önerin icin tesekkür ederim bu ilaci arastircam ins bulabilirim burda
slm arkadaşlar bende yeni katılıyorum aranıza dünden beri yorumlarınızı okudum içime su serptiniz.
Bebek sahibi olmak istiyoruz ama 4 aydır olmadı. 8 ay önce tesadüfen bi kan testinde prolaktin yüksek çıktığı için (prlk: 52 ) agnucaston kullanmaya başladım 5 ay sonra prlk: 47 ye kadar düştü 10 aydada 20 ye düştü... 4-5aydır çocuk olmayınca birdaha muayene ve test yaptıırmak iiyi olacak diye düşündüm ve farklı bi dr giderek 20 ye düşmüş olduğunu öğrendim. yeni dr dostinex verdi. agnucaston etkili bi ilaç değil dedi. 1 ay dolacak ve pzt günü kontrolüm var (A3.günü test yapılacak).aynı zamanda prolktin yükseklği pko ya neden oldu bende.onun için ayrı bi ilaç vermedi sanıırm dostinex herşeye deva bi ilaç. biz 1 ay boyunca korunduk bebekte sorun olur diiye.dr um korunun ama bebek olursada endişe etme ilacı keseriz dedi.
sonuçlarımı sizlerle paylaşıcam allahtan umut kesilmez bende hepimiz için dua ediyorum
beyazcım slm burdamısın
malesef bugün öğlen kahverengi akıntım geldi belki yerleşmedir dedim umudumu kaybetmedim ama akşam 22 gibi koyu kırmızı kanamam başladı.ilk kez bu şekilde pıhtısız direk kanlı başlayan regl oluyorum çok ilginç herhalde çatlatma iğnesi yaptıüstelik iğneden 12 gün sonra adet oldum ..bu ay hamile kalırım diye çok inanmıştım oysaki
beyazcım üzülmeyelim diyoruz ama insanız işte. doğru zaman ne zaman? merak ediyorum. millet istemezken oluyo biz isterken olmuyo bu nasıl bi adalet.insanlarla sohbet etmek istemiyorum artık hep aynı soru bebek yok mu?
Hayirli zamani biz bilemiyoruz ki canim. Napalim. Biliyorum bi an once istiyosun bende istiyorum elbt bakiyorum etrafa benle dugun olanlar benden sonra evlenenler hamile bebegi var biz hala boyleyiz. Ama sonra dusunuyorum eger olmuyosa rabbim beni.belki kotuluklerden koruyo zamani degil. Belki ben bebek soumlulugu alcak kadar iyi degilim. Elbette elimizden geleni yapcaz. Ama benim duam hayirli zamanda hayirli evladi sagoikla kucagima almayi nasip et Allahim. Etrafa bakma banada oyle diolar neden cocuk yapmiyosun sorun mu vqr istemiyomusunuz zart.zurt amannnnnn salla millete ne. Nasip.kismet de gec. Kimseye bakma. Herkes kendinden mesul. Sende kendi keyfine bak.
haklısın cnm.herşeyin hayırlısını versin Allahım.kimseyi takmıycam artık doğru söylüyorsun ,yarın sabah yine dr gidilecek.hayırlısı herşeyin.belki bizim bu ay ilişki sıklığımız az olduğundan olmamış olabilir ?