Dost Kazığı

Bu kadar doldurmayin kendinizi. Başkan yardımcılığı için arkadan iş çevirdiyse hoş değil ama arkadaşınız da siz de hayatı böyle böyle öğreneceksiniz. Hem siz ona kendini geliştirsin, ifade edebilsin, girişken olsun diye destek vermişsiniz, o da öyle olmaya başlamış. Sınıf birinciliğini alması da onu fırsatçı yapmayacaktır. Hakkıyla almis olacak.

Bu tarz insanlar hep var, hem var olacaklar.. Ben bilgisayar mühendisliğini dereceyle bitirdim bunu bildiğim için kimse ile ne not paylaştım ne de not aldım. zaten millet ortak projede benim projemde olmak için can atıyordu. Sonra disiplinimi öğrendiler, olmak istemediler. Neden çünkü ben çalıştııroyrdum :):) Hepsii geldi geçtii boşver takma kafana. sen daha da hırslan derslerine odaklan. Hoş derecede akademik yapmayacaksan bir işe yaramıyor, anca ego tatmini.

he, ama bak şu olmuştu.. benim aşkımdan ölen zavallılara (!) ben yüz vermiyordum, cocuklarda etrafımdaki kızlardn yardım istiyorlardı sonra bi bakıyordum onlar sevgili olmuş oluyorlardı. Çok hayır işlemişimdir bu yönden :) Belki zaferle gamze de sevgili olmuştur. god knows.

Sana hak verdigim konu kulup konusu. Hicbir etkinlige katilmayan kizi secmisler sacmalik. Bir de simdi aktif ayaklarina yatiyor komik.

Grup işi boylefir. Bazıları cok iş yapar bazıları az. Kimi hiç iş yapmaz yapilan işi ustlenir.

senin kacirdigin noktaanlattiklarin olurken senin pasif kalman. Durumu lehine cevirememissin. Anladigin an olaylara müdahele etmen gerekirdi. Gamze işi kapmis seni saf disi bırakmış. Dost degil arkadasin bile olmamis o senin. Takilma kendine yeni alankar bul ya da var oldugun yerde alanini belirle

Evet arkadasim bile degilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…