- Konu Sahibi sabırlı
aylar sonra yazdigin icin cok saol ben cok sükür hamile kaldim dostinex i kullanirken 2. kutuda hamile oldugumu ögrendim . simdi 4 ayligim adenomdan hic bi fikrim yok büyüdümü sabitmi :)
dogum isinide hic düsünmek istemiyorum elimden geldigince sezeryan icin ugrascam ..
normal de dogururmuyum suanda bi fikrim yok dr lara sormam lazim
Allah hepimizin sifasini versin
merhaba hamile olduğun için çok sevindim canım benim hiç korkma adenom korkulacak bir rahatsızlık değil allah çaresi olan hastalık versin 5 ay önce babamı çaresiz bir hastalıktan kaybettim demek istediğim rahat bir hamilelik geçir doğum normal olursada korkma çünkü adenomun çok küçük son gittiğim dr 1cm üzerindekiler tehlikeli dedi son gebeliğimde adenom 6mmdi ve halen aynı dr bana önemli olan bebeği az yada hiç emzirme dedi ama ben kıyamadım 7 ay emzirdim sonrada allah tarafından kendi emmedi şimdi kızım 19 aylık oda bende iyiyiz bende hep ilaç kullanırken hamile kaldım sorunda olmadı benim hastalığım geç farkedildi bundada bir hayır var dedim buna şükür zaten yazdıklarımdan okumuşsundur en kötüsü çok bilinen bir rahatsızlık değil internet olmasa inan sorularıma cevap bulamazdım senin için önemli olan hamile kalmandı oda olmuş ve tadına bak asıl zevki karnın büyüğünce ve bebek hareketlenince ne güzel diyecek ve iyiki anne oldum diyeceksin