- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
- Konu Sahibi PembeLokum
kızlar ben sabun dekupajı yapıyorum
yeni hobi edindim
yeni hobi edindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
waaoouwwwwwwww çok sevindimm şimdiiiiiiiiiiiiii:13:süper cnmmm hep böyle devam etsn heeppppppppppp
mutellammmmm iyim sen nasılsınnnn :80:
kv adayın kibar bi insanmış canım maşallah
ne güzel her şeyi konuşarak halledebilirsiniz demek böyle dayatmalar olmayacak
hahah iyi sonunda bitmiş
kızlar ben sabun dekupajı yapıyorum
yeni hobi edindim
Aminnn canımm
İyiyim ben de canım Mart'a kaldı askerliğimiz işte, nişan ertelendi öyle olunca ama olsun 2 ay daha yarimleyim
Hep böyle devam eder inşallah canım maşallah pek iyi anlaşıyoruz
Ay maşallah maşallah korkarım da nazardan.
Sabun dekupajlarını görmek istiyorummm
Benim de vaktim olsa kursa gidecektim ama gidemiyorum yarim de gitmeyince onunla vakit geçirmem lazım
ay ay ayyy selam ben geldimmmmm :)))
hoşgeldin canım yaa özlettin kendinii arayı fazla açma lütfen
Canım sınav kalktı ya düzenler değişti, tuhaf oldu her şey. 2 dönemde gidiyorlar. Aynı dönemde görünüyorlar 2 kısım halinde alıyorlar askerleri. 354. dönemde gidiyor benim yarim, 1. dönemde gitse Şubat olacaktı 2. dönemde gittiği için Mart oldu işte. Ama senin şehrine ehehehnasıl marta kaldı canım neden öyle oldu ilginç :44:
maşallah canım hep öyle devam eder inşallah
göstereyim mi sabunlarımıııııı
ay ay ayyy selam ben geldimmmmm :)))
haklısın canm yaa ne yapayım okul siparişler ve düğün hazırlığı aslında hazırlık denemez ya neyse D
sayfan hayırlı olsun bu aradaaaa
haklısın canm yaa ne yapayım okul siparişler ve düğün hazırlığı aslında hazırlık denemez ya neyse D
sayfan hayırlı olsun bu aradaaaa
Canım sınav kalktı ya düzenler değişti, tuhaf oldu her şey. 2 dönemde gidiyorlar. Aynı dönemde görünüyorlar 2 kısım halinde alıyorlar askerleri. 354. dönemde gidiyor benim yarim, 1. dönemde gitse Şubat olacaktı 2. dönemde gittiği için Mart oldu işte. Ama senin şehrine eheheh
Hoşgeldinn
hoş buldum canmm :))Canım sınav kalktı ya düzenler değişti, tuhaf oldu her şey. 2 dönemde gidiyorlar. Aynı dönemde görünüyorlar 2 kısım halinde alıyorlar askerleri. 354. dönemde gidiyor benim yarim, 1. dönemde gitse Şubat olacaktı 2. dönemde gittiği için Mart oldu işte. Ama senin şehrine eheheh
Hoşgeldinn
canm süpersin sabuna dekupaj süper duruyoo satarsın kız senn.sağol canım
siparişler nasıl gidiyor bakalım kazancınız bol mu ben de sabun mu satsam diyorum
büssürü sabun dekupajı yaptımmm
düğün tarihi belli mi?
Aa sen ne yapıyorsun canım? Ben de kurabiye yapıyorum
hım anladım canım martta gidecek eylülde dönecek o zaman inşaAllah?
ankaraya geliyor askerimiz ustalığında
hoş buldum canmm :))
nasılsın
canm süpersin sabuna dekupaj süper duruyoo satarsın kız senn.
canm ben valla ekleyeym seni facedenn özelden yaz istersen bak sayfaya tablodan patiğe kadar bi sürü şey yapıyorum gel sayfama bak bence hatta gülsemin ile beraber yapıyoruz
hoş buldum canmm :))
nasılsın
canm süpersin sabuna dekupaj süper duruyoo satarsın kız senn.
canm ben valla ekleyeym seni facedenn özelden yaz istersen bak sayfaya tablodan patiğe kadar bi sürü şey yapıyorum gel sayfama bak bence hatta gülsemin ile beraber yapıyoruz
Evet kuzum Eylül'de. Öyle olunca nişan da Ekime falan kalıyor
Eveet Ankara'ya gönderiyorum askerimi Ben de gelcem inşallah o zaman gezip tozcaz seninle de
gelecek canmm şuan bana da yazmadısatar mıyım kızz, sevgilimle sabun yapıp para kazanalım diyorduk, oturup yapmaya başladık işte
glsmn de geleceek mi canım?
İyiyim canım sağol. Ekle ekle özelden yazayım sana ben
Benim mis kokan sabunlarım
ayy ben seni güzel güzel yerlere götürürüüüümmm
benim nişanda eylül ekime kaldı canım beraber bekleriz
Canımm müthiş olmuşlarr
Mor olması da beni benden aldı
Bayıldım bayıldımm, ben de yapmak istiyorumm
beğenmene çok sevindimmmmmmm
işte bunları satmayı düşünüyorum
bugün de yeni peçeteler sabunlar aldım yeni modeller de yapacağım