daha dur bismillah. ne yaptınkii yaw...kaçki ölçülerin
Uğraşamıyorum yav vallah. 79 tatlım. kaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha dur bismillah. ne yaptınkii yaw...kaçki ölçülerin
hayırdır kıs benimi düşünüyodunopuyorumnanaktan benm adet de bişey yokta göğsümde tüylenme var hatta bu aralar tüyler kıla dönüştü buda beni sinir ediyo kıl dediğinin göğüste ne işi varmış yahu başka yerleri anladıkta....sen bi alda sonuçları cnm benma.s.
Kızlar moralinizi bozmak istemem ama o kıllar gün geçtikçe artıyor.. Kendimden biliyorum. Bende oldu diye sizde de olacak değil tabii, herkesin bünyesi farklı.. Ama probleminiz hormonlarsa eğer, muhtemelen öyle olacaktır. Benim göğüs ortasında ve kenarlarında da en başta tek tük vardı.. şimdiyse doldu resmen. Bildiğin kıl yani tüy de değil. Gerçekten çok can sıkıcı bir durum.. Daha fazla vakit kaybetmeden gidip baktırın derim.
Evet canım benim de aynen o şekilde..
Hatta benim üst bacakta, kalçamda da var. Ne kadar beklersen o kadar artıyor bunlar.
Gerçi ben doktorun verdiği ilaçları da kullanmadım.
Bitkisel çözüm bulmaya çalışıyorum.. bulabilecek miyim bakalım..
Kolay gelsin hepimize. :)
aman aman yaa sakın jilet vurmayın erkek bacağına dönerrakannehir benimde göbeğin hemen altında aşağı doğru tüyler iniyo erkek göbeği gibi koltuk altımda çok var göğsümün siyah halkanın hemen yanlarında kablo gibi kıllar var hatta bi delikten ikitane kıl çıkmış bu aralar iyice koyulaştı yaptığım şeylrden oldu heralde ben gidiym bi doktora ya ölçtüreyim....dostlar bu tüylenmelerde östrojen eksikliğinden oluyo biliyosunuzki doktora gidince östrojen takviye edici ilaçlar verebilir göğüslerde büyüyebilir..
Evet canım benim de aynen o şekilde..
Hatta benim üst bacakta, kalçamda da var. Ne kadar beklersen o kadar artıyor bunlar.
Gerçi ben doktorun verdiği ilaçları da kullanmadım.
Bitkisel çözüm bulmaya çalışıyorum.. bulabilecek miyim bakalım..
Kolay gelsin hepimize. :)
Evet bendede salaklik edip jiletle almisdim orayi tüh yaaaa...
Ben de jiletle almıştım yav. :1shok::uhm: Hangi bölüme gideceğim test yaptırmak için peki?
Vallah canim ben Kadin doktoruna gitdim adetim dogru dürüst gelmedigi icin sonucuda suymus baya erkek hormonu varmis bende belki gögüslerimin kücük olmasi bu yüzden ve tüylenme kadina özellikle sordum..
Verdikleri ilaç iyi gelir umarım tatlım. Ben de gidecektim zaten, gitmişken bunuda sorayım madem. opuyorumnanaktan
ben geldim kıslaaarrrr nihayet girebildim kulübe.....aysimacım sonuçları almışsın geçmiş ola cnm ilaçları kullan bakalım göğüslerede kesin fayda eder peki göğsünün küçük olması erkeklik hormonun fazla olduğu içinmiymiş....
Tsk canim insallah eder ya doktora sormadim anneme sordum ola bilir dedi 3ay sonra yine randevum var yine kan testi yapilcak simdiki kullandigim kadin dogum kontroll hapi yerdim etmezse baska kullancam...
hmmm düzene binmezse bşka ilaç kullanıcan yaniii inşallah biner cnm ya....peki sen adet olduğunda karın ağrın fazla oluyomuydu benim oluyo valla kasılıp duruyorum bu karın ağrıları acaba erkeklik hormonunun fazla olmasındanmıdır nedirr...bende gidicemde bi gidemedim bende bi düzensizlik yok ama küçükler ve göğsümde başka yerlerimde normalden biraz fazla tüyler varr...