Onlar sizi çekiştirmiş ama siz de vakti zamanında arkadaşınızı çekiştirmişsiniz. Kızın yaşam biçimi hoşunuza gitmiyorsa uzak duracak arkadaşlık etmeyecektiniz.Eski sevgilimle iyi olduğumuz zamanlar arkadaşımın yaptığı bir iki hatayı ona anlatmıştım, akıl almak için.
Arkadaşınızın iş arkadaşı ne alaka size gelip o ikisinin konuştukları şeyleri anlatsın ki? Üstelik bu kadar ayrıntılı bilmesi için oturup onlarla beraber sizi çekiştirmiş olması lazım. Bir de diğer konunuzda ayrı şehirlerde olduğunuzu yazmışsınız ne alaka yani iş arkadaşının ülkenin diğer ucundaki arkadaşına gıybet yetiştirsin?Merhaba, eski konumu belki hatırlarsınız. Eski erkek arkadaşım ailemin evinin kapısına dayanmıştı, ilişkide de tssb tanısı alacak kadar psikolojik şiddete uğramıştım.
Bu konuda en büyük yardımcılarımdan biri kız kardeşimden de yakın gördüğüm, ilkokul ve mahalleden bir arkadaşımdı. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ailenin 3. Kızı gibiydi. Psikopat eski sevgilimle konuşup peşimi bırakmasını söyleyen bana her ama her konuda destek çıkan birisiydi. Üç ay önce boşandı ve bu durumu kaldıramayıp alkol bagımlısı oldu, tek gecelik ilişkiler yaşamaya başladı, kokain bağımlılarıyla takılmaya başladı. Şu anda kendinden 8 yaş küçük biriyle sevgili. Artık ona yeter ki erkek olsun, hemen yürür.
Eski sevgilim bu kızla yakınlığımı hoş bulmazdı. (Tabi kız düzgün bir hayat yaşarken). Arkasından o…u, bunu sevmiyorum derdi. Kız da bunları biliyor. Hatta kıza, benim hakkımda o..u., namussuz, annesi de bunun gibi zaten, kardeşi anne babaya benzemiyor kesin aldattı kocasını gibisinden bir sürü rahatsız edici mesajlar atmıştı.
Konuya dönersek eski sevgilim hala peşimi bırakmıyor ve dün ise bu arkadaşımın iş yerine gitmiş (zincir elektronik mağazası). Bu anlatacaklarım “dostumun” ve iş arkadaşının ağzından duyduğum sözler. Eski sevgilim güya laptop bakarken arkadaşımı görmüş selam vermiş, görüşürüz demiş tam çıkarken arkadaşım “içeri gel sana çay vereyim” diye davet etmiş ve beni çekiştirmişler. Kız, benim için “yeni bir flörtü var zaten” demiş isim bile vermiş ve eski erkek arkadaşım ona sosyal medyadan mesaj atmış o benim sevgilim diye.
Eski sevgilimle iyi olduğumuz zamanlar arkadaşımın yaptığı bir iki hatayı ona anlatmıştım, akıl almak için. O da bu mesajları arkadaşıma göstermiş. Şimdi kız benimle konuşmuyor, ailem de yaşadığı hayat yüzünden konuşmamı istemiyordu zaten.
Ama benim ilişki yüzünden psikiyatri hastası olduğumu, onun kendisinin arkasından söylediklerini, bana ve aileme yaşattıklarını, hala CAN GÜVENLİĞİMİN OLMADIĞINI bildiği halde çaya davet etmesi beni o kadar yaraladı ki. Dün mesela gece 2ye kadar karakolda şikayette bulunmaya çalıştığımı, diken üstünde yeni ev arayışında olduğumu bildiği halde bir mesaj atamadı arkadaşlar. Bir de kalkıp ben özür diledim dediklerim için. Kim bilir o kocasına neler anlattı benim hakkımda.
Neden yaptın neden davet ettin o zaten mağazadan çıkarken dediğimde, benim düşmanım yok canım istedi davet ettim, hesap mı soruyorsun dedi.
Çok canım sıkkın.
Kendisi de anlattı, iş arkadaşı da.Arkadaşınızın iş arkadaşı ne alaka size gelip o ikisinin konuştukları şeyleri anlatsın ki? Üstelik bu kadar ayrıntılı bilmesi için oturup onlarla beraber sizi çekiştirmiş olması lazım. Bir de diğer konunuzda ayrı şehirlerde olduğunuzu yazmışsınız ne alaka yani iş arkadaşının ülkenin diğer ucundaki arkadaşına gıybet yetiştirsin?
Bir kere iş arkadaşıyla papaz olacak, her gün yan yanalar. Size aralarındaki konuşmaları bu kadar detaylı bir şekilde eski sevgiliniz anlattı di mionunla konuştuğunuzu söylerseniz linç yersiniz diye arkadaşımın iş arkadaşı anlattı diyorsunuz
Kendisi gelip eski sevgilinle seni çekiştirdik, sana şöyle şöyle saydırdım mı dedi? İş arkadaşının anlattığına neden inanmadığımı zaten söyledim. Bana pek inandırıcı gelmedi ne yalan söyleyim :/ eski sevgilinizin anlatmış olması anlattıklarınızın mantığına daha çok uyuyor.Kendisi de anlattı, iş arkadaşı da.
Bir gün boyunca telefonlarımı açmadı, en sonuncuda açtı ve böyle böyle ben seninle konuşmak istemiyorum dedi. Bunda inanılmayacak ne var? Karakolda saatlerce şikayet ettiğim kişiyle neden görüşeyim? Lütfen yorumlarınıza dikkat edin senaryo yazacak değilimKendisi gelip seni eski sevgilinle seni çekiştirdik, sana şöyle şöyle saydırdım mı dedi? İş arkadaşının anlattığına neden inanmadığımı zaten söyledim. Bana pek inandırıcı gelmedi ne yalan söyleyim :/ eski sevgilinizin anlatmış olması anlattıklarınızın mantığına daha çok uyuyor.
Dediğiniz gibi gerçekleşmiş olmasını temenni ederim ben de. Kızacak bir şey yok, mantıksız bulduğum kısımları söylüyorum. Yani empati yapıyorum: çalıştığım yerdeki bir iş arkadaşım türkiyenin öbür ucundaki bir başka arkadaşını bir başkasıyla beraber kötülüyor, ben de pür dikkat onları dinliyorum, o kişiyi buluyorum ve bunları yetiştiriyorum.Bir gün boyunca telefonlarımı açmadı, en sonuncuda açtı ve böyle böyle ben seninle konuşmak istemiyorum dedi. Bunda inanılmayacak ne var? Karakolda saatlerce şikayet ettiğim kişiyle neden görüşeyim? Lütfen yorumlarınıza dikkat edin senaryo yazacak değilim
Yani şöyle oldu iş arkadaşı olayı, o da beni seven tanıdığım birisi. Çok detay anlatmadı ama arkadaşıma ulaşamadığım için onu aramıştım. Eski sevgilinle konuştular X senin yüzünden ağladığı söylediDediğiniz gibi gerçekleşmiş olmasını temenni ederim ben de. Kızacak bir şey yok, mantıksız bulduğum kısımları söylüyorum. Yani empati yapıyorum: çalıştığım yerdeki bir iş arkadaşım türkiyenin öbür ucundaki bir başka arkadaşını bir başkasıyla beraber kötülüyor, ben de pür dikkat onları dinliyorum, o kişiyi buluyorum ve bunları yetiştiriyorum.
Bir kere o kişiyi tanısam bile söylemem çünkü dedikodu yapan kızla aynı işyerindeyiz ve bu her gün işyerinde gerginlik, huzursuzluk demek. Bu yüzden mantıksız geldi. Yoksa eski sevgilinizle konuşmamış olmanız beni mutlu eder
Hiçbir şey yapamıyorum inanın. Benim hayat tarzım bu dedi. Dediği her seyi biliyor, mesajları göstermiştimArkadaşınız eşinden ayrıldıktan sonra depresyona girmiş ve şuan bence çok kötü durumda. O sizin yanınızda olmuş, siz de onu bu durumdan kurtarmak için bir şeyler yapın lütfen. Belki de kafası karışık kimseye güvenmiyor şuan onun arkasından gerçekten o şekilde konuşup konuşmadığını teyit etmek için, eski sevgilinize bir çay içelim demiş olabilir. Keşke eski sevgilinizin onun arkasından bu şekilde konuştuğunu ona söylemeseydiniz.
İşte kendince hesaplaşmak istemiş, neden benim için bu şekilde düşündün diye. Birisinin sizin arkasından o... diye bahsettiği mesajları siz okumak ister miydiniz? Okusaydınız ne hissederdiniz? Siz gerçekten hayat tarzının öyle olduğunu düşünüyor musunuz peki yoksa bu durumun ileride onu çok yaralayacağını pişman olacağını mı düşünüyorsunuz? Sizin arkadaşınız tanımanız lazım. Bence onun da yardıma ihtiyacı var..Hiçbir şey yapamıyorum inanın. Benim hayat tarzım bu dedi. Dediği her seyi biliyor, mesajları göstermiştim
İkinizde birbirinizi çekiştirmissiniz eski sevgiliniz eğer arkadaşınızın arkasından ağza alınmayacak laflar ediyor ve sizde susuyorsanız o insan sizin yakın arkadaşınız felan değildir öyle olsa adam arkadaşınız hakkında böyle demeye cesaret edemezdi. Aynı şey arkadaşınız içinde geçerli... yakın arkadaşımı değil sevgilim çevremdeki kimse çekiştirme cesareti bulamaz bulmamalı.Merhaba, eski konumu belki hatırlarsınız. Eski erkek arkadaşım ailemin evinin kapısına dayanmıştı, ilişkide de tssb tanısı alacak kadar psikolojik şiddete uğramıştım.
Bu konuda en büyük yardımcılarımdan biri kız kardeşimden de yakın gördüğüm, ilkokul ve mahalleden bir arkadaşımdı. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ailenin 3. Kızı gibiydi. Psikopat eski sevgilimle konuşup peşimi bırakmasını söyleyen bana her ama her konuda destek çıkan birisiydi. Üç ay önce boşandı ve bu durumu kaldıramayıp alkol bagımlısı oldu, tek gecelik ilişkiler yaşamaya başladı, kokain bağımlılarıyla takılmaya başladı. Şu anda kendinden 8 yaş küçük biriyle sevgili. Artık ona yeter ki erkek olsun, hemen yürür.
Eski sevgilim bu kızla yakınlığımı hoş bulmazdı. (Tabi kız düzgün bir hayat yaşarken). Arkasından o…u, bunu sevmiyorum derdi. Kız da bunları biliyor. Hatta kıza, benim hakkımda o..u., namussuz, annesi de bunun gibi zaten, kardeşi anne babaya benzemiyor kesin aldattı kocasını gibisinden bir sürü rahatsız edici mesajlar atmıştı.
Konuya dönersek eski sevgilim hala peşimi bırakmıyor ve dün ise bu arkadaşımın iş yerine gitmiş (zincir elektronik mağazası). Bu anlatacaklarım “dostumun” ve iş arkadaşının ağzından duyduğum sözler. Eski sevgilim güya laptop bakarken arkadaşımı görmüş selam vermiş, görüşürüz demiş tam çıkarken arkadaşım “içeri gel sana çay vereyim” diye davet etmiş ve beni çekiştirmişler. Kız, benim için “yeni bir flörtü var zaten” demiş isim bile vermiş ve eski erkek arkadaşım ona sosyal medyadan mesaj atmış o benim sevgilim diye.
Eski sevgilimle iyi olduğumuz zamanlar arkadaşımın yaptığı bir iki hatayı ona anlatmıştım, akıl almak için. O da bu mesajları arkadaşıma göstermiş. Şimdi kız benimle konuşmuyor, ailem de yaşadığı hayat yüzünden konuşmamı istemiyordu zaten.
Ama benim ilişki yüzünden psikiyatri hastası olduğumu, onun kendisinin arkasından söylediklerini, bana ve aileme yaşattıklarını, hala CAN GÜVENLİĞİMİN OLMADIĞINI bildiği halde çaya davet etmesi beni o kadar yaraladı ki. Dün mesela gece 2ye kadar karakolda şikayette bulunmaya çalıştığımı, diken üstünde yeni ev arayışında olduğumu bildiği halde bir mesaj atamadı arkadaşlar. Bir de kalkıp ben özür diledim dediklerim için. Kim bilir o kocasına neler anlattı benim hakkımda.
Neden yaptın neden davet ettin o zaten mağazadan çıkarken dediğimde, benim düşmanım yok canım istedi davet ettim, hesap mı soruyorsun dedi.
Çok canım sıkkın.
Konuşmayı kesin derdim ama az değil yıllardır arkadaşınızmış ve zor dönemindeymiş. Yerinizde olsam ne yapar eder kendisiyle buluşur derdimi anlatır onun yanında olurdum, onun da zamanında size çok desteği olmuş çünkü.Merhaba, eski konumu belki hatırlarsınız. Eski erkek arkadaşım ailemin evinin kapısına dayanmıştı, ilişkide de tssb tanısı alacak kadar psikolojik şiddete uğramıştım.
Çok canım sıkkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?