psikoloji okudu. Notlarını çok yüksek tuttu ve mezun olur olmaz yüksek lisansa başladı. Şuan hem yüksek lisans yapıyor hem de bu sene bizim okula asistan olarak kabul edildi. Böyle şeylerin yaşı olmaz, o 2 sene sen istesen de istemesen de geçicek.Ha tabi onun şartları iyiydi, ailesi zengindi, erkek arkadaşıyla evlenme, kendi hayatını kurma gibi bir problemi yoktu. Kız özgürce istediğini yaptı ve bence çok da iyi yaptı. Okumak, kendini geliştirmek, istediğin mesleği yapmak için hiçbir şey engel değil.

Keşke böyle olabilse..
Acaba nasıl bir sistemde hazırlandı?Malum LYS-YGS'ye hazırlansam okul puanım düşecek.
Bu arada her an çıkabilirim şimdiden iyi geceler diyeyim. :)

kızlar haftasonu sınavlar var malum giremyorum oyüzden falza girsemde kalamıyorum
bitince tadını çıkarcam artık:)

Kolay gelsin cecenn cim umarım istediğin gibi geçer. Nişanlım da sınavlar için geldi Ankara' ya, ölüyorum yorgunluktan

sağol canm kolay geldi geçti çok şükür yaa
Laydevil yok diye kimse uğramaz olmuş buraya:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…