dost kalalım.. !

Beyefendimiz dusunup tasinmis ve birbirinize uygun olmadiginizi dusunerek dost kalalim demis. Tamam, mumkun bir durum. Eee sonra? Hic de dostca olmayan sekilde aramaya devam etmis. Istikrar nerede?

Cacik olmaz.
az önce aradı ve iş yerime çıkışa geleceğini söyledi ben işim olduğunu bir yere uğrayacağımı söyledim beraber gideriz dedi. anlamıyorum birşey gerçekten yani o kadar dengesiz ki karşısında nasıl bir tutum sergileyeceğimi bilemiyorum. öpüyorum görüşürz vs. sürekli beni sorup ilgi göstermeler. falan. tamam arkadaşlarda birbirine böyle davranır neticede ama sanırım ben kafamda başka yorumluyorum öyle mi?

az önce aradı ve iş yerime çıkışa geleceğini söyledi ben işim olduğunu bir yere uğrayacağımı söyledim beraber gideriz dedi. anlamıyorum birşey gerçekten yani o kadar dengesiz ki karşısında nasıl bir tutum sergileyeceğimi bilemiyorum. öpüyorum görüşürz vs. sürekli beni sorup ilgi göstermeler. falan. tamam arkadaşlarda birbirine böyle davranır neticede ama sanırım ben kafamda başka yorumluyorum öyle mi?

Dengesiz insan, hayati zehir etmekten baska hicbir seye yaramaz. Cok uzulursunuz konu sahibi.

Sanki maddi durum yonunden sizin agzinizi aramis gibi yani durumum kotu ama bu isin oluru var mi gibi dusunmus.
Bence bir gelecek goremiyorsaniz bosverin dost kalin hatta cok konusmaya mesajlasmayada gerek yok.

Sanki maddi durum yonunden sizin agzinizi aramis gibi yani durumum kotu ama bu isin oluru var mi gibi dusunmus.
Bence bir gelecek goremiyorsaniz bosverin dost kalin hatta cok konusmaya mesajlasmayada gerek yok.

bana da boşa vakit kaybı gibi geliyor. ben gerçek ve oluru olan bir birliktelik istediğim için buna sıcak bakamıyorum. bir de çok belirsiz bir insan. farklı davranıyor onu anlamaya çalışmaya çalışıyorum artık

Kendinizi kullandirtmayin lütfen..Hem dost kalalım diyor hem sürekli arıyor...Bana cok tutarsız geldi

Dengesizin teki işte.. Kendini bilmez bi adamın teki de bana "biz çok iyi arkadaş olabiliriz" demişti böyle bir süre görüştükten sonra :KK45: Hiç yüz vermeyince ben pır pır döndü peşimde hala daha arada mesaj atar. Yani bence ilgini üstünde tutmak istiyor konuşma hiç.

Çok Haklısınız hepiniz ben zaten bugün bir kez daha kullanıldım resmen Allah'ım neden böyle oluyorum ben anlamıyorum gerçekten kendimden birşey . Iş çıkışı geleceğini söyleyen o, kabul eden ben . Nerdesin diye arayan da ben ! Sonra ne dese beğenirsiniz ben biraz rahatsızım kndimi iyi hissetmiyorum başka zaman görüşelim dedi ! :)) gülüyorum valla artık . Ben de iyi Akşamlar diyip kapattım :KK43:(

Belki de değerinizi anlayıp pişman oldu .. E son pişmanlık fayda etmez tabii..

X