Merhaba kızlar. Benim sonucum çok şükür temiz çıktı, haber vereyim dedim. Benim gibi sonuç bekleyen anneler varsa Allah yardımcıları olsun. İnşallah herkes temiz sonuçlar alır. Kabus gibiydi, hiç kimsenin böyle bir şey yaşamasını istemem. Bir de naçizane tavsiyem eğer ikili testiniz ve ultrason muayeneniz iyi ise dörtlü test yaptırmayın. Dünyanın en saçma testi bence. Benim ikili de down sendromu riski 1/8890, dörtlüde 1/111, nifty de 1/46019272 çıktı. Aynı hastalığa bakan bir test diğer iki testten nasıl bu kadar farklı sonuç verir, çok saçma. İki haftam o kadar zor geçti ki. Hem ben hem bebeğim stresten çatlayacaktık. Neyse ki sonucu Allaha çok şükür hayırlı oldu. İnşallah Rabbim hayırlısı ile kucağıma almamı da nasip eder. İnşallah Allah herkesin evladını bağışlasın, kimseye evlat acısı göstermesin, kimseyi evladı ile sınamasın. Sonuç bekleyen annelere sabır diliyorum, inşallah en güzel hayırlı haberleri alırsınız. Destek olan, dualarını esirgemeyen, bu konuya cevap yazan herkesten Allah razı olsun, sağolun.