- 23 Mart 2011
- 5.993
- 7
Hadiiiii canimmmmmm neden peki
evet tatlım sana da öncede söylemiştim kullananların bir kısmının hamileliği sonlanmış. bu ilaçla hamile kalınca bebişi tutundurmak için ilaç veriyolarmış...kafana göre kullanmaaaaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kızlar bende de ilk zaman baya yan etkileri olmuştu ama artık hiç bir etkisi kalmadı prl düşmüş olabilir. ama kızlar benim ilaç son bir tane kaldı adetim de 4 gün gecikti testede negatif çıktı hamile kalamadım offffffffffff acaba düşmedi mi prl o yüzden mi bebiş olmadı
hadi bacım inşallah inşallllaaaaaahhhhh
valla canım bende bilmiyorum doktor öyle deyince bıraktım bugün içmedim
hadi bacım inşallah inşallllaaaaaahhhhh
evet tatlım sana da öncede söylemiştim kullananların bir kısmının hamileliği sonlanmış. bu ilaçla hamile kalınca bebişi tutundurmak için ilaç veriyolarmış...kafana göre kullanmaaaaaaaaaaa
Peki doktor ne dedi hamile kalabilirsin falan dedi mi
valla canım HSG çekicek sonra aşılama yada tüp bebek dedi.2 buçuk yıldır ilaç kullanıyorum artık kullanma aşılamanın zamanı gelmiş dedi
ölçtürsene cnm yaa.mutlaka kontrole gitt
canım p.tesi gidicem sonuç hemen çıkıyo mu acaba
Hayirlisi olsun canim belki hicbirine gerek kalmaz hamile kalirsin:)))
rabbim hayırlısını versin kuzum sen kaç yaşındasın ne zamandır tedavi görüyosun
28yasindayim ilk ayim daha cogu kisi cok kolay hamile kaliniyor diyorlar ama dusuk icin tutunmasi icinbebegin ilac veriyorlarmis sana doktor soyledi mi bunu
valla bende hemen hamile kalındığını duydum ama ben 2 ay eşim görevdeyken kullandım 3.ayımda geldi eşim.eğer bu ay kalırsam ilacın sayesinde kaldım derim bakalım o gün gelsin 2 haftam var daha
Hadi hayirli haberlerini bekliyorum