- 14 Mayıs 2015
- 2.262
- 945
- 32
Canim Allah senden razi olsun içime su serptin ya . Bazi kizlar yok cocuk duduyo ozurlu oluyo yazmislar Tabi hersey Allahtant akdir ilahi Allahim buyuk . Ikimizin degerleride ayniymis. Benim 1. Kutu bitcek canim iste gitcem doktora . Dedigin gibi hic korunmadik yumurtlama gunlerime cok dikkat etttim. Hayirlisi bakalim ne diyecek doktorum ne cikacak . Sabirla bekliyorum zatenkızlar merhaba ben eskilerdenim çok da eski değil tabii ama biraz tecrübe edindim öncelikle geçmiş olsun yazdığınızı görünce yazmak istedim... biz nisan da bebek istiyoruz düşüncesiyle doktora gittik rutin testler falan yapıldı vee benim prolaktin 35 çıktı ve ben prolaktinin ne demek olduğunu bile bilmiyordum o an doktorun sadece gebeliğe engel bir durum dediğni hatırlıyorum sonrası malum ağlama krizleri falan neyse baktm ettim olmayack şey değil dositnex çok çok etkili bir ilaç kii doktorum vermişti bana kullandım haftada 2 gün 1 ayın sonunda adet oldum bu esnada korunmadık neyse doktora tekrar gittim adetimin 3.günü bakıldı ve sonuç 1 ayın sonunda prl 0.21 e düşmüş ohh dedim şükürler olsun ama doktorum heemn hortlayan bir hormon o yüzden ilaca hafta 1 devam dedi kullandım 2.ay geldi çattı ben yine adet oldum artık gitmedim doktora allahın takdiri olur olmaz hem çok yeni diyip bekledim korunmadık tabii yumurtlama günlerimi takip ettim o günler her gün ilişki oldu derken 3.ay geldii vee sonuç kızlar ben HAMİLEYİM şu anda 12 haftalığım şükürler olsun rabbim nasip etti... sizin değerlerinizde çok yüksek değil dostinexle düşecek bak göreceksiniz lütfen stres yapmayın kii stresi dibine kadar yaşadım ben ama stres yaptıkca değerler yükseliyor sadece sabır kızlar biraz uzun oldu kusura bakmayın umarım içinizi biraz rahatlatabilirm bende yaşadım çok iyi biliyorum