dostınex kullanıp hamile kalanlar buraya...

Hadiiiii canimmmmmm neden peki

evet tatlım sana da öncede söylemiştim kullananların bir kısmının hamileliği sonlanmış. bu ilaçla hamile kalınca bebişi tutundurmak için ilaç veriyolarmış...kafana göre kullanmaaaaaaaaaaa:KK20::KK20:

evet kızlar bende de ilk zaman baya yan etkileri olmuştu ama artık hiç bir etkisi kalmadı prl düşmüş olabilir. ama kızlar benim ilaç son bir tane kaldı adetim de 4 gün gecikti testede negatif çıktı hamile kalamadım offffffffffff acaba düşmedi mi prl o yüzden mi bebiş olmadı

gitsene bacum bi kontrole.Kendinmi yaptın hcg demi baktırdın sen :44:

evet tatlım sana da öncede söylemiştim kullananların bir kısmının hamileliği sonlanmış. bu ilaçla hamile kalınca bebişi tutundurmak için ilaç veriyolarmış...kafana göre kullanmaaaaaaaaaaa:KK20::KK20:

Yok hayatim zaten persembe ilac bitiyor doktora gidicem haftaya

ıjancığım içen herkesin bebeği düşecek diye bir şey yok.. kontrolsüz kullanma mutlaka doktoruna danış

28yasindayim ilk ayim daha cogu kisi cok kolay hamile kaliniyor diyorlar ama dusuk icin tutunmasi icinbebegin ilac veriyorlarmis sana doktor soyledi mi bunu

valla bende hemen hamile kalındığını duydum ama ben 2 ay eşim görevdeyken kullandım 3.ayımda geldi eşim.eğer bu ay kalırsam ilacın sayesinde kaldım derim bakalım o gün gelsin 2 haftam var daha

kızlar bana doktorum kullan regl olunca gelirsin dedi. sonra çıkınca aklıma geldi korunup korunmayacağımızı söylemedi. telefon ettip sordum korunmanıza gerek yok. stres yapma dedi. ama regl olunca gel dedi böyle garip birşey benim artık beynim almıyor :KK43:(( şuan 3. ilacı içtim. korunmuyoruz ama bu düşük olaylarını okuyunca aklım çıkıyor :KK43:

Son düzenleme:
X