Merhaba arkadaslar ploraktin hormonu na dotinex cok iyi geliyor ben asilama oldum ve druma defalarca sordum kullanirken hamile kalinmasi durumunda ilaci hemen kesmek grekiyomus. yani dotinexin yarari olacagi ni soyledi zarari degil. ploraktin yukseldi ilac kullandin dustu ve ilaci biraktin hamile kalmaya calisirken yine cikarsa yine olmayacak. valla ben once allaha sonra dra guvenip kullaniyorum. allahim korur insallah bisey olmaz. olacagi varsa zaten oluyor.
topidik arkadasim allah razi olsun benimde sen dualarimdasin insallah sende bende buradaki herkesde bebegine kavusur. dr sana 1 yil korunun demis ama cok uzin bir sure. baska bir dra hatta drlarla gorus derim ben hamile kalmak istiyorum de eniyisini onlar bilir dicem ama tecr
ubelerim dogrultsunda birinin ak dedigine biri kirmizi hatta fusdiyebiliyor. bu kadin dogum drlarina hic guvenemiyorum. bence 1 yil bekleme dusrt dusmez basla calismalara tabi drlarla da gorus. birde bebegini kalbi falan duruyor ya allah korusun dotinexin yaptigi kesinmiki acaba
bence icinizi rahay tutun hamileyken bile cok nadir durumlarda kullanuliyomus bu ilac. benim bildigim buokudukca buralari vallahi dotinex yuzunden bebegini dusurenleri stresten ploraktinim tavan yapiyor vallahi arkdasslar allah bizede bebek verirde onlari buyutmekle ugrasiriz bundan sonra insallah h ami amilar. i