Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az önce aradı ve iş yerime çıkışa geleceğini söyledi ben işim olduğunu bir yere uğrayacağımı söyledim beraber gideriz dedi. anlamıyorum birşey gerçekten yani o kadar dengesiz ki karşısında nasıl bir tutum sergileyeceğimi bilemiyorum. öpüyorum görüşürz vs. sürekli beni sorup ilgi göstermeler. falan. tamam arkadaşlarda birbirine böyle davranır neticede ama sanırım ben kafamda başka yorumluyorum öyle mi?Beyefendimiz dusunup tasinmis ve birbirinize uygun olmadiginizi dusunerek dost kalalim demis. Tamam, mumkun bir durum. Eee sonra? Hic de dostca olmayan sekilde aramaya devam etmis. Istikrar nerede?
Cacik olmaz.
az önce aradı ve iş yerime çıkışa geleceğini söyledi ben işim olduğunu bir yere uğrayacağımı söyledim beraber gideriz dedi. anlamıyorum birşey gerçekten yani o kadar dengesiz ki karşısında nasıl bir tutum sergileyeceğimi bilemiyorum. öpüyorum görüşürz vs. sürekli beni sorup ilgi göstermeler. falan. tamam arkadaşlarda birbirine böyle davranır neticede ama sanırım ben kafamda başka yorumluyorum öyle mi?
Sanki maddi durum yonunden sizin agzinizi aramis gibi yani durumum kotu ama bu isin oluru var mi gibi dusunmus.
Bence bir gelecek goremiyorsaniz bosverin dost kalin hatta cok konusmaya mesajlasmayada gerek yok.
Ortada çok büyük bir yanlış var. Diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim, dost falan kalma ilişkini tamamen kes.