Cilt Bakımı Ürünleri DORE temsilcileri bizde burda buluşalım...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

DERYARXIXM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2007
256
1
a.s.merhaba arkadaşlar ben 4aydır dore temsilcisiyim.hem kozmetik hem de mutfak ve temizlik gereçleri hepsi bir arada.çok alternafi olan bir marka ürünleride alanlar çok memnun özellikle güneş önleyici kremlerden bakım kremlerindena.s haydi dore temsilcileri sizleri bekliyorum bilgilerimizi önerilerimizi beraber paylaşalıma.s.:1hug:

ben temsilciydim 3 ay yaptm sonra çıktım şu an dewam etmiorum sırf ödeme süresinin 10 gün olmasndan ve 11. gün olduğu an da 1 aylık faiz bedelini hemen kitlediklernden dolayı onun haricinde süper ürünlerine bayılıorum ama beni kasan buydu 1 aya uzatılırsa ödeme üye olucam tekrar

bende yeni üye oldum.. başlarda biraz sıkıntı yaşadım yanlış kargo falan şimdilik öööyle duruyorum. biraz dilli olmak lazım satış için:))

merhaba hanımlar...
bende yeni dore temsilcisi oldum ve çok da mutluyum..
ama limitim yetmiyor sinir oluyorum.
bekleyen bir sürü siparişlerim var ama limit 200 lira. buda bana yetmiyor.. şuan ki sıkıntım bu..

ama size şu kadarını söyliyeyim.. çevremde ki herkes avonu bırakmaya başladı..
bu arada ablamın gittiği bir cilt doktoru avonun cilt kanseri yaptığını söylemiş..
zamanın da çok satan bir avon temsilcisi olarak bende kötü yanlarını çok yaşadım maalesef ((

bende hiçbir kötü yönünü görmedm artı avon ürünleri kullanıpta kanser olanıda hiç görmedim laf çok ama örnek yok yani birde avonun ilk yıllarında çok kalitelideğilmiş ama artık tamamen değişti herşey çok kaliteli türkiye ithalatçısı eczacıbaşı gibi büyük bir şirket olunca kötü olması imkansız siz bence cildinize uygun olmayan ürünler kullanmışsnz

alakası bile yok !!
cildimi gayet iyi tanıyorum..
bende tam 3 sene avon ürünlerini sattım.. hemde deli gibi...
inanın ki ben de dahil sattığım tüm müşterilerim memnun kalmadı cilt ürünlerinden..
fondötenlerini kullanıpta sivilce sorunu yaşayan çok insan tanıdım..
bunlardan dolayı bıraktım temsilciliğimi..
aman bir daha kullanırmıyım avonu...
ALLAH KORUSUN....
bence sizde dikkat edin...
doktorlardan tutun da hergangibir kozmetik satıcısına kadar herkes söylüyor avon ürünlerinin sakıncalarını, siz söylemeseniz kaç yazar!!!

valla 7 yıldr kullanıorum 4 yıldır bu işi yapıorum deli gibi de satmaya dewam ediorum herkeste memnun çünkü ürün eğitimlerine gidiorum hangi ürünlerin hangi kişilere satılması gerektiğini biliorum bu yüzdende şikayet almıorum cildine uygun olmadığını düşündüğüm kişilere almanı tavsiye etmem alerji yapabilr diorum müşterilerime cilt testleri yapıorum almak istediği ürünün numunesini veriorum memnun kalırsan gel al diorum we hep memnunlar bende memnunum bence doğru satış ve doğru alışveriş sorun getirmez

bu akşama kadar 130 lira ve üzeri siperiş girersem citron 4lü kahvaltı seti 4,90 a gelecek ama sitedeki aksaklıklardan dolayı ben siparişimi veremiycem..
yani kaçırıcam bu fırsatı
sinir oldum çok fena..
napıcam akıl verin.. gece 1 de açılıcakmış site.. ozaman versem sipariş yinede gönderirilermi ki kahvaltı setini

maksat avona laf atmak bosver ya

maksat avona laf atmak bosver ya

avona laf atmak isteseydim avon paylaşım topiğine girip gayet de bunu yapabilirdim..
unutmayın ki siz dore paylaşım topiğindesiniz..
ayrıca bende senelerce avon sattım... bana hiç bir şey öğretmeyin.. neyin ne olduğunu çok da güzel biliyorum evelallah...

kızlaar bnce tartışmanın hç alemi yok çnkü gereksz..ewet bnde avon satıorm ama ne avondan doreden amway yada oriflame gibi katalok ürünlerinden cilt ürünü almam..ewt kanser olayı abartı ama ne olursa olsn sna ii gelen ona ii gelmez belki ona ii gelmemiştir..

haklısın arkadaşım..
tartışma çok gereksiz..
ben sadece ablamın cilt doktorundan duyduğumu yazdım buraya...
o kadar...
evet bana ve çevremdekilere iyi gelmediğimi de belirttim..
niye bu konuda suçlanıyorum onu anlayamadım yanii...
ne gerek vardı.. herkesin fikrine ve söylediğine saygıda bulunması gerekir bence..

merhaba bende 2 aydır dore temsilcisiyim. ürünlernden yana bir sıkıntım olmadı henüz ama aranızda gögüs sıkışaştırıcısından kullanan veya satan memnun kalan varmı :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…