Oda olabilir. Esin kontrol oldumu hic. Sen hic hamile kalmamistin demi. Bide biz cok aklimiza takioz ya ondan olmuyomus rahat olmak.gerekiyomus. bunu basarsak belki hamile kqlcaz amq isteeee
yok cnm hiç hamile kalmadım,eşim kontrol olmadı çünkü şuan için benim prolaktin sorunum var.deneyeli 5-6 ay oluyo.tedavi ile de 1 ay denedik olmadı işte.ben çocuk sahibi olmak için işi bıraktım,çünkü daha önceki dr um herşey yolunda dedi bugün deneseniz olur senin bebeğin deyince ümitlendim ozamanlarda prolaktin yükselmiş agnugaston kullan ve hamile kalınca gel demişti. şimdi sadece bebeğe odaklıyım o yüzden moralim bozuldu.belki çalışıyor olsam kafam dağılırdı.bilemiyorum işte herşeyin hayırlısı. bu ayın 15 inde eşim izine çıkıyo biraz şehir hayatından uzaklaşmak bize iyi gelebilir.inşallah hayırlısı olur hepimiz için dua edelim.görüşürüz cnm çıkıyorum ben.
yok cnm hiç hamile kalmadım,eşim kontrol olmadı çünkü şuan için benim prolaktin sorunum var.deneyeli 5-6 ay oluyo.tedavi ile de 1 ay denedik olmadı işte.ben çocuk sahibi olmak için işi bıraktım,çünkü daha önceki dr um herşey yolunda dedi bugün deneseniz olur senin bebeğin deyince ümitlendim ozamanlarda prolaktin yükselmiş agnugaston kullan ve hamile kalınca gel demişti. şimdi sadece bebeğe odaklıyım o yüzden moralim bozuldu.belki çalışıyor olsam kafam dağılırdı.bilemiyorum işte herşeyin hayırlısı. bu ayın 15 inde eşim izine çıkıyo biraz şehir hayatından uzaklaşmak bize iyi gelebilir.inşallah hayırlısı olur hepimiz için dua edelim.görüşürüz cnm çıkıyorum ben.
slm yaprakçım hoşgeldin.hamileliğin hayırlı olsun.
sende klomen yada iğne kullndın mı ? yoksa dostinex kullanırken ilişki ile mi oldu?
geçen ay bende kullandım bu ay test yaptık 77.9 dan 0.67ye düşmüş çok şükür... kullandığım ay gebe kalamadım inşallah bu ay gebe kalırım!merahaba arkadaslar ben de bugün kullanmaya basladım dostinex 0.5 mg işe yarıyor mu gercekten
meraba arkadaşlar hepimiz sorunu aynı anlaşılan. bende 2 yıllık evliyim . 6 aydır korunmuyoruz. son zamanlarda adetlerim düzensizleşmeye başladı testlerde prolaktinim çok az yüksek çıktı . dostineks kullanıyorum 4 haftadır . 2 ay kullan tekrar test yapalım demişti. bat ım 30 ekim bakalım ne olacak yarında evllk yıldönümümüz müjdeli bi habern vermeyi çok isterdim . bu arada benim midem çok bulanıyor sizdede böyle oluyomu.
meraba arkadaşlar hepimiz sorunu aynı anlaşılan. bende 2 yıllık evliyim . 6 aydır korunmuyoruz. son zamanlarda adetlerim düzensizleşmeye başladı testlerde prolaktinim çok az yüksek çıktı . dostineks kullanıyorum 4 haftadır . 2 ay kullan tekrar test yapalım demişti. bat ım 30 ekim bakalım ne olacak yarında evllk yıldönümümüz müjdeli bi habern vermeyi çok isterdim . bu arada benim midem çok bulanıyor sizdede böyle oluyomu.
Merhaba,bende hikayemi sizlerle paylaşmak istedim.1bucuk yıl önce bebek düşündüğümüz ıcın korunmayı bıraktık.oncesınde jinekolojik kontrolleri ve eşim ile ilgili yapılması gereken testleri yaptırdık ve hersey normaldi.Sonrasında 10 ay korunmamamıza rağmen hamile kalamadım.Tekrar hormon testi yaptırdığımda prolaktinimin yüksek olduğu anlaşıldı.Doktorum 35 değerinin çok yüksek olmadığını dostinex kullanıp düşeceğini ve ilaç bitene kadar korunmamız gerektiğini söyledi.İlac bittikten sonra prolaktin değerim 10 a düştü.Sonrasında ki aylar ise 35ve 40 arasında oldu hep.ve maalesef hamilelikte yok(doktorum 1ay dostinexden sonra ilaç kullanmana gerek yok dedi kendiliğinden düşer dedi ama öyle bısey olmadı.Sonrasında doktorum mr çektirmemi istedi hipofiz ile ilgili bi problem var mı ona bakalım dedi.cok şükür mr da da bişey çıkmadı.Ve hala hamilelik olmadığı için bide endokrine git dedi.Onada gidecektim ama birden başka bir doktora gitme kararı aldık eşimle...Yeni doktorum dostinexi hamile kalana kadar kullanabileceğimi gebelik oluşursa ilacı keseceğimizi söyledi.İlacı kullanıyorum ve adet günüme 6gun var..bakalım bu sefer olacak mı....sadece ilaç kullanırken korunmak gerekmiyormuş doktorlar bu konuda neden hemfikir değil anlamadım...
1 ay önce dostinex kullanmaya başladım. son bir hap kalmıştı ama bugün (adetime 1 gün var) idrar testi yaptım 2. çizgi çıktı ama kasıklarımda sürekli batma ve ayaklarımda uyuşma var. otururken belim kırılacakmış gibi oluyor. doktor korun korunma demediği için korunmadım inşallah bebişime bişey olmazAllah herkese çift çizgi görmeyi nasip etsin