- 7 Şubat 2011
- 16.912
- 27
- Konu Sahibi sabırlı
Nerden nasil baslasam bilemedim bu forumu cok seviyorum tup bebekleilgili konulari okurdum genelde bayadir hic ugramadim yoruldum artik aslinda ben fransada yasiyorum 9 senelik evliyim cocugum olmuyor cok tedavi gordum 4 kez burda 2 kezde turkiyede cok iyi merkezlerde tup bebek yaptirdim fakat sonuc gene negatif sorun azda olsa esimde sperm sorunu var ama doktorlara gore cok buyutulecek bisey yokmus neyse bunlari biraz kabullenmisken kendi jinekolog doktoruma gittim ve bana hormon testi onerdi ne oldugunu hic bilmiyorum ben tabiki bi sut hormonu testi dedi neden hamile kalamiyorsun birde bu testi yapalim dedi ve yaptim yuksek cikmis olucakki mr istedi ve beyinde 6mm adenom var dediler dostinex i verdi ve ozel bi doktora yonlendirdi bizi bu isin uzmani mektupta yazdi randdvu aldik iki defa ama biturlu gitmek nasip olmadi buarada iki ay filan kullandim ilaci yazin turkiyeye tatile gittik ve ilaci kullanmadim umursamadim acikcasi donuste doktordan tekrar randevu aldim ve bu kez gittik ve cok uzulerek geri donduk ilaci kullanmam gerekmis hamile kalamazssin dedi fakat benim hic bi belirtim yok adet duzensizligi yaparmis bende hic boyle bisey olmadi doktor bile sasirdi cok karisigim nolur yardimci olun bir ay oncede prolaktin hormonumu olcturdum 15 .35 cikti ve dun ilac yuttum haftada 1 tane bir ay sonra haftada yarim 3 ay kullanicakmisim ve sonra tekrar test ins hersey iyi olur artik
merabalar hepinize
ben de sizler gibi beyninde 10mm adenom bulunan ve prolaktini 120lerde gezinen biriydim
bana da dostinex verildi
2 tane kullandım fakat yan etkilerinden ötürü bırakmak durumunda kaldım
kadın doğum doktorum agnucaston vermişti (hayıt tohumu hapı)
2 taneden sonra ona başladım ve hergün içtim
ve o ay hamile kaldım kızlar çok şükür
allah sizlere de bebeklerinizi nasip etsin
sakın moralinizi bozmayın, sık sık tahlil yaptırın
hayıt tohumu içmenizi de tavsiye ederim