• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dördü bir yerde zayıflama çayı

frezya_05

☆ηαтυяα&#846
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
672
9
46
Tekirdağ
Aslında bu bitkiler yirmisi bir yerdeye kadar uzar:1: ama bu 4 lüye dikkat kekik biberiye maydonoz kiraz sapı içdiğimiz çaylarda mutlaka bu dörtlü olsun dahada eklenebilir fazla karışdırmadan bu dörtlü ile kilo verdim vermeyede devam ediyorum ama iş diyet ve sporda eklenerek bol su içmekde şart:içelim::içelim:

Aslında bu bitkiler yirmisi bir yerdeye kadar uzar:1: ama bu 4 lüye dikkat kekik biberiye maydonoz kiraz sapı içdiğimiz çaylarda mutlaka bu dörtlü olsun dahada eklenebilir fazla karışdırmadan bu dörtlü ile kilo verdim vermeyede devam ediyorum ama iş diyet ve sporda eklenerek bol su içmekde şart:içelim::içelim:

spor olmadan verilmez zaten cnm.bende bugün başladım beşi biryerdeye hatta şuan içiyorum=))
a.s.

canım maydanozu tazemi kullancağız kurutcak mıyız?

canım maydanozu tazemi kullancağız kurutcak mıyız?

baya zaman geçmiş ama cevaplıyım kendimiz çayı hazırlıyosak taze olsun ama kurutulmuş ürünler kullanıyosak kurusuda olur en etkilisi tazesi artık poşet çaylarında güvenililirliği ispatlanmış durumda kaliteli ve markalı olsun sağlık için şart bunlar spor diyet ve form çayları :64:

Back
X