- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- Konu Sahibi PembeLokum
aslında 9da o kadar iyi değilmiş.. ama 6nın biraz daha genişi öyle güzelll duruyokii
keşke keşke öyle alaydım ah ahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 ve 2 yi beğendimm canımmmmmmm
ohh yaşasınnn üyelik geri geldi
dişiiim oy çok şükürr
gitme artık he gerçekten içim sıkılıyor senin ismini orda renksiz renksiz durunca
yüzüklere gelincee şimdiki aklım olsa kesinlikle 2,6 veya 9 olurdu kuzum.. ama ben biraz daha geniş seviyorum.
aslında 9da o kadar iyi değilmiş.. ama 6nın biraz daha genişi öyle güzelll duruyokii
Canlar şu 9 mdoelden hangisi enn güzeli sizce?
Eki Görüntüle 960911
Kuzuum
Ay bilemedm ki pek ince bunlar
benim parmaklarim cok minnak o nedenle kalın yüzük iyi gitmiyo
O zamaaaan 2 ya da 6 diyorum ben
Canlar şu 9 mdoelden hangisi enn güzeli sizce?
Eki Görüntüle 960911
geldiim canım.) calısıyorum ondan sık gıremıyorum artık.bı bakıp cıkıcam .) nasılsın hersey yolundamı? okul nasıl gıdıyor
bnceee 3 ve 6 eylülüm .) ben sade seylerden hoslandıgım ıcın en tastıs en sussuz seylerı begenıyorum.)
selam kızlar nasılsıınız bakalım?
Lokumum ben ince yüzükleri sevmediğim için yorum yapamıyorum maalesef. kalın alyansları seviyorum . bizim söz nişan bir arada olacağı için kalın alyans alacağız
kuzum telefonla konuştum yazamadım kusura bakma.. iyiyim ben her şey yolunda şükür ya sen nasılsın her şey yolunda mı
3 ve 6 diyosun demek
aleyküm selam canımm
yaaa ince yüüzkleri nedeen beğenmiyorsunuz
ama benim parmaklarım o kadar minnak ki tek taş ve kalın alyans sığmıyor parmağıma
sizin söz nişan bir arada mı olacakk evde mi olacak canım
kalın alyanslar şöyle mi oluyor?
Eki Görüntüle 962357
Eki Görüntüle 962358
ya ben her daim sevememişimdir bu ince yüzükleri .
Ama eminim senin parmaklarında çok güzel duracaktır tatlım
bulgar tarzı yüzükler benim çok hoşuma gidiyor
siizn ne zaman tarih tam olarak belli mi canım ?
ben aslında söz nişan bir arada istemiyorum ama işte bakma sevgilim annem bir arada istiyorlar . birde sevgilimin babası uzun yolculuk yapamıyor maalesef hastalıkğından dolayı . o yüzden bende söz nişan bir arada olacak .
evet aynen böyle benim istediğim canım .belki cafe tarzı bir yer tutulur çünkü eğlenmek oynamak istiyorum ben .
evde olunca kalabalıktan hiçbir şeyin tadını çıkaramıyorsun
tam belli değil de işte tahminen ağustos-eylül diyo annem canım
hm bak kuzenim nişanlandı işte uzak şehire gittik gündüz isteme söz oldu akşam cafede nişan oldu canım siz de öyle yapabilirsiniz
hayırlı olsun kuzum .
Çok yorgunluk olur öyle de kuzum ya . en azından ailesi 1 hafta burda kalması lazım diye düşünüyorum en azından bir kere birbirni görüp tanışırlar bikaç gün sonra da söz nişan bir arada olsun istiyorum ."
eğer vakitleri varsa 1 hafta kalma fikri iyi çünkü biz çooooook yorulduk