- Konu Sahibi PembeLokum
Maşallah sizede kuzum Allah nazarlardan kem gözlerden korusun inşallah
Senin düğün yakın evlen, evlende tecrübelerini paylaş bizimle
Aynı yaşta olmak bence büyük şans. Bilmiyorum belki çok iyi anlaştığımızdan dolayı böyle düşünüyorumdur. Aynı gün aynı yer Büyük Şans
Benimde nişanlım Sivaslı Size gelin geliyorum yani memleket olarak
İzmitin neresine gelin geleceksin canım?
Ben hakikaten çok çok şanslıyım bu konuda. Bizim şuan oturduğumuz daireyi alalı 1 sene oldu. Ve nişanlımın evine çok çok yakın. Şöylede bir durum var ben onların evini bilmiyorum. Semt olarak sadece ismini biliyordum ama evi alacağımız yere ne kadar uzak yakın hiç bir bilgim yoktu Bide baktık çok çok yakınız
Nedir canım bu askerlik olayı böyle yazınca bak merak ettim şimdik :18:
VAlla askerlik işleri karışık şansımıza 4 yıl üni okyanlarınki yazdığım gibi oluyormuş
vayy demek bize gelin geliyorsu canım maşallahh sivasın neresindenn pekiiiiiiiiii
sizede maşallah canım nazar değmesin
dişim aslında gitmesede olurdu yani ama yıllarca yurt dışında olduğu için evde durunca canı sıkılıyo hemen
deryam evet gelinliği fln hep beraber gidicez alıcaz aynı gunde hem gelinlik hem damatlık alınacak nasipse.
hiç çeyizim yokki deryam,annem hep baban gelince alınır diye diye bu zamanı buldu.
gerçekten birşeyim yok.
hatta teyzem kızının ve oğlunun çeyizinden kendi getirdi birşeyler onları kullanacakmışım,ki oğlu boşandı.ben neden boşanan birinin çeyizini kullanayım.
İstemem deyince cümbür cemaat üzerime geldiler.
salonu tutarken bile kimse gelmedi benimle.. yalnızdım,ordaki o duyduyu anlatmam mümkün değil.
demem o ki çok rahatlar,hiç birşeye para harcamak istemiyolar. halbuki kızlarıyım,rahat olsun ister insan evladını.
aklım hiç almıyor.. beyaz eşyaları nasıl aldılar hala şaşıp şaşıp kalıyorum
hele bir hayırlısıyla kavuşsak,bitse artık bu işler..
tüm akrabalarım şaşıp kalıyor ailemin yaptıklarına:26:
tutkum benimde çeyizim yoktu babam para birktirdi bir günde gittim aldım belki seninkilerde öyle düşüyodur
anlıyorum stres yapıyosun çokta haklısınn umarmm herşey gönlünce olur ya