merhaba arkadadaşlar
dostinex kullananlara bir sorum olacak.
benim prolaktin değerim 50 çıkmıştı 2 ay önce. bir ay boyunca haftada 1 tane dostinex kullandım, 4 tane yani doktor öyle demişti ve eylulün 15inde tahlil yaptırdığımda 2 ye kadar düşmüştü prolaktin değerim. aradan bir ay ancak geçti, ama göğüslerim acımaya başladı benim yine, adet dönemim yakın zaten, birkaç güne gelir.
6 aydır bebek istiyoruz ama olmuyorpolikistik over dedi doktor, biraz adet düzensizliğ de var 30-35 gün arasında oluyorum, prolaktin düşünce düzelebilir demişti ama düzelme de olmadı.
dostinex kullandıktan sonra hemen prolaktin yükselir mi böyle bir ay içinde?? kaç ay etkisi sürer deneyimi olanlara danışmak istedim.
cnm msgini gorunce yazmak istedimm. Ben 10 yildan fazla sure once ogrenmistim prolaktinimin yuksek oldugunu dr o zmn mr da istemisti. 3mm adenom cikmisti. O zmn bekardim ama cok uzulmustum cocugum olmaz diye. Evlenince de hep tedirgindim ama dostinexi 2 ay kullandim 3.ay icmeyi biraktim 4. denememizde hamile kaldim. Mrda bisey ciksa da endise etme sen de en yakin zamanda hamile kalacaksin insallah :)merabalar..bende bugün dr umdan dostinex i aldım ve çok kötüyümm..hastaneden eve geldim ve 2 arkadasımın hamile oldugunu duynca çok üzüldüm kötü oldum ya..tamam allah kucaklarınada almayı nasip etsin ama benm neden olmuyo die ağladım durdm bütün gün.ve suan da bu saatte zor ağlayarak yazıyorum.nebişçim bi sıkıntıdr buuuu1,5 yıldır bebek olmuyo..dr bidememi istedi.ya kötü bşi çıkarsa çok paronayak oldumm ((( prolaktin 101.nasıl düzene gircek bu bilmiyorm.hiç bebk olmıycakmış gibime geliyo.bütün ümitlerim tükenmekte yaaaaaa ooooouuuffffffffff ((((
tesekkür edrim canm mesajın iyi geldi çok çok sağol.gerçekten dün cok kötü olmustum..arkadaslarıda ögrenincee:-(((( dr a bidaha gitmiycek oluyodum dr öyle diyince hipofiz bezi tümörü olabilir falan..tutuşturdu elime mr kağıdı falan geri dönemedim.merak ettim tabi bende acaba böyle bişi varmı yokmu die çekilcem arttık cumartesi gününe randevu aldık.temiz çıkar insallah.dostinex i kullanmaya basladım işe yarar insallah.tiroit de var bende.zaten biri düzene girse öbürü düzelir dedi dr. adına sevindim hamile kalabilmişsin darısı başımıza artık tüm isteyenlere.cnm msgini gorunce yazmak istedimm. Ben 10 yildan fazla sure once ogrenmistim prolaktinimin yuksek oldugunu dr o zmn mr da istemisti. 3mm adenom cikmisti. O zmn bekardim ama cok uzulmustum cocugum olmaz diye. Evlenince de hep tedirgindim ama dostinexi 2 ay kullandim 3.ay icmeyi biraktim 4. denememizde hamile kaldim. Mrda bisey ciksa da endise etme sen de en yakin zamanda hamile kalacaksin insallah :)
Mrda adenom ciksa dahi hic moralini bozma cnm buna ragmen benim gibi ilacla hamile kalan bi cok insan var. En yakin zamanda hayirlisiyla darisa basina olsun insallah :)tesekkür edrim canm mesajın iyi geldi çok çok sağol.gerçekten dün cok kötü olmustum..arkadaslarıda ögrenincee:-(((( dr a bidaha gitmiycek oluyodum dr öyle diyince hipofiz bezi tümörü olabilir falan..tutuşturdu elime mr kağıdı falan geri dönemedim.merak ettim tabi bende acaba böyle bişi varmı yokmu die çekilcem arttık cumartesi gününe randevu aldık.temiz çıkar insallah.dostinex i kullanmaya basladım işe yarar insallah.tiroit de var bende.zaten biri düzene girse öbürü düzelir dedi dr. adına sevindim hamile kalabilmişsin darısı başımıza artık tüm isteyenlere.
amin canm insallah.bugünlerde ağlamaktan baska bişi gelmiyo elmiden.yıprandım 1,5 senedir ufff yaaa..Mrda adenom ciksa dahi hic moralini bozma cnm buna ragmen benim gibi ilacla hamile kalan bi cok insan var. En yakin zamanda hayirlisiyla darisa basina olsun insallah :)
Regl düzensizliğim için kontrolde prolaktinimin yüksek olduğu ortaya çıktı, dostinex kullandım ilacın bitmesinden çok kısa bir süre sonra hamile kaldım. Hatta 7. haftada miğde bulantılarım sayesinde anladım hamile olduğumu, ilaç bitti gene düzensizliklerim başladı diye:) tek problem bu ise ilaç fayda gösterecektir sanırım. İçinizi ferah tutun.
msg ni görünce yazmak istedim..hamileliğinize çok sevindim.umut oluyosunz bizlere.benmde ilac bitti ama maalesf regl oldum ya..ağlamakla noktaladım sonucu yine..olmuyo bi türlü..benmde tam tersi prolaktin yüksek ama adetlerm düzenli çok şükür.kaç tane tahlil yapıldı temiz çıkıyo.anlamıyorum ya yinede tutmuyo..tiroit iacı kullanıyorm ayrıca.insallh ben benm gibiler mutlu haber alır en kısa zamanda.Regl düzensizliğim için kontrolde prolaktinimin yüksek olduğu ortaya çıktı, dostinex kullandım ilacın bitmesinden çok kısa bir süre sonra hamile kaldım. Hatta 7. haftada miğde bulantılarım sayesinde anladım hamile olduğumu, ilaç bitti gene düzensizliklerim başladı diye:) tek problem bu ise ilaç fayda gösterecektir sanırım. İçinizi ferah tutun.
meraba canm.mr sonucum temiz çıktı şükr olsun ki.bi yazmak haber vermek istedim herkese arkadaslar.prolaktin ilacım bitti dr kontrole çağırdı bitiminde.ama yine reglim geldi ya bi türlü nedense olmuyo bebek..herşey tahlillerde temiz de çıkıyo olmuyo tutmuyo..Mrda adenom ciksa dahi hic moralini bozma cnm buna ragmen benim gibi ilacla hamile kalan bi cok insan var. En yakin zamanda hayirlisiyla darisa basina olsun insallah :)
gözünaydın cnm güzel bi hbr bu :) stres yapmayı kafana takmayı bırakıp rahat olursan bebeğin gelecek yapman gereken bu cnm. az daha sabırmeraba canm.mr sonucum temiz çıktı şükr olsun ki.bi yazmak haber vermek istedim herkese arkadaslar.prolaktin ilacım bitti dr kontrole çağırdı bitiminde.ama yine reglim geldi ya bi türlü nedense olmuyo bebek..herşey tahlillerde temiz de çıkıyo olmuyo tutmuyo..