- 16 Temmuz 2007
- 256
- 1
-
- Konu Sahibi DERYARXIXM
ben temsilciydim 3 ay yaptm sonra çıktım şu an dewam etmiorum sırf ödeme süresinin 10 gün olmasndan ve 11. gün olduğu an da 1 aylık faiz bedelini hemen kitlediklernden dolayı onun haricinde süper ürünlerine bayılıorum ama beni kasan buydu 1 aya uzatılırsa ödeme üye olucam tekrar[/Q
canım bencede ürünler çok güzel satış yaptıklarım çok memnun.10 aslında çok kısa değil yarı yarıya parasını alırsan çokda zorlanmazsın.ben öyle yapıyorum.ürünü sipariş verdiklerinde yarısını ürün gelincede tamamını alıyorum.a.s
ben temsilciydim 3 ay yaptm sonra çıktım şu an dewam etmiorum sırf ödeme süresinin 10 gün olmasndan ve 11. gün olduğu an da 1 aylık faiz bedelini hemen kitlediklernden dolayı onun haricinde süper ürünlerine bayılıorum ama beni kasan buydu 1 aya uzatılırsa ödeme üye olucam tekrar[/Q
canım bencede ürünler çok güzel satış yaptıklarım çok memnun.10 aslında çok kısa değil yarı yarıya parasını alırsan çokda zorlanmazsın.ben öyle yapıyorum.ürünü sipariş verdiklerinde yarısını ürün gelincede tamamını alıyorum.a.s
öyle değil işte benm sattığım çevrede herkes avon bağımlısı ve avona alışmışlar 25 30 gün süre verilmesine bu yüzden rahatça tek kişi 50 - 100 tl arası sipariş verio ama dorede 10 gün bile diemiorum çünkü sipariş veriorum 3 gün sonra elime ulaşıo 7 gün kalıo geriye bu yüzdende kimse almıo
öyle değil işte benm sattığım çevrede herkes avon bağımlısı ve avona alışmışlar 25 30 gün süre verilmesine bu yüzden rahatça tek kişi 50 - 100 tl arası sipariş verio ama dorede 10 gün bile diemiorum çünkü sipariş veriorum 3 gün sonra elime ulaşıo 7 gün kalıo geriye bu yüzdende kimse almıo
anlıyorum canım ikimizede kolay gelsin.iyi satışlar
bende yeni üye oldum.. başlarda biraz sıkıntı yaşadım yanlış kargo falan şimdilik öööyle duruyorum. biraz dilli olmak lazım satış için:))
merhaba hanımlar...
bende yeni dore temsilcisi oldum ve çok da mutluyum..
ama limitim yetmiyor sinir oluyorum.
bekleyen bir sürü siparişlerim var ama limit 200 lira. buda bana yetmiyor.. şuan ki sıkıntım bu..
ama size şu kadarını söyliyeyim.. çevremde ki herkes avonu bırakmaya başladı..
bu arada ablamın gittiği bir cilt doktoru avonun cilt kanseri yaptığını söylemiş..
zamanın da çok satan bir avon temsilcisi olarak bende kötü yanlarını çok yaşadım maalesef((
bende hiçbir kötü yönünü görmedm artı avon ürünleri kullanıpta kanser olanıda hiç görmedim laf çok ama örnek yok yani birde avonun ilk yıllarında çok kalitelideğilmiş ama artık tamamen değişti herşey çok kaliteli türkiye ithalatçısı eczacıbaşı gibi büyük bir şirket olunca kötü olması imkansız siz bence cildinize uygun olmayan ürünler kullanmışsnz
valla 7 yıldr kullanıorum 4 yıldır bu işi yapıorum deli gibi de satmaya dewam ediorum herkeste memnun çünkü ürün eğitimlerine gidiorum hangi ürünlerin hangi kişilere satılması gerektiğini biliorum bu yüzdende şikayet almıorum cildine uygun olmadığını düşündüğüm kişilere almanı tavsiye etmem alerji yapabilr diorum müşterilerime cilt testleri yapıorum almak istediği ürünün numunesini veriorum memnun kalırsan gel al diorum we hep memnunlar bende memnunum bence doğru satış ve doğru alışveriş sorun getirmez
maksat avona laf atmak bosver ya
kızlaar bnce tartışmanın hç alemi yok çnkü gereksz..ewet bnde avon satıorm ama ne avondan doreden amway yada oriflame gibi katalok ürünlerinden cilt ürünü almam..ewt kanser olayı abartı ama ne olursa olsn sna ii gelen ona ii gelmez belki ona ii gelmemiştir..