ilişki olayını bilemiyorum, şu an hayatında kimse yok diye biliyorum sadece.Bence senden hoşlanmis. Cok net.
Ama sen açık davraninca ne yapacağını bilememis. Tirsmis resmen. Ya bitiremedigi bir ilişkisi var. Ya o tarz bişi. Ama ne olursa olsun kafasi netlesmeden sana gelmesin.
Kendini bir süre geri çek derim. Trip yapma. Normal davran ama mesafeli ve gizemli ol.
herkes hata yapabilir
başka bir ilişki ya da hislerden emin olamama da olabilir ama bana daha çok mesafeyi problem edeceğim için şu an istesek de bir ilişki yaşayamayız ve üzülürüz diye düşünmüş olma ihtimali daha yakın geliyor. çünkü uzaktayız ya hani, uzakmesafe ilişkisine de hiç sıcak bakmadığımı laf arasında defalarca söylemiş bir insanım. 2 sene içinde falan kariyer vs bahanesiyle izmire yerleşmek istiyor ama 2 seneye de kim öle kim kala yani. bari dediğiniz gibi davranmasaydı yine iyiydi.Iş ciddiye binince hızla r'ye takmış vitesi.
Bilemedim sanki sizden böyle bir soruyu beklemiyormuş,siz sorunca neye uğradığını şaşırmış gibi geldi bana.
Bence elini kolunu bağlayan başka bir durum var,sürumcemede bir ilişki olabilir yada hislerinden emin değildir ondan geri adım atmıştır.
Arkadaşca davranmadığı aşikar ama sonraki tavrıda çok sevimli gelmedi bana.
Sanki siz kendiniz çalıp kendiniz oynuyormuş gibi bir algı oluşturma cabası hoş değil.
bence de çok anlamsız.hata yapan siz değilsiniz ki, o. neden böyle geri çekilmiş, çok anlamsız bence.
bence de çok anlamsız.
Ama siz ilerde aramızda birşeyler olabilme ihtimali beni mutlu etti demişsiniz,uzak mesafe ilişkisi söyleminizle çelişiyor yani. Haliyle teziniz çürüyor burada zira olumlu yaklaşmışsınız doğal olarak.başka bir ilişki ya da hislerden emin olamama da olabilir ama bana daha çok mesafeyi problem edeceğim için şu an istesek de bir ilişki yaşayamayız ve üzülürüz diye düşünmüş olma ihtimali daha yakın geliyor. çünkü uzaktayız ya hani, uzakmesafe ilişkisine de hiç sıcak bakmadığımı laf arasında defalarca söylemiş bir insanım. 2 sene içinde falan kariyer vs bahanesiyle izmire yerleşmek istiyor ama 2 seneye de kim öle kim kala yani. bari dediğiniz gibi davranmasaydı yine iyiydi.
çok saçma yine de yaptığı. eskisi gibi olamam sanırım bundan sonra ona karşı, konuşurken falan. şu an hayatımdan silmediysem sırf hatırı olduğu ve iyi bir insan olduğu için yani. artık bundan sonra kendinden mi emin olur, başka ilişkisi var da onu mu halleder, ne yaparsa yapsın, eski ben yok.Ama siz ilerde aramızda birşeyler olabilme ihtimali beni mutlu etti demişsiniz,uzak mesafe ilişkisi söyleminizle çelişiyor yani. Haliyle teziniz çürüyor burada zira olumlu yaklaşmışsınız doğal olarak.
Ayrıca zaten ileride diye belirtmişsiniz buna rağmen geri vitese takması ve sen beni yanlış anladın moduna girmesi bana farklı sebepler varmış gibi hissettirdi.
Ben o kişiyi neden kadın sandım onu anlamadım malesef erkekler kendileri itiraf etmediği sürece karşıdan böyle bir soru geldiğinde direk kıvırıyor kadınla erkeğim dost arkadaş olabileceğine inanmıyorum.merhaba kk'nın güzel hanımları, hem içimi dökmek hem de danışmak için açıyorum bu konuyu. gerçi benim için aslında artık danışacak bir şey kalmadı baştan söyleyim, okuyunca siz de anlayacaksınız.
yaklaşık 1,5 senedir tanıdığım ve çok sevdiğim biri var, ismi x olsun. bu x ile bir hobimiz aracılığıyla internet üzerinden tanıştık, farklı şehirlerdeyiz ve ben izmirde yaşıyorum. birkaç kez izmir'e geldi yazın falan, gezmek için, iş için vs. geldiğinde de buluşmak istedi ve buluştuk ancak çok fazla zaman geçirmedik. çay, kahve içtik yürüdük sadece, hepsi bundan ibaret. ama insan olarak kendisini çok sevdim ve muhabbeti de çok iyiydi, arkadaş olarak görüşmemiz devam etti. son 1,5 aydır falan davranışları değişti bana karşı, nasıl desem, çok üzerime düşer oldu, çok ilgilenmeye başladı. yani öyle ki, sabah gözünü açar açmaz whatsapp'tan günaydın ile başlayan, gece uyuyana kadar devam eden mesajlaşmalar, ara sıra telefon konuşmaları (aslında bu gayet normal) ama böyle değildi yani. artan bir ilgi, her derdimle ilgilenmeler, canım sıkkınsa güldürmek için uğraşmalar falan. özlediğini söylemeler, devamlı yazışmak hatta bazen görüntülü konuşmak istemeler vs yani öyle bir davrandı ki sanki hayatındaki tek odak noktası ben olmuşum, her şeyini bana göre ayarlamış gibi. neymiş efendim ilk fırsatta izmir'e gelmek, benimle vakit geçirmek istiyormuş, benden adres istedi hediye göndericem dedi, bir işim varsa ve yazamıyorsam işimin bitmesini bekleyip ısrarla yazışmak istiyor gibi gibi... bunların yanı sıra bazı sözleri de oldu, içimde garip bir heyecan var, seninle aramız çok güzel, bana iyi geliyorsun, seninle çok mutluyum vs. aramızda mesafeler var ama ben üzülmemeye çalışıyorum, konuşarak ya da mesajlaşarak kendimi avutuyorum, seni hep yanımda gibi hissediyorum, mucizelere inanır oldum, bazı şeyler zamanla oluyormuş... gibi gibi lafları var son 1 aydır bana.
aklıma takılıyordu ve en son dün cesaret edip sordum, "bana çok yakın ve duygusal davranır oldun, herkese karşı böyle olduğunu sanmıyorum çünkü bence bu mümkün değil, ben senin kalbinde daha özel bir yere mi sahibim?" diye sordum açık açık. lafı eveledi geveledi, (davranışlarını kastederek) eşeklik bende dedi, özel yer derken ne demek istedin falan demeye başladı sonra da "hayır ben dostum gibi görüyorum, benim için çok yakın iki-üç dostu var onlar gibisin,ben diğer türlü düşünmedim" demeye başladı. o zaman neden bu kadar yakın davranıyorsun diyorum, e ben dostlarıma çok değer veririm dedi. o böyle deyince ben de kendi düşüncemi söyledim, dedim ki "evet dostluğun çok güzel ama bu davranışların bana belki biz ileride seninle daha özel bir ilişki içinde olabilirmişiz gibi hissettirdi ve bu ihtimal beni mutlu etti" dedim. buna rağmen işi dostluğa, arkadaşlığa vurdu ancak yazışırken o kadar da saçmaladı ki, tanıdığım x gibi değildi sanki. "şu an çok kötüyüm, hiç iyi değilim, yok olmak istiyorum" bilmem ne gibi abuk sabuk şeyler. ben de sinir oldum ve kendine gel öyle konuşalım dedim.saçmaladı çünkü. bugün yine mesaj attı ama o yakın davranışları birden gitti, dün gece olanlardan da hiç konuşmadı. ben de "dün akşam saçma bir konuya girdim kusura bakma, sen iyi bir dostsun, demek ki ben seni yanlış anlamışım "dedim, özür dilemene gerek yok herkes hata yapabilir, unutalım gitsin bu konuyu dedi, ben de tamam dedim. ve şu an her saat yazan insan saatlerdir yazmıyor etmiyor.
siz olsanız ne düşünürdünüz? ve ne yapardınız? hangi dostunuza böyle davranıyorsunuz mesela siz?
nesini yanlış anladım sizce?Aşık olsa sizin net söylemlerinize karşı bu kadar tutarsız davranamazdi diye düşünüyorum,bence cidden siz yanlış anladınız.
Size yakın davranmasını,ilgisini..nesini yanlış anladım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?