Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben artık çok sıkıldım 6. ilacı içmedim. bıraktım içim huzursuz oldu bıraktım ben de. haftaya bekliyorum bakalım gelsin kırmızılarda dr ye gideyim :))
ooo iyi iyi hemen haber ver bana meraklanırım bak. neden sormuş arasaydın doktorunu ben de merak ettim bak:44::44::44:
canım ilk kutu mu eğer ilk kutuysa çok çabuk sıkılmışsın.ben 2 buçuk aydır kullanıyorum ve doktorum bırak dediği için bıraktım.şuan herşey yolunda çok şükürherşeyin hayırlısı olsun hakkımızda
bu ay korunmadık canım. bu yüzden olmayacak belki ama hamileysem ilaç kullanmak istemedim. 3 hafta kullandım. regl olursam gidicem bakıcaz prolaktine. sonra bakıcaz bakalım yolumuza :) 1 haftam kaldı zaten. hayırlısı....
inş hamilesindir canım benim
amin inşallah canım benim :)))))
mrb bende yeni başladım bu ilaca umarım yan etkisi olmaz :S
eysese 2 günün kaldı değil mi adetine.belirtin var mı bende yarın olmam lazım ama belirtim yok.olsam da üzülmem önümüzdeki ay tüp bebek yaptırcaz hayırlısıyla
sabah kırmızılar bana günaydın dedi :))) bunun etkisiyle herhalde bugün başkalarından hamilelik haberi aldım :))) Allahım sen büyüksün bizimde yüzümüze güleceksin sanırım :) sabırla gülmeyi bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzz................ bende bu ay koyvermişlik var bakalım :) hayırlısı canım benim
hayırlısı olsun bitanem inş gülecek tabi.bugün leke geldi hasta olıcam hiç gününü şaşırmaz sağolsunama hiç üzülmüyorum adetim bittikten sonra rahim filmi istedi doktorum ondan sonra yani önümüzdeki ay tüp bebek yaptırıyoruz canım.sen düşünmüyo musun tüp bebek
yok ben daha tüp bebek düşünmüyorum canım. biraz daha beklemek istiyorum. dün tahlil yaptırdım. prolaktin 0.9 a düşmüş. tedirgin oldum çok baskılamış dostinex. şimdi başka bir dr gitmeye karar verdim bakalım hayırlısı.
merhabalar arkadaşlar ben bu klube üyeydim ama sadece okuyor idim yazılanları. benim de prolaktinim yüksek çıktı 30 diğer ay 45 çıktı. dün dostinexe baişadım. progestonum da inanılmaz derecede düşük. çok stres oldum. yumurtlamamı engelliyormuş. ne yapmam gerkiyor. lütfen cevaplarınız bekliyorum
eysesecim teşekkür ederrim. canım moralmen çok yıkılmış vaziyetteyim. internette araştırıyorum sürekli daha da kötü oluyorum. ne bilim sanki hiç yumurtlamam olmayacakmış gibi... dostinexi almak dışında ne yapmalıyımç günler de geçmiyorki içip bitse keşke. dr a gidip prolaktinime baktırmak geliyor içimden. oysaki daha 4 gün önce bakıldı ve 45: (( çıktı..
prolaktini düşürmöede dostinex iyi mi?? dr korunmanıza gerek yok dedi. beklenen adet geçeiktiği zaman gel test yapalım vs vs....
öff zaman geçmiyorrrrrrrrrrrr
canım 2 buçuk aylık evliyim. ama hiç korunmadık. eskiden ben de PCOS idim (yaşımda 25 burada). şimdi son 1 yıldır ultrasonda kistik bir şey gözükmüyor. adetlerim düzenli. 32 günde bir ama gene de düzenliymiş öle diyor dr ler. tek sorunum sanırsam progestronum 1 in de altında. 21. günde kanı vermeme rağmen düşünün hiç yumurtkama yok. bunun sebebi prolaktinin yüksek olmasıymış. sanki hiç yumurtlamayacakmışım gibime geliyor. korkuyorum yaaa
prolaktinim düştükten sonra gene ilaç mı vrecek dr sizce