- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
- Konu Sahibi PembeLokum
- #1.801
Selam kızlar.. Keyifler nasıl?
ve aleyküm selam keyifler iyi nolsun sende keyifler nasıl?
Kurt seyit ve şurayı izliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar.. Keyifler nasıl?
ve aleyküm selam keyifler iyi nolsun sende keyifler nasıl?
Kurt seyit ve şurayı izliyorum
ben de seviyorum ismimimzi
yaaa 2. bölümü izledin mi dizide
ben gece izliyordum start tv ye bişeyler oldu yarım kaldı şimdi devam edeceğim
kitabını okumak istemiyorum yaa dizinin finalini bilmek istemiyorum :111:
Allah iyilik versin şekerim.. Ben de iyi sayılırım. Ben bir tek Doksanları takip ediyorum, şu sıkıntılarımı aşınca ben de başlıycam o diziye inş. :)
izledim canımmmm
anladım canım altta spoiler vereceğim okuma aman
seyit kızı yedi bitirdi yaaaa bu bölümde :111::111::111::111:
anladım canım altta spoiler vereceğim okuma aman
seyit kızı yedi bitirdi yaaaa bu bölümde :111::111::111::111:
izledim canımmmm
Tamam artık izlememe gerek kalmadı haha.. :) bi kadına söylenmesi en anlamsız kelime 'yapma' dır. :)
anladım canım haklısın ee o zaman biz de ağustos-eylül için güzel bir tarih bulalım o tarihi seveliimm
davetiyeler çok hoşmuş gerçekten tam senlik canım
ilk modeli çok beğendim
sakin ol canım sakinn
meraba canım ben geldim
Gamzelim meraba
aynen ben de katılıyorum sanaaa, hem bence nikah düğünde, yani tüm o kalabalığın önünde daha güzel ve anlamlı olur, sonuçta nikah ayrı düğün ayrı olunca, sadece en yakınların nikahına şahit olabiliyor.
ben de nikahımın düğünle beraber olmasını çok istiyorum ama bakalım nasip olacak mı, bizde tayin olayı olacak sonuçta benim
heee, bi de bana bile koyar yaa nikahlı kocamla aynı evi aynı yastığı paylaşamıyor olmak ki erkekleri düşünemiyorum bu noktadaa :86: :111:
Yorumunu yeni okudum ama bittim bayıldımm
Sen ne tatlı bir insansın öyle yaa
Bende sanırım nişanlım gibi düşünüyorum dayanamam ama sonuçta düğün işleri ile uğraşacağımız için sürekli yan yana olucaz
canım benimm, sağol
valla işte hem nikahlı olup hem de hep yan yana olunca uvvvvv diyorum o zaman, ateş barut meselesi
ayyy ben şimdi bile zor dayanıyorum hep öpüp koklamak geliyo içimden yanımda olduğunda
Ayy çok haklısın canım ya
Bende zor duruyorum bide şuan her sabah akşam beraber işe gidiyoruz. Askerliğide yaklaşıyo çok zor olacak bizim için. Heleki askerden geldikten hemen sonra nikah yapıp beklersek daha çok zor olur nişanlım için e tabi benim içinde
Yok yok karar verdim Nikahta düğünde olsun
Hem ayrı ayrı 2 tarih olacak özel gün için. Ama böyle olursa bizim için önemi çok başka olur
askerlik ne zaman olacak sizin hayırlısıyla? ben de 1 aydır asker yolu bekliyorum, zor oluyo valla gerçekten
ben de sırf ayrı tarihle olmasın diye bile istemiyorum ayrı olmasını.. evlilik yıldönümü diye hangisini kutlayacaksın ki o zaman
nikahı kutlasan eee tam karı-koca olmamış oluyorsun o zaman daha, sadece soyadın değişiyo başka bi değişiklik olmuyo hayatında
düğünü kutlasan bu sefer de başka bişeyin yıldönümünü kutluyo gibi olur o da :78:
en güzeli aynı gün olması inşallah benim de denk gelir öyle
Allahın izniyle sorun çıkmazsa Mayısta gidecek ve 12 ay yapacak
Evet canım çok haklısın. Ayrı iki tarih oluyo birini kutlasan olmuyo sadece kutladığın nikah için soyadın değişmiş oluyo onunda çok bir anlamı yok. Mühim olan benim için aynı yastıkta aynı güne beraber uyanabilmek. Benim için önemli olan bu
Düşündükçe içim bir hoş oluyor
Yorumlarını falan okumuştum da. Senin sanırım askerden geldikten sonra resmileşecek
oyyyyy kıyamammm, 12 ay mııı allah sabır versin canım benimm
bizim de eğer ailem gene bi sorun çıkarmazsa, askerden sonra bi isteme ve söz/nişan olsun istiyoruz ama bakalım hayırlsı :18:
Aminnn çok teşekkür ederim canım benimm Allahım tez zamanda gidip gelmeyi nasip etsin inşallah
Gene sorun çıkarmazsa derken ?
Hayırdır canım ? (Anlatmak istersen tabi)