• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostinex isteyen varsa

osmak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2008
493
1
116
İzmir
arkadaslar benim prolaktinim yüksek çıkmıştı dr dostinex verdi ben içinden sadece yarım tablet kullandım ve hamile oldugum ortaya çıktı gerçi dış gebelikmiş o zaman sosyal güvencem yoktu 54 ytl ye almıştım ihtiyacı olan varsa vericegim karsılıgında ücret istemiyorum sadece kargoyu ödesin03/2010 son kullanma tarihi yani eczaneden ücretli alacak birilerivarsa gönderirim özelden yazın göreselim

yanlış yere konu açtıysam lütfen kilitlemeyin konuyu taşıyın benim amacım sadece yardımcı olmak çünkü

sağol canım ihtiyacı olanlara iyi olur hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı dilerim

dostinex kullanırken gebe kalmak bebeğe zarar vermz mi? bende kullanıyorum merak ettim

vallahi canım benim dr verdi ama prespektüste hamile kalma olasılıgı olnalar kullanmasın diyor ben hamileyken kullanmışım dış gebelikti ilacın yan etkisi mi bilemem önümüzdeki hafta baska bir doktora giicem

Back