Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmm düzene binmezse bşka ilaç kullanıcan yaniii inşallah biner cnm ya....peki sen adet olduğunda karın ağrın fazla oluyomuydu benim oluyo valla kasılıp duruyorum bu karın ağrıları acaba erkeklik hormonunun fazla olmasındanmıdır nedirr...bende gidicemde bi gidemedim bende bi düzensizlik yok ama küçükler ve göğsümde başka yerlerimde normalden biraz fazla tüyler varr...
Kullandığın yağlardan dolayı olmasın tatlım tüylenme göğsünde? CADIARZU
ohh beee geldim nihayett....cnm zaten bu yağları kullanmadan önce vardı tüyler göğsümde ama yağlardan sonra iyice uzadı ve kalınlaştıı....:1shok:
çemen yağı ve zeytinyağı mı eklemlere sürünce boy uzatıyor. omurgaya da sürülmeli mi
ohh beee geldim nihayett....cnm zaten bu yağları kullanmadan önce vardı tüyler göğsümde ama yağlardan sonra iyice uzadı ve kalınlaştıı....:1shok:
Boy mu uzatıyormuş? :1shok:
bu forumda da nette de bulabilirsin, hatta ben nette biri bu işe yaradı yazdığını görmüştüm yorum olarak.
hangi yağları kullandın da öyle oldu. lavanta ve nane yağı kullan bari madem tüy sorunu var. onlar kıl uzatmaz.
Azdırdı demek ki yağlar köklerini. :umursamaz: Hoşgeldin bu arada balım. opuyorumnanaktan
eveett boy uzatmada da etkili çemen formülü google a çemen ve zeytinyağı yazın direk boy uzatma çıkıyo zaten ama nekadar etkili bilemem ömer çoşkun bu formülü canlı yayında da vermişti bi kadına sanırm gelişmesi tamamlanmamış kişiler için geçerli bu eklem yerlerini sürülüyormuş dirsek diz falan filan bende uzasın istiyorum ama önce şu minişleri halledeyim hayırlısıyla boy mühim değil bide 1.90 ı vuruyomuşum sempatiksalakcinnisonra koca bulamam kendime...sahi dostlar ya şu çemeni kullanıpta sonuç alan yokmu yahu bi iki arkadaş başlamıştı sanki durumlar nedir...
çörekotu yağını kullandım bi süre sonrada badem yağına başladım süt artırıcı etkisi varmış bende etki eder diye badem yağınıda kullandım e badem yağınında kıl uzatıcı besleyici özelliği varya işte ondan olduu napcezz artıkın başka yağlaraaa bakcez
çemen yağı kötü kokuyorsa ilk onu sürüp sonra nane yağı sonra lavanta yağı sonra çörek otu yağı sürebilirsiniz. nane kokusu keskindir bastırır çemenin kokusunu heralde. ben çemen yağı bulamadım. bulsam boy için de kullanacaktım. omurgaya sürülüyormuş zeytin yağı ile.