Dörtlü tarama testi

Melih Atahan benim doktorum o diyorsa doğrudur benden de istemedi.

Cogu dr yaptirmiyor canim. Ama yapilinca da kurt dusuyor insanin icine iste.

bu devletin bir uygulaması. down sendromlu çocuğa bakılır mı lütfen, her gün günaha gireceğinize tek bir gün girin. size saygı duyuyorum ama asla katılmıyorum.
Down sendromlu çocuğa bakılır mi ne demek kaç yaşındasın ız siz o testlerde çıkmayan yüzlerce engel türünden haberdar mısınız? Böyle büyük büyük konuşmayın

Down sendromlu çocuğa bakılır mi ne demek kaç yaşındasın ız siz o testlerde çıkmayan yüzlerce engel türünden haberdar mısınız? Böyle büyük büyük konuşmayın
ne yani özgür düşüncemi söyleyemez miyim? yaşımla ne yargılıyorsun beni, haddini bil, sen bakmak istiyorsan bakmak istemeyeni yargılayamazsın. engelli kardeşim var benim, çeken bilir. neyin kafasını yaşıyorsunuz ya? testlerde çıkmazsa yapacak birşeyim yok ama doktor bana bu çocuk down sendromlu dese hayırlısı mı diyeceğim yani? sen dersen de, ben demem.

Yok canım merak etme iyidir minik kuşun Allahın izni ile... Zaten doktorun da gayet iyi bir doktor. İçini ferah tut...

Allah kardeşinizin, sizin ve ailenizin yardımcısı olsun. Eğer tedavisi olan bir rahatsızlığı var ise umarım şifa bulur, eğer tedavisi yok ise Rabbim her zaman yanınızda olsun.

Seviyeniz üslubunuzla orantılı böyle haber bekleyen bir anneye istediğinizi söyleyemezsiniz SİZ lütfen haddinizi ve kiminle nasıl konuşacağınızı bilin

Merhaba kızlar. Benim sonucum çok şükür temiz çıktı, haber vereyim dedim. Benim gibi sonuç bekleyen anneler varsa Allah yardımcıları olsun. İnşallah herkes temiz sonuçlar alır. Kabus gibiydi, hiç kimsenin böyle bir şey yaşamasını istemem. Bir de naçizane tavsiyem eğer ikili testiniz ve ultrason muayeneniz iyi ise dörtlü test yaptırmayın. Dünyanın en saçma testi bence. Benim ikili de down sendromu riski 1/8890, dörtlüde 1/111, nifty de 1/46019272 çıktı. Aynı hastalığa bakan bir test diğer iki testten nasıl bu kadar farklı sonuç verir, çok saçma. İki haftam o kadar zor geçti ki. Hem ben hem bebeğim stresten çatlayacaktık. Neyse ki sonucu Allaha çok şükür hayırlı oldu. İnşallah Rabbim hayırlısı ile kucağıma almamı da nasip eder. İnşallah Allah herkesin evladını bağışlasın, kimseye evlat acısı göstermesin, kimseyi evladı ile sınamasın. Sonuç bekleyen annelere sabır diliyorum, inşallah en güzel hayırlı haberleri alırsınız. Destek olan, dualarını esirgemeyen, bu konuya cevap yazan herkesten Allah razı olsun, sağolun.

Gözunaydin çok sevindim

Benim testim de temiz cikti. 2 li test ve ultrason iyiyse cok takilmamak lazim galiba. Zeliha ya katılıyorum. Hepimizin bir an once sag salim bebislerine kavusmasi dilegiyle.

Merhaba. Gözünüz aydın çok şükür temiz
Gözünüz aydın darısı inşallah benim başıma. Benimde 2li normal 4lü riskli çıktı. Nifty test mi yaptırdınız bende şuan onun sonucunu bekliyorum. Sürekli dua ediyorum. Allah büyüktür

Benim testim de temiz cikti. 2 li test ve ultrason iyiyse cok takilmamak lazim galiba. Zeliha ya katılıyorum. Hepimizin bir an once sag salim bebislerine kavusmasi dilegiyle.
Merhaba benimde dörtlü testim 1/57 riskli çıktı. Kaç gündür çok kötüyüm. Nifty test için kan örneği verdim hayırlı sağlıklı haber gelir inşallah. Ultrasonda bir sorun görmediğini söledi doktor sizce benimki de temiz çıkar mı?

Bence kesin temiz cikacak.

bu devletin bir uygulaması. down sendromlu çocuğa bakılır mı lütfen, her gün günaha gireceğinize tek bir gün girin. size saygı duyuyorum ama asla katılmıyorum.
Devletin bi uygulaması mı????! Allah'ın takdir ettiği bir rahatsızlıkla doğan bi meleği anne ve insanlık iç güdüsüyle kabullenip bağrına basmak mı?? Benim de dörtlü test sonucum riskli hatta yüksek riskli çıktı umurumda bile değil Rabbim nasıl bir evlat nasip edecekse onu büyütücem nasip olurda dünyaya gelirse. Saygı duymaya çalışıyorum ama hiç de duymuyorum kimse kusura bakmasın. çocuk aldırmanın cinayetten hiçbir farkı Yok. Bir candan bahsediyorsunuz ve ne kadar rahat ölüm fermanını kesebiliyorsunuz. Annenin ölüm tehlikesi vs olmadığı sürece kürtaj cinayettir çocuk aldıran da katil bu kadar basit.
Çocuk doğduktan sonra da beyin kanaması geçirebilir serebral palsi vs özürlü olabilir. Napalım onları da öldürelim ömür boyu acı çekmesindense ne dersiniz?? Biraz vicdan biraz iman lütfen!!! Bu kadar vicdansız olmayın. Kalbi atan böceğe dahi kıyamazken insan nasıl kendi evladını öldürür anlamıyorum. Allah islah etsin sizin zihniyetinizdeki herkesi...

Hayırlısı deme tabi daha beteri bin beteri de. Çok daha mantıklı

Gözünaydın. Aynı durumda bir anne adayı olarak takip ediyordum çok sevindim adına. Ben test yaptırmadım kendime mukayyet olabildim Elhamdulillah. Ne gelirse başım gözüm üstüne dua ediyorum bol bol meleğime o kadar. İnsan ister istemez duyunca üzülüyor ama ben inanmıyorum o teste. Bu hassas dönemden geçen anneler üzerine kurulmuş bir piyasa bence. 10 kişiden birinin testi kötü çıkıyor o da kesin değil diye yanlış çıkmasının kılıfı da uyduruluyor. Ve sürekli araştırıyorum 4lü testi riskli çıkanlardan bir tane nifty veya armoni gibi testleri de amniosentez i de kötü çıkan görmedim. Sabırlı olmakta karar kıldım. Zor olanı seçtim. Allah yardımcım olsun benim ve meleğine sahip çıkan herkesin... yanarım da özürlü yaftası yapıştırılıp kanına girilen yavrulara yanarım. Çoğu sağlıklı doğuyor çünkü. Amniosentez de riski çıkıp sağlıklı doğan o kadar çocuk duydum ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…