Herkese merhaba. Lütfen bu mesajımı dikkate ve ciddiye alın. Ben üzüldüm siz üzülmeyin.
26 yaşındayım. Hamilelik düşüncesiyle doktora gittim ve prolaktin hormonum 73 çıktı. Doktor dostinex ilaç verdi. Pazartesi ve perşembe bir tane içiyordum. O sürede maalesef ki hamile kaldım.Yani içerken hamile kaldım bıraktıktan sonra değil. Doktorlar bu ilacın pek zararı olmayacağını iddia etse de forumlarda bu ilacı kullanıp sapasağlam hamilelik geçiren iki üç kişi okumuştum. Aman bir şey olmaz ben içeyim yeter ki hamile kalayım gibi bir kafaya lütfen girmeyin. Neyse biz hamilelik haberini aldıktan sonra beta hcg baktırmaya başladım düzenli. Ortalama 2 haftada değer 56dan sadece 1902ye çıktı. İlk başta iki katı gibi gözüküyordu fakat son tahliller bunun böyle olmadığını gösterdi. Gebelik kesem oluştu...Bebek 6 haftalık ama ultrasonda 5 haftalık gibi gözüküyor. Anlayacağınız gelişmiyor.. Birkaç gün içinde bebeği alacaklar.. Yaşadığım duyguların tarifi yok. Ben yandım siz yanmayın. Keşke dostinexle ilgili yazılanları ciddiye alsaydım... Burada yazılanlar birilerinin yaşadığı acı tecrübeler, yani gerçek hayatların hikâyesi. Kulak vermekte fayda var. Sevgiyle kalın...