Dost Dediğin bu denli herşeyi silip atabilir mi ?

Erkek arakdaşımla yıl dönümümüz sonrasında da zaten hastalandık nasıl görüşebilirdim ?
Ben ona ara diye yalvardım oda bende dk olmadığındandı çağrılık bile tl yoktu teleffonumda.
Onun sadece maddiyatsızlık bana onca zaman soğuk davranması ne kadar doğru ?
Arkadaşlık maddiyatın varsa iyi arkadaş yoksa kötü arkadaş olmakla mı ölçülür ?
Peki ya siz sıfır olarak arkadaşınızın yanına gidebilir misiniz ?
Ben gidemem bu huyumuda bilir kendisi ?
Ben mesajlarla bi şekilde yanında olmaya çalıştım ?
Zamanında bende sevgilimden ayrıldığımda ben ağladığımda beni tersleyende kendisiydi ?
Ben bu insana daha ne yapabilirim ?
Haftalarca ben yazdıkça o yazmadı.
Cevap vermedi neden ?
Maddiyatım yoktu yanına gidemedim diye ?
Yanına gidemedim diyede mesaj atmamazlık yapmadım..
Güldürmek içinde uğraşmazdım hiç bi şekilde..
Yarım saatlik bile vaktim olsa giderdim olmadığından gidemedim..
Yıl dönümümüz ve bi şekilde beraber vakit geçirdik ondada hastalandık..
Ertesi gün ben mesaj attığımda da zor cevap veren oydu ?
Yanında dostunu isteyen insan bu denli onu saf dışı bırakması mantıklı mı?
Eğer değer veriyorsa 1 günlüğüne idare edebilirdi beni.
Ben nasıl onun mesaj atmamasını çektiysem.
Dostlukta bana bana bana hep bana mı olurmuş ?

Ne kadar tanıyorsunuz ki yani senin erkek arkadaşınla olan sorunu nereden biliyor ki demek ki anlatmış. Neden anlatıyor ve seni örnek gösteriyor çok saçma.

Erkek arkadaşıyla geçen yıl yakındı..
Benim erkek arkadaşının yaptığı garip geldi..
Neden iyiyi değilde kötü diye nitelendirdiğini örnek gösteriyor ?

Neden iyiyi değilde kötü diye nitelendirdiğini örnek gösteriyor ?[/QUOTE]

İşte bende onu anlamadım belki kız arkadaşın bile eleştirisel anlamdan bunu ona anlatmış olabilir. Boşver sen yapman gerekeni yapmışsın. Her zaman her istediğimiz an sevdiklerimizin yanında olamayabiliyoruz. Bu sevmediğimiz anlamına gelmez ki. Bunu düşünmek bencillik olur.

Neden iyiyi değilde kötü diye nitelendirdiğini örnek gösteriyor ?

İşte bende onu anlamadım belki kız arkadaşın bile eleştirisel anlamdan bunu ona anlatmış olabilir. Boşver sen yapman gerekeni yapmışsın. Her zaman her istediğimiz an sevdiklerimizin yanında olamayabiliyoruz. Bu sevmediğimiz anlamına gelmez ki. Bunu düşünmek bencillik olur.[/QUOTE]

Ben onun gözünde;
Kötü arkadaş mıyım ben ya ?
Dostunu kötü gününde tanımak bu mudur ?
Ben ona sırtımı dönmedim ki ?
Ne hali varsa görsünde demedim?
Valla çıldırıcam ya.
Arayıp söylenmek istiyorum içimi boşaltmak istiyorum valla

Gerçek dostluk böyle sen aradin ben aradım ilk ben yazdım sen niye yazmadin demek degildir ikinizde haklısınız

Senin hatan ne olursa olsun yanında olacaktin dostluk imkansızı basarmaktir saat kac olursa olsun dinleyecektin o sana sığınmış sen uykum var demissin yanlış

Onun hatası seni bir anda silip sana muhtaç değilim dercesine laf sokmalari olmus

Zamana bırak

Şunu unutma.

İnsan arkadaşlarını kaybetmez. Sadece gerçekten arkadaş olanlarla, arkadaş görünenler arasındaki farkı anlar...

O yüzden boşver, eğer o gerçek arkadaşsa pişman olur hatasını anlar. Değilse boşver kaybeden sen olmayacaksın.

E valla yuh yani !!
Valla yuhh !! yani..
Ben yanlış anlaşılmaya pirim vermiyeyim diye bi ton orda yazdım yani...
Bida bakın ben ne demiş ?
O uyuyor muydun diye sorduğunda?
-evet uyuyodum ama önemli değil mi demişim yoksa
-Uykum var yaa mi demişim ?

Çok iyi bi sözmüş valla ya :)
inşALLAH dediğiniz gibi olur

Bir de ondan dinlemek lazım tabi

Tabiiki de orasıda var..
Onun bana söylediği şeylere hareket ediyorum şuan..
Belki eksik söylemiştir bilemem.
Belki benimde bilmediğim bi hatam vardır..
Ama benim basenimle ilgili kilomla ilgili yorum yapıcağı kadar hatamı söyleyebilirdi ona göre düzeltirdim varsa eğer

Eger oda senin zor gununde yaninda olmadiysa zaten siz dost degilmissiniz o yuzden cok takma kafana
Ama benide arkadasim sabahin korunde arar uyuyomuydun der bende yok uyumuyordum derim sende sesinden kotu oldugunu anlayip yok uyumuyodum hayirdir ne oldu diyebilirdin ... Ama kabul et sizin samimiyetiniz gercek bi samimiyet dostluk degilmis .... Ben arkadasim benim yemegimi odese gocunmam yada arkadasimin hesabini ben odicek olsam onun gocunmasini istemem dostluk iki kurusun hesabini yapmak degildir ...Simdi arkadasimdan maddi destek gormek beni gurursuz yuzsuzmu yapiyo diye dusundum sayende...

Terslerdi beni..
Sesimden anlayıp dedi zaten onu.
Ben önemli değil konuşalımda dedim.
Ben gocunurum açıkçası.
Kişiler arasında bu durum herkeste aynı olucak diye bişey yok..
Huy denebilir.
Düşünebilirsin sen arkadaşını tanıyorsun kendini biliyorsun kendine göre yol çiz benim huyumdan yola çıkma yani..
Ben herkese karşı böyleyim..
Param olsun anneme bişey ödetmem mesela..

Bak beni yanlis anlama sen kotu arkadassin demek icin yazmadim konuna cevap .... Tabiki herkezin huyu farkli sen benim gibi olamazsin ben senin gibi olamam ama bide soyle dusun arkadasinin parasiz oldugu donemde sen ona bi destek ciksan arkadasinin kendini ezik hissetmesini istemezsin dimi?
Demek istedigim arkadasimla gorusmeme maddi durum engel olmamali ... Telefonla mesajla destek olunmaz ... Dost dedigin insanin omzunda aglamadikca rahatlayamazsin.. Son olarakda tekrar soyluyorum o kizda zaten senin icin iyi bi dost sayilmazmis simdi durumu akisina birak

Ben maddi durumum olmayınca dışarı çıkamam böyle bi yapım var.
Elimden geleni yaptım.
Ve ben hala onun iyi bi dost olucağını düşünüyorum sadece bazen terslenmeleri beni bi alt seviyeye indirmeye çalışmaları hariç.
Siz niye iyi bi dost değil dediniz ?
Bu konuyu kaç haftadır düşünmekten çıldırıcam

Maddi durumunu falan geç. Çok paramız olduğu zamanda olur, cebimizde beş kuruş olmadığıda buna göre trip atmak mantıksız.

Ben senin takıldığın CatlakB gibi olma meselesindeyim. Senin özel hayatını, sevgilinle yaşadığın her şeyi ona anlattığın kadarı ile sevgilisine anlatmış, yani senin özelini anlatmış diyelim. Üstelik bunu yaparken pek iyi niyetlide olmamış ki çocuk kendinde o cümleyi yazabilecek gücü bulabilmiş.

Sana tavsiyem bu kızdan uzak dur, mesafe koy. Sen gönlünü açmış dost olarak görmüşsün onu ama inan bana bu insan dost falan değil. Eğerki, sevgilinle yaşadığın daha özel anlar olsaydı ve sen güvenip bu arkadaşına anlatsaydın bunu bile anlatacaktı emin ol. Böyle insanlar anı doldurmak için en yakınlarının özel anlarını bile meze etmekten çekinmezler.

O güzel kafanıda bundan sonra hiç yorma.

Iyi arkadas degilmis ki senin onunla paylastigin bi derdi yada sorunu erkek arkadasi bile olsa baska biriyle paylasmis... iyi arkadas degilmis ki sana olan kirginligini kizginligini hemen o anda soylememis icinde yasayip buyutmus ve internet ortaminda kendince trip atmis ... seninle kirginligini direk sana soylemek yerine baskalarina ilan etmis olmus o paylasimla...

Bence dostun sandigin gercek dost olsa senin ozelini kalkip sevgilisine anlatmaz, seni tartismalarina malzeme yapmazdi. O yuzden kafana taktigina degdigini dusunmuyorum.

Şimdi şimdi düşününce detaylı davranışları gözümün önüne geliyor..
Bi arkadaşı vardı geçen yıl bizim yurttan onun yanında beni hep bi ezme çabasına girerdi.
Sanırım benimle arkadaşlığı anı doldurmak içinmiş..
Çocuk bizi bilir ama kendi ilişkilerine örnek göstermesi benim moralimi çok bozdu

Teşekkür ederim yorumunuz için :)

Bence dostun sandigin gercek dost olsa senin ozelini kalkip sevgilisine anlatmaz, seni tartismalarina malzeme yapmazdi. O yuzden kafana taktigina degdigini dusunmuyorum.

Benımde düşüncem bu yönde

Çocuk sizi bilebilir ama senin anlatman başka, arkadaşının yorum katarak anlatması başka...

Zaten bi kaç defa zorladım uzun detaylı kısmında da baya anlattım.

Ben de okudum zaten, elinizden geleni yaptığınıza inanıyorsanız bitirin gitsin diyorum. Üstüne bir kaç hafta düşünülecek şey değil. Dramatik hale getirince bir şey değişmeyecek, bundan sonraki arkadaşlıklarınızda aynı şeyleri tekrarlamamaya dikkat edersiniz yeterli olur zaten.

Ama yine de sizin duygusal ilişkiniz hakkında arkadaşlarınızın mutlaka olumlu VE olumsuz fikirleri olur. Sadece olumları söylüyorlarsa samimi değillerdir, olumsuzları da size belli ederlerse tepki göreceklerini göreceklerini düşünüyorlarsa bir başkasına anlatabilirler. Bu basit bir gerçek. Ama yüzünüze karşı söyleyebildiğini başkasına da söyleyebilir bunda da bir sorun yok, sizden bir şey saklamamış oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…