Cilt Bakımı Ürünleri DORE temsilcileri bizde burda buluşalım...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bu akşama kadar 130 lira ve üzeri siperiş girersem citron 4lü kahvaltı seti 4,90 a gelecek ama sitedeki aksaklıklardan dolayı ben siparişimi veremiycem..
yani kaçırıcam bu fırsatı :KK43:
sinir oldum çok fena..
napıcam akıl verin.. gece 1 de açılıcakmış site.. ozaman versem sipariş yinede gönderirilermi ki kahvaltı setini

canım siparişlerini dore yetklilerinin yardımını alarak telefon aracılığı ile giriş yaptırabilirsin :-)

merhaba bende 2 aydır dore temsilcisiyim. ürünlernden yana bir sıkıntım olmadı henüz ama aranızda gögüs sıkışaştırıcısından kullanan veya satan memnun kalan varmı :bbo:

yok ben kullanmadım, zaten emziriyorum şuan kullanamam, sakıncalı olduğunu duymuştum bi yerde..
ama eğer sende kullanıp memnun kalırsan haberim olsun :)
ben de daha 1 aylık üyeyim..
yeni yeni tanıyorum ve tanıtıyorum ürünleri..
bende dahil herkes şuan memnun..
bakalım..

canım siparişlerini dore yetklilerinin yardımını alarak telefon aracılığı ile giriş yaptırabilirsin :-)

bu sabah verdim siparişi ama kahvaltı setinin kampanyası bitmiş.
onun yerine fonksiyonel rendeyi sipariş ettim.. o da güzel..
ama üzüldüm açıkçası :KK43:

canlarım nasılsınız .2 gündür yoktum hemen kızışmış ortalık:teytey:tartışmalar falan yapmayın arkadaşlar.hepimizeallah bol kazançlar versin.dimi amaa.sdoremicim ben dört aydır200 ü aşamadım sen nasıl bu kadar sipariş alabiliyosun.banada tüyo verseneopuyorumnanaktan

canlarım nasılsınız .2 gündür yoktum hemen kızışmış ortalık:teytey:tartışmalar falan yapmayın arkadaşlar.hepimizeallah bol kazançlar versin.dimi amaa.sdoremicim ben dört aydır200 ü aşamadım sen nasıl bu kadar sipariş alabiliyosun.banada tüyo verseneopuyorumnanaktan

:))
valla canım bak bu ilk ayım ve bu ay ki toplam siparişlerim 480 lira oldu.. :nazar:
ki daha limitim yetmedi bütün ürünlerimi sipariş etmeye..
temmuza kaldı bazı siparişler. 4 lü saklama kapları felan ...

tüyo ya gelince :)) aklinialirimsmile
canım ben kapı kapı çıkıpta satmıyorum bunları..
çünkü şuan 5 aylık bi bebeğim var . onunla nereye gideyim..
çok katalog aldım ve hepsini akrabalara arkadaşlara komşulara dağıttım..
mutlaka birinden biri arayıp sipariş verdi..
çok kataog çok sipariş :)))) kaydirigubbakcemile5
benim liderim bunu öğretti bana..
hııı...
bu ay iyiydi saparişler bakalım diğer aylar nolucak?

:canım bende çok katolog aldım herkese de verdimbilmiyorumkismile.ama nedense bizim işler kesat gidiyo.200ü aşamadım.bebeğinide güle güle büyüt:emir_bebek:.allah bağışlasın.:nazar:kızmı erkekmi?a.e.ol

:canım bende çok katolog aldım herkese de verdimbilmiyorumkismile.ama nedense bizim işler kesat gidiyo.200ü aşamadım.bebeğinide güle güle büyüt:emir_bebek:.allah bağışlasın.:nazar:kızmı erkekmi?a.e.ol

saol canım.. Bensu adında bir kızım var..
Alla herkesin evladına sağlık sıhat versin..

bu arada çok işim olduğu için sana kısaca yazmıştım satış olayını..
aslında benim bir teyze kızım var..
ben zamanında onunla avonda satmıştım.. (hatta o daha halen devam ediyor)
o zaman ona demiştim.. sende sat kârı senin olsun. o zamanlar süper siparişler elde etmiştik..
inan..
derken ben sonra bıraktım avonu.. memnun kalmadım..
memnun kalmadığım ürünü de asla satmam..

Dore'yide yaklaşık 6-7 aydır netten takip ediyordum..
yine teyzemin kızına dore diye bir marka var ona üye ol dedim durdum ama o istemedi.. çok fazla bilinmeyen bir marka olduğu için korktu satılmaz diye.. ama ben emindim..
derken dayanamayıp ben üye oldum :))) teyzemin kızına da dedim ki; ben doreye üye oldum.. gel beraber satalım eskisi gibi.. olumunekankayizsmile
oda kabul ettii.. :lepi:
zaten yerleşmiş bir müşterisi var onunda.. şimdi dore ürünlerini görünce daha çok rabet etmeye başlamışlar.. inan patır patır siperiş veriyo bana.. bu da benim limitimi doldurmaya ve promosyondaki hediyeleri kazanmama yardımcı oluyo.. inşaallah hep böyle de gider..
mesela benim eşim memur.. masasına katalog bıraktım.. duruyo öylece.. mutlaka biri alıp bakıyor.. bir kaç sipariş de ordan gelse bana yetiyo işte.. :hulya:
kendi ihtiyaçlarımı karşılayayım bana yeter.. öyle ille de kâr yapıcam diye bişeyim yok.
Allah herkese hayırlı bol kazançlar versin.. vereliniortak

merhaba arkadaşlar SAMSUNDAN DORE TEMSİLCİSİ ARIYORUM kataloğa yakın bakmak bişeyler almak istiyorum bana katalog ulaştırabilecek samsundan birileri varsa bana ulaşsın lütfen

merhaba arkadaşlar SAMSUNDAN DORE TEMSıLCıSı ARIYORUM kataloğa yakın bakmak bişeyler almak istiyorum bana katalog ulaştırabilecek samsundan birileri varsa bana ulaşsın lütfen

valla canım nasıl sana yardımcı olabilirm diye düşündüm..
şöyle yapabiliriz..
ya doreonline.com a tıkla belki oradan birilerine ulaşabilirsin.

Son düzenleme:
saol canım.. Bensu adında bir kızım var..
Alla herkesin evladına sağlık sıhat versin..

bu arada çok işim olduğu için sana kısaca yazmıştım satış olayını..
aslında benim bir teyze kızım var..
ben zamanında onunla avonda satmıştım.. (hatta o daha halen devam ediyor)
o zaman ona demiştim.. sende sat kârı senin olsun. o zamanlar süper siparişler elde etmiştik..
inan..
derken ben sonra bıraktım avonu.. memnun kalmadım..
memnun kalmadığım ürünü de asla satmam..

Dore'yide yaklaşık 6-7 aydır netten takip ediyordum..
yine teyzemin kızına dore diye bir marka var ona üye ol dedim durdum ama o istemedi.. çok fazla bilinmeyen bir marka olduğu için korktu satılmaz diye.. ama ben emindim..
derken dayanamayıp ben üye oldum :))) teyzemin kızına da dedim ki; ben doreye üye oldum.. gel beraber satalım eskisi gibi.. olumunekankayizsmile
oda kabul ettii.. :lepi:
zaten yerleşmiş bir müşterisi var onunda.. şimdi dore ürünlerini görünce daha çok rabet etmeye başlamışlar.. inan patır patır siperiş veriyo bana.. bu da benim limitimi doldurmaya ve promosyondaki hediyeleri kazanmama yardımcı oluyo.. inşaallah hep böyle de gider..
mesela benim eşim memur.. masasına katalog bıraktım.. duruyo öylece.. mutlaka biri alıp bakıyor.. bir kaç sipariş de ordan gelse bana yetiyo işte.. :hulya:
kendi ihtiyaçlarımı karşılayayım bana yeter.. öyle ille de kâr yapıcam diye bişeyim yok.
Allah herkese hayırlı bol kazançlar versin.. vereliniortak

doremi cim saol canım verdiğin tüyolar için.opuyorumnanaktanbenim eşim de memur bende o nun masasına birkatalog bıraktım.sen öyle deyince bakalım işe :yarayacakmı?:uhm:bebeğinin adı da çok güzelmiş.ALLAH hayırlı evlat etsin.inş.benim kızımın adıda beyzanur 4yaşında...

doremi cim saol canım verdiğin tüyolar için.opuyorumnanaktanbenim eşim de memur bende o nun masasına birkatalog bıraktım.sen öyle deyince bakalım işe :yarayacakmı?:uhm:bebeğinin adı da çok güzelmiş.ALLAH hayırlı evlat etsin.inş.benim kızımın adıda beyzanur 4yaşında...

hadi bakalım inşaallah güzel satışlar yaparsın sende :)))

maaşallah kızına...Allah bağışlasın canım :)

size gelen ürünleri iade eden arkadaşlar varmı?nasıl iade ediyosunuz.arkadaşlar:uhm:

Son düzenleme:
ben grup liderime verdim..
o iade edecekti..
zaten 1 tane iadem oldu şuana kadar.
takı setinin taşı düştü ve kolyesi karardı :S

bende yeni üye oldum nasıl olacak acaba.pakette ne gönderiyolar arkadaşlar

hayırlı olsun arkadaşım.. iyi kazançlar..
öncelikle çok katalog al ve bu katalogları hep dağıt..işin sırrı bu birazda..
yeni üyelere hediye ne şuan bilmiyorum, yeni üye olmadığım için de takip etmiyorum açıkçası :)))
ama 3 ay üstüste hoşgeldin paketi var.. ben ilk aydan sonraki siparişimde 1 rollon,ayak kremi ve parfüm kazandım. ikinci aydaki paketim ise, venüs anti-stres kremiydi. şimdi bu ayda parfüm gelicek, adını şuan hatırlamıyorum.. bunlara sadece 5,90 ödüyerek alabiliyosun bu arada..
3 aylık üyeyim bende..
ama bu ay ki eylül kataloğunu pek beğenmedim.. 3 ay deli gibi sipariş girdim ama eylül kataloğu bana biraz hafif geldi sanki.. inş. sen güzel siparişler alırsın..
üstelik promosyonlu ürünleri çok seviyorum ben..
her hafta ürünler değişiyor.. mesela 130 tl ve üzeri siparişlerde örneğin 40-50 liralık bir parfümü sen 8-9 liraya alabilyosun, yada her hangi bir mutfak ürününü 5-6 liraya...
bu ürünler haftadan haftaya değişiyor, takip et hep...
ve şunu da söylüyeyim ki, doredeki parfümler çok kalıcı, 1 hafta çıkmayan parfüm bile var..
kozmetik ürünleri ise avrupada en iyi kozmetik ürünü ödülü almış, hemde defalarca...
ki hepsi doğaldır,,, bu da en güzel kısmı...
şuan aklıma gelen bunlar canım..
sormak istediğin herhangi birşey olursa sor lütfen, cevaplarım..
dediğim gibi çok katalog, çok sipariş kaydirigubbakcemile5

X